Beker Van België (2015)
 Wedstrijdverslag: Ronde 1 - zondag, 26 juli 2015 - 16:00 u
KFC Duffel - KFC Beekhoek Sport
5 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 26 juli 2015
Aanvang wedstrijd: 16:00 u


Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen

 Samenvatting

In de eerste ronde van de beker traden we aan tegen tweede provincialer Beekhoek Geel. Aan de aftrap verschenen Van Bael, Vaesen, Van den Brande, Gloub, Tuteleers, Rymenants, Vets, Hairemans, Marien, Mezghrani en Benali. Invallers waren Hofmans, Didi, Shabi en D'Huyvetter.
Op papier zou deze wedstrijd geen enkel probleem mogen opleveren voor KFCD, de 5-1 uitslag doet dat ook vermoeden. Niettegenstaande het grote verschil in aantal doelpunten was het geen regelrechte walkover.
De wedstrijd begon zeer goed voor Duffel, de eerste aanval was onmiddellijk raak, Rymenants bereidde knap voor over links, aan de tweede paal werkte de gevolgde Vets af.
Nog geen minuut later kon Vets de score verdubbelen toen hij oog in oog kwam met de bezoekende doelman, zijn lob ging echter net naast. De Duffelse druk hield aan, in de 7de minuut kopte Vaesen op aangeven van Marien een vrije trap op doel, de bezoekende doelman haalde deze onder de deklat weg.
De Duffelse druk hield aan maar het gebrek aan wedstrijdritme van een aantal spelers en het gebrek aan automatismen binnen de ploeg zorgden er voor dat er geen scherpe kansen meer kwamen. In de 19de minuut kwam er eindelijk nog eens een schot tussen de palen, de knal van Gloub werd gepareerd, de rebound van Tuteleers ging binnen maar werd afgekeurd wegens buitenspel.
Intussen pakten de bezoekers die het fysiek moeilijk kregen nog twee keer geel voor fouten op het middenveld.
Duffel kwam er weer even door en in de 26ste minuut werkte Rymenants knap voorbereidend werk van Mezghrani af. De 2-0 stond op het bord. Na de 2-0 probeerden de bezoekers wat meer weerwerk te bieden en dwongen ze enkele kansen af. Na één van deze kansen kwam Duffel er slecht uit en moest Van Bael voor de eerste keer echt tussen komen, hij keerde in hoekschop. Op deze hoekschop kon de tegenstander een tegendoelpunt maken en zich terug in de wedstrijd spelen. In de 42ste minuut stond het 2-1. Duffel wou voor de rust nog orde op zaken stellen en trok volop in de aanval, na twee eerdere schoten die op de lijn werden gekeerd zette Marien (met rechts!) de bal over de lijn.
Tijdens de rust werden Benali en Rymenams gewisseld voor Shabi en D'Huyvetter.
De tweede helft bracht niet dezelfde spanning als de eerste, Beekhoek kon in de eerste 10 minuten 1 keer dreigen, Duffel dwong zelfs geen enkele noemenswaardige kans af. In de 55ste minuut bracht de trainer Didi in voor Hairemans.
Duffel had nu het volledige overwicht maar het spelniveau werd er net zoals het weer niet beter op, er werden kansen gemist bij de vleet. Shabi kon niet afwerken toen hij alleen voor de doelman verscheen, nadien kwam diezelfde doelman ver uit op een doorbraak van Didi en kon hij de bal onderscheppen. Ook Vaesen kon na een snel genomen vrije trap van Didi de bal niet goed voor doel brengen. De bezoekers speelden bijna de hele tweede helft met de volledige ploeg op eigen helft en hadden hoe langer hoe meer fouten nodig. Eerst werd Vets nog geel bestraft na protest over de zoveelste fout, kort nadien (83ste minuut) moesten de bezoekers met 10 verder na een fout op Didi. (Volgens de spelers die vlak bij stonden wegens natrappen.)
Met 11 tegen 10 kwam er meer ruimte voor Duffel, na nog enkele gemiste kansen trof Shabi raak in de 87ste minuut, de voorbereiding was van Marien die de linkerflank oprolde maar zijn schot gekeerd zag door de doelman, Shabi die goed gevolgd was trof raak. In de 89ste minuut legde Didi de 5-1 eindscore vast op aangeven van Shabi.

Na de wedstrijd toonde coach Billen zich vooral tevreden dat deze wedstrijd werd afgerond zonder bijkomende kwetsuren. Hij prees ook het werk van de volledige technische- en medische staf, het is duidelijk dat de intensieve opvolging en begeleiding van de spelers zijn vruchten afwerpt. Naast de groepstrainingen worden de spelers die een individueel programma volgen kort opgevolgd, oa. door horloges die hun gegevens registreren, de geregistreerde gegevens worden geanalyseerd en leiden tot trainingen op maat van de speler.
Over de wedstrijd was de coach duidelijk, het gebrek aan matchritme en automatismen leidden tot een te laag rendement, we hebben te veel kansen nodig om een doelpunt te maken.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.

VORIGE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2017)
Datum 20. aug. 2017 Beginn 16:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Stade Waremmien FC
Royal Stade Waremmien FC
4:2

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2017)
Datum 27. aug. 2017 Beginn 16:00
ASV Geel
ASV Geel
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 02. sept. 2017 Beginn 19:30
RC Hades
RC Hades
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 10. sept. 2017 Beginn 15:00
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VFV B
Datum 17. sept. 2017 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
1 FC Turnhout 0 0
1 Hoogstraten 0 0
1 Wijgmaal 0 0

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
HVinterieur RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier