180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 20 - zondag, 11 februari 2018 - 15:00 u
FC Turnhout - KFC Duffel
1 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 11 februari 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Jurgen Van Uffelen , Jonas Van Dyck , Robby Celis
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jerome Van Doorn <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jef Coeckelberghs Wissel min 83 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Joachim Machielsen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jelle Schijvenaars Doelpunt Min. 22 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Van Parys Geel Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wim Horsten Geel Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Van Parys
Wissel min 30 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yassine Benali <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Verlinden Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Brian Moding <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jasper Vervoort Geel Min. 85 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby Geel Min. 60 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Geel Min. 54 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wesley Snoeys Geel Min. 45 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Afgefloten, Turnhout wint en dat is een verdiende overwinning, Duffel kon geen vuist maken tegen het fysiek sterke Turnhout. De thuisploeg hield Duffel de hele wedstrijd in z'n greep en gaf geen millimeter ruimte weg.
90...De officiële speeltijd zit er op, Turnhout krijgt nog een vrije trap, zo'n 8 meter uit onze 16, de bal komt door de muur maar Hofmans kan klemmen.
89...Duffel valt aan met de moet der waanhoop, de ballen worden massaal naar voor gepompt maar de verdediging vangt eenvoudig op.
88GeelGeel - Wim Horsten
87...Op een vrije trap van Hofmans kan Snoeys opduiken voor doel van de tegenstander, hij kan z'n voet tegen de bal zetten en die hobbelt maar net naast.
85...Turnhout glipt er weer door, Hofmans komt ver uit en kan ontzetten. dit heeft duidelijk pijn gedaan maar hij kan verder.
85GeelGeel - Adam Burnaby
82...Burnaby gaat in de 16 en gaat neer, de ref trekt geel voor een schwalbe, er was contact maar hij ging iets te gretig neer.
81...Moding komt er goed door en gaat alleen de 16 in, hij besluit net naast het doel.
80...Van den Brande verspeelt de bal op het middenveld, Turnhout countert snel, Hofmans gaat in de voet en kan ontzetten.
78...De aanvalsgolven van de thuisploeg blijven even uit, Duffel slaagt er echter niet in een vuist te maken en voorbij de thuisdefensie te geraken.
75GeelGeel - Yannick Van Parys
70...Elyazidi maakt het z'n ploegmaten een moeilijk, hij neemt een vrije trap snel en trapt die tegen z'n tegenstander, Turnhout schakelt snel om, Van den Brande moet zich in de baan van de bal werpen en krijgt de bal in het gelaat, hij moet even bekomen maar kan toch verder.
69...Turnhout is er weer, de bal gaat vrij diep, er volgt nog een voorzet maar Snoeys en Van den Brande staan goed gepositioneerd;
68...Hofmans moet vol aan de bak op een hard schot, hij moet de bal wegslaan, gelukkig valt deze voor de voet van Van den Brande die kan wegwerken. Turnhout vergeet gelukkig de kansen af te maken. Duffel kan er momenteel niets tegenover zetten.
66...Turnhout glipt door de buitenspelval, de bal wordt laag voor doel gebracht maar onze verdediging vangt op, de bal komt echter snel terug en valt in de kleine rechthoek, Benali moet er zich tussen gooien om te kunnen ontzetten.
63...Moding valt direct gretig in en gaat in duel op de rechterflank, zijn uitbraak wordt afgestopt door de flankverdediger.
61...Vervoort verlaat het veld, in zijn plaats komt Moding tussen de lijnen.
60...een gefrustreerde Daal krijgt geel, hij loopt al langer te zagen tegen de ref n maakt hij een gefrustreerde fout op zijn tegenspeler.
60GeelGeel - Dyron Daal
58...Op een hoekschop van Elyazidi kan Snoeys aan de tweede paal koppen, de bal gaat maar net naast.
57...De ref beleeft hier een moeilijke namiddag, veel discussies en veel kleine foutjes, twijfelachtige beslissingen zoals bij het doelpunt enkele minuten geleden dragen natuurlijk niet bij tot het gezag van deze man.
55...Snoeys krijgt geel voor een harde tussenkomst.
54GeelGeel - Wesley Snoeys
53...Duffel komt er mooi door met een combinatie over links, Elyazidi kan in de 16 werken maar de controle van Daal duurt te lang om voor gevaar te kunnen zorgen.
49...Burnaby wordt hard aangelopen, de ref geeft balvoordeel waardoor Dekegel kan doorgaan, hij schiet op doel van op de rechterflank maar de bal gaat voorlangs.
46...Beide teams staan terug op het veld, in dezelfde bezetting als voor de rust, bij Duffel heeft Moding zich intensief opgewarmd tijdens de pauze.
45...We rusten bij een 1-0 achterstand, Duffel is in deze eerste helft nauwelijks in het spel voorgekomen, op enkele kleine kansjes na hebben we de keeper niet kunnen bedreigen. De thuisploeg kwam met een mooi doelpunt op voorsprong.
45GeelGeel - Yassine Benali
44...Benali gaat als eerste in het boekje, hij doet een sliding naar de bal maar heeft alleen de man, de gele kaart lijkt terecht te zijn.
43...ook Rijmenants mag even bij de wedstrijdleider komen, hij gaat bij een vrije trap voor de bal staan, er heersen duidelijk frustraties bij Duffel.
42...Ito komt weer eens te laat in een duel en krijgt een uitbrander van de ref. als hij op dezelfde manier blijft voortdoen gaat hij nog kaarten pakken.
41...Turnhout morst enorm met de kansen, weer komt een speler alleen in de 16, ook nu wordt de bal naast gewerkt.
40...Turnhout komt er twee keer goed door, eerst zit Hofmans er goed tussen, in een tweede fase wordt de bal gekruist naast getrapt. Turnhout overklast Duffel op dit moment.
39...Een vrije trap van Turnhout valt tussen keeper en verdediging, er is een Turnhouts been eerst op de bal maar de harde knal gaat naast.
37...Een lange bal van Turnhout komt bijna aan bij Coeckelberghs, Benali is goed teruggekeerd en drijft de speler naar buiten.
36...Daal zet Elyazidi mooi op weg richting doel, onze middenvelder loopt mooi door de as van het veld maar twee teruggekeerde verdedigers nemen hem in de tang en kunnen de bal ontzetten.
34...Geen van beide teams geraakt er nog tot aan de gevarenzone van de tegenstander, Turnhout probeert het met een schot uit de tweede lijn maar dat gaat ver naast.
30...Benali komt in het veld voor Verlinden.
28...Terwijl Duffel nog met 10 staat kan Rijmenants zich in de 16 dribbelen, hij knalt hard op doel maar keeper Horsten zit er goed tussen.
27...Verlinden heeft zich bezeerd in een fase en heeft verzorging nodig, de manier waarop hij naar de zijlijn komt is weinig hoopvol om de wedstrijd te kunnen verder zetten. Benali warmt zich op.
24...Turnhout krijgt vleugels, Van den Brande moet met een risico tackle tussenkomen om een doorgebroken speler af te stoppen, hij kwijt zich perfect van z'n taak en ontzet de bal.
23...Net op het ogenblik dat Duffel z'n greep op de match versterkte krijgen we op een snelle tegenprik het doelpunt tegen, het is nog maar de vraag of het schot al schot of als voorzet bedoeld was.
22DoelpuntDoelpunt (1-0) - Yannick Van Parys
21...Turnhout komt op voorsprong, de bal wordt op links bij Van Parys gebracht die met een mooi schot in de kruising Hofmans verslaat, hier was weinig aan te doen.
18...Vrije trap voor Turnhout, iedereen verwacht de bal in het pack, maar deze gaat eerst lateraal, er wordt van op zo'n 30 meter aangelegd maar het schot gaat ver naast.
16...Van op het middenveld wordt een diepe bal verstuurd op Rijmenants, die houdt de bal nog net binnen en kan in 1 tijd voor doel brengen, een Turnhouts hoofd werkt weg. In de herneming wordt Rijmenants onderuit gehaald. De bal ligt tegen de zijlijn op de linkerflank. Elyazidi krult de vrije trap rechtstreeks richting doel maar de keeper heeft geen enkele moeite met de bal die centraal op doel komt.
13...vrije trap voor Duffel op de linkerflank, de bal valt in het pak, er wordt gekopt maar de bal gaat een metertje naast doel buiten zonder dat er echt doelgevaar was.
11...Turnhout komt over de rechter flank, de voorzet wijkt af op de voet van Verlinden waardoor die gevaarlijk dicht voor doel komt, de bal waait gelukkig voorbij.
08...De wedstrijd zit nog goed op slot, we zien heel veel middenveldspel maar de voorste linies kunnen bij beide teams niet in stelling gebracht worden.
04...De hoekschop valt kort bij de tweede paal waar de bal over de lijn wordt gewerkt, het doelpunt wordt afgekeurd omdat de bal met de schouder was binnen gewerkt.
03...De eerste echte kans is voor Turnhout, Coeckelbergs duikt de 16 in en legt aan, Hofmans smijt er zich voor waardoor de bal naast de goal gaat, hoekschop.
02...Turnhout begint verschroeiend snel en duwt Duffel terug op eigen helft, echt gevaar levert het niet op maar het is opletten geblazen.
...Beide teams maken zich op om de wedstrijd aan te vatten. Bij Duffel is nagenoeg iedereen terug fit, Moding en Benali starten nog op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. jan. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
4:3 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 20. jan. 2019 Beginn 14:30
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. jan. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSV Temse
KSV Temse
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Cappellen FC 17 20
9 KFC Duffel 17 20
10 Spouwen-Mopertingen 17 19

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier