180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B Afdrukken
K Rupel-Boom FC - KFC Duffel
0 5
forfait sportcomité

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 11 februari 2017
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Glenn Janssens (scheidsrechter) , Bart Berckvens (eerste assistent-scheidsrechter) , Joel Bollen (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 41 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Antonio Munos Herrera Doelpunt Min. 40 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jeroen Mertens Doelpunt Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jonas Laureys Geel Min. 31 ::<br />Yannick Put
Geel Min. 12 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wout Kerckhofs

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
50...De wedstrijd wordt stil gelegd. Wordt vervolgd.....
49...De scheidsrechter overweegt om verder te spelen, uitsluitsel over enkele ogenblikken.
48...De scheidsrechter beoordeelt de situatie momenteel, de brandweer heeft twee lampen bij geplaatst maar in vergelijking met het andere stadionlicht lijkt dit een druppel op een hete plaat.
47...Boom heeft tot 21:30 tijd om een oplossing te zoeken voor het licht, de brandweer probeert lichtmasten bij te zetten, indien de ref dit goedkeurt kan er verder gespeeld worden, zoniet wordt de wedstrijd stop gezet.
46...De tweede helft is nog niet hervat omwille van de defecte terreinverlichting. De brandweer staat naast de kast die vuur had gevat. Het lijkt er op dat het spel niet zal hervat worden.
45...We rusten bij een zware 3-0 achterstand, Boom was veruit de gevaarlijkste ploeg, Duffel heeft bijzonder weinig in elkaar geflanst in deze eerste helft. Intussen is er zelfs vuur te zien onder de uitgevallen lichtmast, dat ziet er dus niet goed uit.
43...Een afstandsschotje van Marien wordt eenvoudig gepakt door de keeper, dat is zowat het enige wapenfeit van Duffel in deze eerste helft. Intussen is een deel van het stadionlicht uitgevallen maar de ref laat verder spelen.
41...Bij Boom hebben ze vleugels gekregen, ze komen opzetten maar het schot wordt gekeerd door de verdediging.
41DoelpuntDoelpunt (3-0 (P)) - Antonio Munos Herrera
40DoelpuntDoelpunt (2-0) - Jeroen Mertens
39...Het blijft tegen zitten, Van den Brande legt een speler neer in de 16 en de bal ligt weer op de stip, Munoz Herrera zet de penalty om, zowel de keeper als de aanvaller kozen de andere hoek als bij de vorige penalty.
37...Nu gaat het plots snel, de thuis ploeg met een snel uitgespeelde kans, Duffel kon het tempo niet volgen, de bal wordt perfect in de loop van Adesanya, die Hofmans kansloos laat.
37DoelpuntDoelpunt (1-0 (P)) - Jonas Laureys
36...Mertens zet de penalty om.
35...Vermeerberghen verliest de bal in een duel, gaat er achter om het goed te maken en begaat daarbij volgens de ref een overtreding, de bal gaat op de stip. Dit is een penalty met een dikke strik er rond.
32...Duffel met een snelle omschakeling, Spreutels stuurt Martin diep maar de vlag gaat in de hoogte, volgens ons onterecht. In de volgende fase komt Boom voor doel, een bal wordt in de draai hard op doel geschoten, Hofmans zit er fenomenaal tussen.
31GeelGeel - Yannick Put
29...Van den Brande komt ver uit z'n verdedigende stelling, hierdoor kan Boom er toch een keertje voorbij, de achterlijn wordt gehaald maar de voorzet op de centrale aanvaller wordt achter de man gegeven, het gevaar is geweken.
28...Het lijkt er op dat beide spelers elkaar met de knie geraakt hebben, Spreutels komt mankend naar de kant maar lijkt wel verder te kunnen, de keeper staat ook nog te trekkebenen maar kan ook het spel hervatten.
26...Spreutels wordt diep gestuurd, de keeper komt ver uit en net buiten de 16 komen beide spelers met elkaar in botsing, hoewel er geen overtreding wordt gefloten legt de ref het spel onmiddellijk stil omdat het er ernstig uit ziet. De verzorgers komen op het veld.
25...Boom combineert zich naar voor, er komt een voorzet maar die waait aan de tweede paal buiten.
22...Marien wordt volgens ons foutief van de bal gezet op het middenveld, de ref laat doorspelen waardoor Boom in een gunstige positie komt, de dieptepass is echter net te diep en gaat over de achterlijn.
21...Boom met een uitbraak, er komt een schot van buiten de 16 maar dat wijkt af in hoekschop. De hoekschop wordt door Martin gekeerd.
20...Duffel komt een keer opzetten na een slechte pass in de Boomse verdediging, de voorbereiding van Marien is mooi maar het afspelen is minder, de Boomse ploeg schuift enorm goed in blok en zet alles dicht op eigen helft.
17...Boom blijft ons op de eigen helft drukken, we komen al een tijdje niet meer over de middenlijn.
16...Na slecht inspelen in de Duffelse defensie komt er ruimte voor een hard schot bij Boom, de bal gaat gelukkig naast.
15...We zijn het verschroeiende openingskwartier zonder kleerscheuren doorgekomen, vermoedelijk zal het tempo nu wat zakken.
12...De vrije trap gaat recht op doel, Hofmans is er met een handje bij en houdt ons recht.
12GeelGeel - Wout Kerckhofs
11...Kerckhofs krijgt geel voor een tackle op rechts, hij was nochtans eerst op de bal maar had volgens de ref te veel man bij....
10...Vrije trap voor Boom, zo'n 10 meter uit onze 16, de eerste poging strandde op de hand van Prince, onvrijwillig beoordeeld de ref maar wel een nieuwe vrije trap op ongeveer dezelfde plek.
09...Lage schuiver van Boom, de bal gaat net naast de tweede paal buiten.
08...Boom komt er weer gevaarlijk door, Hofmans staat oog in oog met een aanvaller, hij komt goed tussen maar intussen was ook de vlag in de hoogte.
06...Martin probeert op snelheid voorbij zijn man te gaan op rechts, de tackle van de verdediger is correct en nodig om hem te stoppen.
05...Prince probeert van op het middenveld Martin te lanceren, de vlag blijft beneden, doelman Snyders komt ver uit om het gevaar te keren.
04...Martin doet het lijntje op rechts, zijn voorzet is te zwak om de thuisploeg te verontrusten.
03...Booom met een snelle uitbraak via Laureys, Gloub gaat net buiten de 16 de overtreding en mag al bij de ref komen. De bal ligt aan de rechterzijde net buiten de 16. De vrije trap gaat recht op doel, Hofmans lijkt geklopt maar via de onderkant van de lat gaat de bal terug in het speelveld. Als Boom dit tempo aanhoudt wordt het een moeilijke avond.
02...Rupel Boom met een eerste gevaarlijke infiltratie in onze 16, de bal wordt door Marien gekeerd, hierop kan Martin uitbreken en op de keeper afstormen, geflankeerd door een Boomse verdediger, hij komt nog tot een schot maar dat gaat een metertje naast.
01...De thuisploeg heeft de wedstrijd op gang getrapt.
...De Duffelse supporters zijn op vele manieren neergestreken over Boom, de sportiefsten met grote dorst per (bier)fiets, de anderen per bus of auto. Dit treffen wordt geleid door de heer Glenn Janssens, deze ref troffen we de afgelopen jaren al 3 keer, twee keer vorig seizoen en dit jaar in de wedstrijd tegen Berchem. Bij Duffel komt Meyers terug uit schorsing, Van den Buijs blijft geblesseerd aan de zijlijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 16:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 01. aug. 2018 Beginn 19:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Oosterzonen
KFC Oosterzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 16. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Nijlen
KFC Nijlen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier