180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 17 - zondag, 14 januari 2018 - 14:30 u
KFC Duffel - KVV Vosselaar
2 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 14 januari 2018
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Simon Verstraeten , Tirso Boon , Jeremy Schlenker
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 27 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Doelpunt Min. 39 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Doelpunt Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 68 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 59 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jelle Adriaensen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jorne Segers Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Guy Geudens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Defossez Doelpunt Min. 41 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Joren Dehond Geel Min. 71 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Lauryssen Geel Min. 49 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Kuijlaars Geel Min. 38 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jeroen Julien

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Afgefloten, we winnen met 2-1, de kop van het klassement mag stilaan schrik krijgen om naar Duffel te komen, 7 op 9 tegen de top 3!
91...Elyazidi komt in de 16 na samenspel met Rijmenants, oog n oog met de keeper besluit hij op de doelman.
90...Vrije trap voor Vosselaar, zo'n 8 meter buiten onze 16, de bal wordt in de muur geknald.
88GeelGeel - Yannick Rijmenants
85...Vosselaar blijft drukken, mooi is het niet maar het is wel met veel power. Duffel houdt goed stand, nog enkele minuten...
83...Vosselaar komt scherp opzetten en staat met 3 man voor ons doel, gelukkig is het Benali die als eerste op de bal is en kan wegwerken.
82...Op een verre inworp van Dekegel kan Kambala bijna scoren, zijn kopbal gaat maar net over.
81...Vosselaar blijft wanhopig proberen om een aanval op te zetten, de Duffelse troepen houden het goed gesloten en prikken regelmatig tegen.
74...Daal en Elyaszidi kunnen meters maken, Elyazidi legt af voor Kambala, diens knal gaat net naast.
71...Daal gaat door op snelheid en wordt neergelegd, zijn belager gaat in het gele boekje.
71GeelGeel - Nick Lauryssen
68...We komen even goed weg, Benali krijgt de bal niet goed weg, in zijn rug kan er nog een voorzet getrapt worden, de bal hobbelt richting doel maar gaat gelukkig voor ons aan de goede kant buiten.
68GeelGeel - Iliass Elyazidi
67...Elyazidi gaat ook in het gele boekje na een te late tackle.
65...Vrije trap voor Duffel op de rechter flank, Rijmenants drop de bal in het pak, eerst kan de keeper er bij met 1 hand, na enkele kopballen valt de bal op de grond aan de paal maar daar wordt hij van de lijn gekeerd, er wordt ook gefloten voor een duwfout.
64...Bij Vosselaar wordt er gewisseld, Defossez komt naar de kant voor Geudens.
62...Kambala rolt de rechterflank op en legt af voor Elyazidi, diens schot van net buiten de 16 gaat net naast doel.
59GeelGeel - Lars Van Den Brande
58...Van den brande pakt geel voor een tackle, nochtans leek er weinig aan de hand. Op de vrije trap die volgt staat Hofmans op de goede plaats om de afgeweken bal uit zijn doelvlak te werken, de rebound gaat gelukkig naast.
56...Duffel bouwt via Van den Buys, de bal komt bij Daal die naar links met uitwijken, na een 1-2 met Rijmenants kan Daal voorzetten op Kambala, deze springt samen met een verdediger maar de kopbal gaat naast.
54...Rijmenants komt in balbezit op de rechterflank en probeert een schot van op zo'n 25 meter, de bal gaat voorlangs. Duffel speelt nu toch al het grootste deel van de wedstrijd zeer offensief en daar heeft Vosselaar het moeilijk mee, al blijft het opletten voor de ruimte die in de rug van de verdediging ligt.
53...Duffel met een goede aanval, via Kambala komt de bal bij Rijmenants, deze zet voor van op links, de bal wordt net voor Daal hem kan beroeren weggewerkt. Dit was een scherpe kans.
52...Benali komt toch terug tussen de lijnen.
50...Het ziet er niet goed uit voor Benali, de verzorgers geven aan dat hij niet verder gaat kunnen.
49...Vrije trap voor Vosselaar, Benali werkt weg maar wordt hard aangetrapt, Kuijlaars krijgt geel.
49GeelGeel - Nick Kuijlaars
47...Elyazidi komt na een misverstand in een goede positie om op doel te trappen, zijn bal blijft hangen tegen een verdediger.
46...Vosselaar wisselt bij de rust, de geblesseerde Jorne Segers verlaat het veld, in zijn plaats komt Adriaensen tussen de lijnen.
45...We rusten bij een 2-1 voorsprong en die is gezien het spelbeeld zeker verdiend.
42...Kambala grebruikt de rechterflank, hij kan voorzetten maar de keeper is er sneller bij dan de inlopende Rijmenants.
41...Het gaat hier snel, Vosselaar scoort tegen, op een scherpe voorzet kan Dehondt inlopen en van dicht bij binnen knallen.
41DoelpuntDoelpunt (2-1) - Joren Dehond
40...Van de Brande verdubbelt de score, weer op een vrije trap van Elyazidi.
39...Rijmenants wordt stevig gechargeerd en heeft verzorging nodig, zijn tegenstander komt in het gele boekje.
39DoelpuntDoelpunt (2-0) - Lars Van Den Brande
38GeelGeel - Jeroen Julien
37DoelpuntDoelpunt (1-0) - Iliass Elyazidi
36...Duffel komt op voorsprong na een vrije trap van Elyazidi, de bal valt voor doel op het hoofd van een verdediger (Hannes?) en die verschalkt zijn doelman.
34...Een vrije trap van Elyazidi valt aan de verste paal op het hoofd van Van den Buys die de bal terug voor doel brengt, daar is een verdediger eerst op de bal.
33...Vosselaar bouwt op en komt langs verschillende stationnetje in de 16, er komt ruimte voor een schot maar dat wijkt af in hoekschop.
29...Elyazidi reclameert te nadrukkelijk en krijgt van de ref de uitleg wie er baas is op het veld.
28...Vosselaar komt er alleen door met snelle tegenprikken, nu komt er één over rechts, de bal hobbelt voorbij de goal, aan de andere zijde komt er nog een schot maar dat gaat in het zijnet.
24...Bij Duffel wordt al een eerste keer gewisseld, Kambala (nog met rode kaart van het veld in de heenmatch) komt in de plaats van Moding. Moding die al enkele gemiste tussenkomsten kende komt naar de zijlijn. (mogelijk licht geblesseerd).
20...Moding kan voorzetten van op de flank, Daal kan met het hoofd van richting doen veranderen maar kan er niet genoeg kracht op zetten, de keeper pakt.
18...Elyazidi verrovert knap de bal en bouwt op richting 16, de laatste pass van Duffel is te zwak en de verdediging werkt weg.
15...Grote kans voor Duffel, een verre inworp van Dekegel botst door tot aan het penaltypunt, de inlopende Van den Buys moet zich te hard rekken om er bij te kunnen en knalt over.
13...Moding met een lange ren tot aan de cornervlag, zijn voorzet valt kort bij de tweede paal maar waait net te ver.
11...Vosselaar met een scherpe kans nadat de bal over Van den Brande botst, Snoeys is gelukkig op tijd terug om de open doelkans te verijdelen, Hofmans slaagt er ook nog in om de hoekschop te vermijden.
11...Vosselaar met een scherpe kans nadat de bal over Van den Brande botst, Snoeys is gelukkig op tijd terug om de open doelkans te verijdelen, Hofmans slaagt er ook nog in om de hoekschop te vermijden.
05...Na wat gebikkel op het middenveld kan een aanvaller van Vosselaar vertrekken, de bal wordt op hem ingespeeld maar hij krijgt de bal op de rug, Van den Brande ruimt op.
03...Dekegel haalt de achterlijn en zet voor richting Daal, deze kan net niet koppen, Vosselaar krijgt de bal niet weg en de bal komt terug bij Daal, deze vindt geen ruimte voor een schot en de bal wordt afgeblokt.
01...De wedstrijd is gestart, al in de eerste minuut komt Vosselaar opzetten over links, er volgt iets tussen een voorzet en een schot maar de bal hobbelt voorlangs buiten, we zijn verwittigd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. dec. 2018 Beginn 20:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- VoorafVerslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. jan. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 20. jan. 2019 Beginn 14:30
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
13 Hoogstraten 15 15
14 KFC Duffel 15 14
15 FC Turnhout 15 9

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier