180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 7 - zondag, 15 oktober 2017 - 15:00 u
KFC Duffel - K Olympia SC Wijgmaal
1 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 15 oktober 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Walter Gijsen , Klass Clerkx , Robby Celis
 

Extra info

Weer: sunny
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 10 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Verlinden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Wissel min 53 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jasper Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Doelpunt Min. 1 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Geel Min. 81 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby Geel Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vervoort
Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nils Goedeweeck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lennert De Keukeleere Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roel Poukens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Alfredo Marcos Da Silva Junior Wissel min 88 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jaan Larivière <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kurt Weuts Doelpunt Min. 71 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kurt Weuts Doelpunt Min. 67 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kurt Weuts Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Pieter Kempeneers Geel Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Rocky Peeters

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De ref fluit af, We hadden de kansen, op het moment dat we de 2-0 altijd moesten maken hebben we dat nagelaten, en die ijzersterke voetbalwet wordt hier ook weer bevestigd, je krijgt het deksel op de neus.
89...De bal gaat nu vlot over en weer, Duffel pompt alles naar voor, Wijgmaal trapt alles terug, een middenveld blijkt niet meer te bestaan.
88...Dekegel wordt diep gestuurd op z'n flank, de voorzet wordt over de zijlijn gewerkt.
82...Bij Duffel is nu het overleg wat zoek, er wordt nog wel aangevallen maar echt gevaar komt er niet van.
81GeelGeel - Adam Burnaby
79...Hofmans duwt een vrije trap van Wijgmaal vanuit zijn doelvlak.
78GeelGeel - Pieter Kempeneers
77...Kempeneers krijgt geel voor het wegtrappen van de bal. Aan de overzijde kan Daal zich loswerken tussen 3 man, zijn schot wordt afgestopt door een andere verdediger.
77GeelGeel - Jasper Vervoort
76...Vervoort legt aan de zijlijn zijn tegenstander neer, hij krijgt geel.
74...Duffel kan er snel uitbreken via Burnaby, deze legt af voor Van den Buys maar die heeft te veel tijd nodig om aan te leggen voor een schot.
73...Plots heeft Wijgmaal terug de scherpte gevonden, bij een snelle tegenstoot gaat gelukkig de vlag in de hoogte.
71...Wijgmaal gaat er op en erover, op een bijna gelijkaardige manier als de eerte goal, een vrije trap die in de 16 valt, de bal wordt op de lat gekopt en in de rebound is Weuts er als eerste bij.
71DoelpuntDoelpunt (1-2) - Kurt Weuts
68...Wijgmaal komt nadrukkelijker aanvallen, de bal wisselt een kaar keer van flank voor ons doel maar niemand kan afdrukken, de bal gaat in hoekschop.
67DoelpuntDoelpunt (1-1) - Kurt Weuts
65...Wijgmaal maakt gelijk, op een vrije trap loopt Weuts goed in en kopt staalhard voorbij Hofmans.
63...Bij Wijgmaal wordt er gewisseld, De Keukeleere gaat er af, Goedeweeck komt in.
62...Van den Buys schiet op doel, de keeper kan hem nog net van de lijn duwen.
61...Een verre inworp van Dekegel valt in de 16, Van den Brande kan hem er bijna inlopen, de bal gaat maar net naast.
60...Op een hoekschop kan Wijgmaal aan de eerste paal koppen, de bal gaat maar net voorlangs, hier komen we goed weg.
58...Bij Wijgmaal blijven er toch veel onzuiverheden in het spel zitten, Duffel doet te weinig met de ruimte.
57...Scherpe counter van Wijgmaal, de bal komt van op rechts scherp voor doel, aan de tweede paal is Da Silva net te laat om de bal binnen te trappen.
55...Duffel kan opzetten via Elyazidi komt de bal bij Dekegel, zijn schot wijkt af en gaat over. De hoekschop die volgt valt voor de voet van Snoeys, hij trapt de bal net over.
52...Daal laat een bal mooi doorlopen waardoor Moding kan doorgaan, de afstand tot de goal is te ver, hij wordt terug ingehaald door een verdediger. De volgende bal is voor Elyazidi, hij kan van op de rand van de 16 aanleggen maar kraakt zijn schot, de keeper heeft er weinig moeite mee.
51...Daal kan ver doorgaan tot net in de 16, hij probeert Elyazidi te bereiken maar de bal is te hard, de keeper kan ontzetten.
50...Wijgmaal met een tegenprik, Fannes haalt de achterlijn, hij trekt de bal voor maar Hofmans zit er goed tussen.
48...Dekegel kan op rechts doorgaan tot aan de achterlijn, hij loopt zich vast, in de omschakeling begaat Van den Buys een overtreding, hij krijgt een verwittiging.
47...We komen even goed weg, Van den Brande mist zijn tussenkomst waardoor op rechts een flank speler door gaat en kan voorzetten, de verdediging staat goed opgesteld en kan ontzetten.
46...We starten de tweede helft met dezelfde spelers die ook de eerste helft afwerkten.
45...Bij Wijgmaal stapelen de onzuiverheden zich op, voor de zoveelste keer wordt een bal gewoon buiten getrapt. In de tegenaanval kan Moding van net buiten de 16 aanleggen, zijn bal gaat net naast.
43...De hoekschop van Elyazidi wordt door Van den Brande tegen de lat gekopt, de tegenaanval van Wijgmaal gaat te overhaast en bereikt geen aanvaller.
42...Moding jaagt Elyasini in de 16, hij omspeelt zijn speler en de uitgekomen keeper, zijn schot wordt nog gekeerd in hoekschop.
40...Dekegel gaat op wandel en geraakt tot aan de 16, hij legt terug op Moding, die probeert het met een ver schot maar dat valt voorbij de tweede paal, de keeper raapt op.
39...Hofmans heeft verzorging nodig na de vorige actie maar kan wel verder.
38...We komen even goed weg, Hofmans moet ver uitkomen en zet weg met een beenveeg, de bal valt in de voet van een aanvaller van Wijgmaal die van buiten de 16 over het lege doel trapt.
36...De duels worden wat bitsiger, eerst wordt Daal hard gestopt, de ref laat voortspelen, nadien wordt Benali hard aangetrapt, hier wordt balvoordeel gegeven.
31...Duffel kan een aanval opbouwen, via Benali komt de bal bij Daal, die crosst naar Burnaby de bal schuift net te ver door waardoor hij niet te belopen valt.
27...Peeters pakt geel omdat hij aan de arm van Daal gaat hangen, de vrije trap die volgt valt aan de tweede paal, Benali brengt terug voor doel maar Wijgmaal kan ontzetten.
27GeelGeel - Rocky Peeters
25...Wijgmaal komt via de flank naar voor, de flankspeler snijdt in van op rechts maar loopt zich vast in de verdediging.
23...Daal glipt door de verdediging en staat voor de keeper, ook hier gaat de vlag omhoog.
21...Na een aanval van Duffel kiest Wijgmaal voor de zeer snelle omschakeling, een aanvaller kan alleen vertrekken, gelukkig gaat de vlag omhoog.
19...Verlinden vangt een afvallende bal op en gaat richting 16 van Wijgmaal, hij had de kans om aan te leggen maar tikt de bal één keer te veel vooruit, de verdedigers blokkeren de bal.
18...Duffel kan er uitkomen, via Snoeys gaat de bal naar Daal, deze maakt vele meters en wil dan afleggen voor de volgende Dekegel, de pass is onzuiver en wordt opgevangen.
15...Na een vrije trap halverwege onze helft wordt de bal gekeerd, de rebound wordt terug voor gebracht en valt op de knikker van Da Silva die helemaal alleen op het penaltypunt stond, hij knikt de bal er gelukkig naast.
12...Duffel heeft de troepen wat moeten reorganiseren na het uitvallen van Rijmenants, dit maakt dat er nog wat gezocht wordt en af en toe de passes nog niet aankomen zoals bedoeld.
10...Rijmenants verlaat het veld al, zijn ene sublieme tussenkomst heeft al wel voor de voorsprong gezorgd.
09...Rijmenants geet aan dat hij een probleem heeft, Verlinden maakt zich klaar om in te vallen.
07...Wijgmaal met een aanval, deze draagt ook tot aan de rand van de 16, er volgt een knal uit de tweede lijn maar die gaat hoog over.
06...Duffel combineert mooi tot aan de 16, daar staat een stevige verdedigende gordel waar geen gaatje in te vinden is.
05...Wijgmaal kiest nadrukkelijk voor de aanval, bij Duffel probeert men hoog genoeg op te vangen, de duels zijn hard maar zuiver.
03...Wijgmaal prikt tegen, de bal komt voor ons doel, aan de eerste paal wordt hij voor de aanstormende aanvallers in hoekschop gewerkt. De hoekschop zelf wordt gekeerd.
01...De wedstrijd is nog geen minuut oud en Daal heeft ons op voorsprong gebracht, na de aftrap tikte Duffel de bal wat rond tot Rijmenants hem met een lobje over de verdediging trapte, Daal oog in oog met de keeper was trefzeker.
01DoelpuntDoelpunt (1-0) - Dyron Daal

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 11. nov. 2018 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
Patro Eisden Maasmechelen
Patro Eisden Maasmechelen
1:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 18. nov. 2018 Beginn 14:30
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 25. nov. 2018 Beginn 15:00
KFC Vigor Wuitens Hamme
KFC Vigor Wuitens Hamme
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 11 13
10 KFC Duffel 11 11
11 Vosselaar 11 11

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier