180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 24 - zondag, 11 maart 2018 - 15:00 u
KVK Tienen - KFC Duffel
3 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 11 maart 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Tom Lamberigts , Pieter Vandevenne , Robby Celis
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Mamadou Keita <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Leutrim Pajaziti Wissel min 72 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nadjim Haroun <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jens Vos Wissel min 76 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nick Marchoul <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dylan Carton Doelpunt Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Oumar Diouck Doelpunt Min. 10 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Thomas Willems Doelpunt Min. 3 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Didier Cabumi Geel Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dylan Carton
Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dennes De Kegel <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Lars Van Den Brande <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Sebastien Ito Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Doelpunt Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Doelpunt Min. 62 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 85 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 40 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4153_b_1412200023.jpg' height='40' width='40' /><br />Jeroen Hofmans 2x Geel Min. 86 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
95...Net als in de heenwedstrijd was er meer animo in de tweede helft dan in de eerste, alleen trok KFCD toen aan het langste eind. De wedstrijd werd vooral verloren door een zwakke eerste helft.
94...Laatste hoekschop waarschijnlijk, Hofmans duikt mee op in de 16, de bal wordt ontzet en de ref fluit de match af.
93...Vrije trap voor Duffel de bal ligt op de rand van de 16 (zijkant), Elyazidi geeft hem rechtstreeks de keeper moet weer alles uit de kast halen om de bal onder zijn deklat weg te halen.
91...Duffel blijft ballen naar voor pompen met de moed der wanhoop, Rijmenants probeert het met een hoge lob, de keeper kan maar net in hoekschop duwen.
90...Vertonghen blijft er in geloven, hij komt in de 16 en kan de bal van kort bij in doel werken.
90DoelpuntDoelpunt (3-2) - Lode Vertonghen
89...Dat slordig omspringen blijven ze niet doen, Diouck komt voor Hofmans en schuift de bal onder onze goalie binnen.
89DoelpuntDoelpunt (3-1) - Oumar Diouck
87...Duffel zet nu alles in op de aanval, het blijft opletten voor de snelle tegenprikken, gelukkig springt de thuisploeg daar heel slordig mee om.
86...Hoekschop voor Duffel, aan de tweede pal kan gekopt worden. (Snoeys of Van den Buys), de bal valt maar net naast de paal.
862x Geel2x Geel - Lars Van Den Brande
85GeelGeel - Lars Van Den Brande
84...Van den Brande krijgt nog geel voor protest omdat hij blijft reclameren in eens ook z'n tweede.
81...Dekegel haalt alles uit de kast om een verre bal te halen, hij kan de bal blind voor doel trappen maar bereikt geen Duffelse speler.
79...Weer komt Tienen opzetten met een bal over links, de bal wordt voor doel gebracht waar Hofmans kan weg slaan. In de daarom volgende fase blijft Kambala op de grond liggen na een contact.
78...Duffel bouwt op via Daal en Elyazidi, Elyazidi komt in de 16 maar geraakt niet voorbij de verdediger die hem flankeert.
76...Tienen voert ook een derde wissel uit, Marchoul komt er in voor Carton.
74...Tienen met een ingestudeerde vrije trap, de bal wordt van naast de 16 achteruit gelegd richting halve maantje, er wordt ingelopen maar de uitvoering is te zwak om gevaarlijk te zijn.
72...Van den Buys had iets moois in gedachten, hij komt in balbezit halverwege de speelhelft van Tienen en knalt in één keer op doel de bal gaat maar net over.
70...Tienen wisselt nog een keer, Haroun kom er in, Jens Vos verlaat het veld.
69...Bij Tienen komt Keita Mamadou in het veld, Pajaziti gaat er af. Bij Duffel komt Kambala er in voor Moding.
67...Vertonghen zet een aanval op, hij gaat zelf ver door maar het laatste balcontact is niet zuiver genoeg om voor gevaar te kunnen zorgen.
66...Bij Tienen gaat er ééntje theatraal neer na een contact met Rijmenants, hij probeert een kart te naaien maar de ref gaat er niet op in.
64...Duffel dicteert nu de wet, Dekegel en Van den Buys zetten een knappe aanval op poten, op de penaltypunt kan Daal net niet afdrukken, daarna brengt Moding terug voor doel maar de verdediging is terug in positie en kan ontzetten.
62DoelpuntDoelpunt (2-1) - Gianni Van Den Buys
61...Van den Buys komt na een vrije trap als een duiveltje uit een doosje in de 16 en knalt de aansluitingstreffer tegen de netten.
59...Ito verlaat het veld, in zijn plaats komt Van den Brande.
58...Hofmans moet weer alles uit e kast halen om een scherpe voorzet weg te halen, hij wordt nadien nog aangelopen door een aanvaller, hij heeft pijn aan de nek maar kan na verzorging verder.
57...Lars Van den Brande maakt zich klaar om in te vallen, het lijkt er op dat Ghijs hem voor de verdediging zal willen uitspelen.
56...Tienen komt weer doorzetten op onze helft, de bal komt van diep op links en wordt voor doel gebracht, er is gelukkig geen aansluiting waardoor de bal aan de overzijde over de zijlijn buiten gaat.
53...Een verre bal op Daal valt goed, Daal kan er zijn voet ook nog tegen zetten met een verdediger aan zijn zijde, de bal gaat een halve meter over de kruising buiten.
52...Het blijft hier snel op en neer gaan, nu komt Tienen weer opzetten, een knal van buiten de grote rechthoek gaat ver over.
48...Een vrije trap van Moding gaat over de muur en valt in de 16 op een verdedigend hoofd, de bal hobbelt net naast in hoekschop. De hoekschop wordt door de keeper weggeboxt vóór de inlopende Van den Buys. Dan gaat het vlug, een enorm snelle tegenstoot van Tienen, Hofmans kan net binnen de 16 een schot pareren.
46...Bij Duffel komt Dekegel tussen de lijnen, Benali blijft in de kleedkamer. Verlinden verhuist van de rechterflank naar de linkse.
45...We rusten na een dramatische eerste helft, vele slechte passings, en een 2-0 achterstand. Hopelijk kan Ghijs zijn spelers oppeppen voor een betere tweede helft.
40...Hofmans zet zelf zijn "foutje" goed en heeft de penalty klemvast.
40GeelGeel - Jeroen Hofmans
39...We komen even goed weg wanneer Hofmans een doorgebroken speler neer haalt, het is "slechts" geel. De bal gaat wel op de stip. Volgens het nieuwe reglement is het uiteraard geel wanneer je voor de bal gaat
37...Duffel voetbalt zich er mooi uit via Rijmenants en Elyazidi, de pass van deze laatste Daal is onzuiver.
34...Verlinden zet de bal van op rechts voor, op de 16-meter lijn kan Van den Buys aanpakken, hij probeert een vluchtschot dat maar een half metertje over gaat.
33...Cambumi is zeer bedrijvig vooraan bij Tienen, nu kan hij op de achterlijn doorgaan, zijn voorzet wordt er uit gehaald door Snoeys.
32...Carton trapt de doorlopende Elyazidi achteraan aan en gaat als eerste in het gele boekje.
32GeelGeel - Dylan Carton
30...Op een verre inworp van Rijmenants wordt de doelman van Tienen bijna verrast, de bal wordt door een verdediger aangeraakt, de keeper is attent en kan oprapen.
28...Tienen combineert wel heel vlot door het middenveld, het lijkt wel of ze met een mannetje meer staan, zo vlot wordt de vrije man steeds gevonden.
26...Tienen blijft de enige dreigende ploeg, na een collectieve aanval moeten eerst Benali en later Verlinden zich in de baan van de bal gooien om harde schoten af te weren. Het enige antwoord van Duffel zijn lange ballen die richting aanval gepompt worden.
25...Er wordt geklungeld achterin, de bal valt tussen 3 Tiense spelers in onze 16, gelukkig besluit Cambumi om de bal naast te trappen.
21...We schuiven stilaan op richting speelhelft van Tienen. Daal kan op rechts voorbij zijn man gaan, een tweede lukt ook bijna maar de bal stuitert op en komt tegen de hand van onze spits, de ref fluit het handspel.
18...Het verschroeiende tempo waarmee Tienen was gestart neemt af, Duffel begint meer ruimte te vinden om te voetballen, al levert dat tot nu toe geen kansen op.
15...Er is voorlopig maar 1 ploeg die aan kansen komt, Cambuni legt aan van net buiten de 16, zijn harde knal gaat een metertje naast.
13...Tienen blijft de wet dicteren, ze glippen door de buitenspelval en brengen de bal voor doel, vanuit ons standpunt gezien offside, de actie gaat door en een sterke Hofmans moet alles uit de kast halen om het schot van dichtbij in hoekschop te weren.
12...Daal wordt neergelegd zo'n 9 meter uit de 16, Elyazidi trapt de vrije trap in de muur. Het is allemaal "net niet" vandaag.
10...Het gaat hier van kaad naar erger, een bal wordt door het center in de 16 gedropt, Willems volgt en staat alleen voor Hofmans, de bal gaat er weer in. Hopelijk is er geen doemscenario in de maak....
10DoelpuntDoelpunt (2-0) - Thomas Willems
09...Daal trapt de bal hard naar de rechterhoek maar plaatst hem aan de verkeerde kant van de paal.
07...Duffel probeert het evenwicht te herstellen, Ito wordt halverwege de speelhelft van Tienen aangespeeld en onmiddellijk door een belager op de enkels getrapt.
05...Bij Duffel zit er veel twijfel in het spel, we spelen met de daver op het lijf, een slechte pass op Van den Buys leidt tot balverlies, gelukkig probeert Tienen het overhaast te doen waardoor de bal een opraper voor Hofmans wordt.
03...Tienen start furieus en dat rendeert voor hen, de bal gaat diep op links, een gekraakte voorzet valt toch voor de voet van Cambuni en die knalt hard in de linkerbovenhoek.
03DoelpuntDoelpunt (1-0) - Didier Cabumi
02...Tienen komt een eerste keer piepen voor doel, een doorsteekpasje op de rand van de 16 is te diep, Hofmans is er eerst bij. Even later komt de thuisploeg weer gevaarlijk voor doel, een voorzet van op links wordt door Hofmans met de vuisten weggezet, nadien is er contact met een inlopende aanvaller maar geluk zonder veel erg.
01...Tienen trapt de wedstrijd op gang. De wedstrijd wordt gespeeld op een splinternieuwe kunstgrasmat.
...Bij Duffel start de eerste match na de trainerswissel met een nagenoeg fitte kern, op de bank starten Van den Brande, De Kegel, Kambala en Verheyen. Vervoort is 16de man en valt net naast de kern.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.

VORIGE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
2:1

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 08. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier