180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
Spouwen-Mopertingen - KFC Duffel
2 4

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 06 oktober 2019
Aanvang wedstrijd: 15:00 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Bernd Stassen Doelpunt Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gijs Brouwers Geel Min. 91 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Giovanni La Mantia
Doelpunt Min. 59 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado Doelpunt Min. 44 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dennes De Kegel Doelpunt Min. 40 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Doelpunt Min. 20 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Emrah  Bostanci Geel Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Geel Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Verheyden Geel Min. 78 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilkan Cavus

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Na een kort genomen hoekschop moet Hofmans nog vol aan de bak, hij slaat de bal uit z'n doelvlak.
92...Bostanci wordt nog vervangen, Antoine Ruelle komt tussen de lijnen.
91...Bij Spouwen krijgt La Mantia nog geel, al is niet duidelijk waarom.
91GeelGeel - Giovanni La Mantia
90...Yildiz krijgt nog geel maar het is niet duidelijk waarom.
90GeelGeel - Ali Yildiz
89...Manuel verlaat het veld voor Faes.
88...Bij Duffel staat Enjo Faes klaar om in te vallen.
87...Verheyden wordt vervangen door Vervoort.
86...Manuel wordt door Bostanci vrij gespeeld op de linkerflank, hij zoekt ruimte voor het schot maar zijn trap gaat een 2-tal meter naast doel.
83...Verheyden is te laat met een tackle en zit ook tegen het gele karton aan. De spelhervatting van Spouwen is snedig, een schot op doel gaat maar net voorlangs.
82GeelGeel - Niels Verheyden
80...Dekegel kan diep doorgaan op links, hij dribbelt de 16 in en trapt op doel, de bal wijkt nog af en zeilt richting verste kruising maar de verdedigers zijn alert en ontzetten.
79...De daaropvolgende hoekschop wordt staalhard op doel getrapt, Hofmans zet er de vuisten tegen.
78...Cavus onderbreekt een aanval en kijkt tegen geel aan.
78GeelGeel - Ilkan Cavus
77DoelpuntDoelpunt (2-4) - Bernd Stassen
76...De thuisploeg profiteert maximaal van een slechtere periode van Duffel, de bal blijft weer te lang voor onze 16 hangen en wordt door Michiels overhoeks binnen getrapt.
75...We komen even goed weg, een bal die buiten onze 16 blijft hangen wordt op doel getrapt en wijkt af, gelukkig spat het schot uiteen op de paal.
72...De aanvalsgolven van de thuisploeg zijn wag gaan liggen, nu kan Duffel weer een keer profiteren, Cobos rolt de rechterflank op en kan voor doel brengen, zijn voorzet wordt geplukt door de keeper.
67...Spouwen neemt het commando over, nu komen ze weer in onze 16, de harde knal van dicht bij gaat gelukkig over doel.
66...De aansluiting van Spouwen-Mopertingen, de bal blijft te lang op de rechterflank hangen en wordt naar doel gespeeld, Boiten volgt goed en doet de bal subtiel van richting veranderen waardoor Hofmans kansloos is.
66DoelpuntDoelpunt (1-4) - Gijs Brouwers
63...Na een hoekschop van de thuisploeg blijft de bal net buiten het strafschopgebied hangen, er volgt een schot dat net naast gaat.
59...Cobos doet het ligt uit, na een lange run legt hij af naar Manuel, hoewel hij zelf alle ruimte had om te trappen, de knal van Manuel wordt afgeweerd en valt terug voor de voet van Cobos die helemaal vrij kan afwerken.
59DoelpuntDoelpunt (0-4) - Miguel Cobos Copado
57...Er ligt weer ruimte voor de aanvallers van de thuisploeg, nu kan er van buiten de 16 op doel getrapt worden, de bal gaat ver over doel.
55...Het is Spouwen dat begint te dreigen, nu moet Hofmans een bal uit de bovenhoek zweven.
53...Hofmans moet plat op een verraderlijke bal, hij kan de bal nog met 1 hand uit de hoek ranselen. Het wordt tijd dat we de dreiging van onze kant omzetten in een grotere voorsprong.
48...Bostanci zet de bal over de verdediging, Yildiz volgt goed en trapt op doel, zijn schot gaat net voorlangs.
47...Bostanci kan meters maken op rechts, hij legt af voor Yildiz maar net voor onze spits de bal kan beroeren wordt deze nog in hoekschop verwerkt. De hoekschop valt op het hoofd van Cavus die over kopt.
46...We starten de tweede helft met dezelfde 11 spelers bij Duffel, bij de thuisploeg is Dioum tussen de lijnen gekomen, Proesmans is in de kleedkamer gebleven.
45...We rusten bij een 0-3 voorsprong en die is zeker niet onverdiend, de thuisploeg heeft nog geen enkele aanval in elkaar geknutseld. Duffel was steeds dreigend en kon de nodige aanvallen ook omzetten in doelppunten, het nam alleen net te veel tijd in beslag om de dreiging ook te verzilveren.
44...Na een vrije trap van Bostanci blijft de bal in de 16 hangen, de bal wordt uit het pak gekopt en Dekegel volgt goed en werkt af, 0-3
44DoelpuntDoelpunt (0-3) - Dennes De Kegel
41...Yildiz houdt twee man bezig op de rand van de 16, hij legt af voor de gevolgde Engelen die staalhard op doel knalt, deze knal gaat is net te hoog en naast doel.
40...0-2, Manuel kan weer op snelheid door op rechts, zijn voorzet komt bij Bostanci aan de tweede paal die op de kruising trapt, Yildiz volgt goed en schuift binnen.
40DoelpuntDoelpunt (0-2) - Ali Yildiz
36...Yildiz staat volledig vrij in de middencirkel en krijgt de bal aangespeeld, hij ziet de keeper ver uit doel staan en probeert het met een verre trap, deze wordt te veel gedragen door de wind en gaat over doel.
35...Verheyden rolt de linkerflank op en legt panklaar af voor Bostanci die de grote kans op een teruggekeerde verediger knalt, hier zat veel meer in.
34...Spouwen kan een bal in de 16 brengen, Cavus ruimt op in de kleine rechthoek.
33...Verheyden recupereert een bal die door de thuisploeg wordt uitgetrapt, hij legt af naar het penaltypunt waar Yildiz in de draai maar net over trapt.
32...Bostanci gaat diep door op links en kan van bijna aan de hoekschopvlag voor doel brengen, Yildiz is er maar zit in de tang tussen twee verdedigers.
30...De wedstrijd is nu meer in evenwicht, enkel Duffel komt er nu af en toe door, Spouwen-Mopertingen geraakt niet in de zone van de waarheid.
28...We proberen over links deze keer, Verheyden kan aan de tweede paal op doel trappen, zijn schot wordt in hoekschop verwerkt.
27...De rechterflank wordt nu beter afgedekt door de thuisploeg, Manuel kan nog wel vertrekken maar komt nu steeds een tweede man tegen op die flank.
22...Manuel vertrekt langs de zijlijn maar wordt foutief afgestopt, zijn belager is al enkele keren op snelheid gepakt en wil hem deze keer geen ruimte meer geven.
20...Het loopwerk van Manuel loont, hij haalt weer bijna de achterlijn en schildert de bal mooi op de knikker van Bostanci die hard binnenkopt naast de kansloze doelman.
20DoelpuntDoelpunt (0-1) - Emrah Bostanci
19...Eerste aanval van de thuisploeg, de opbouw is verzorgd, de bal gaat goed rond in de breedte, het finale schot mist echter alle richting en gaat bijna aan de cornervlag buiten.
16...Manuel kan weer eens op snelheid doorgaan, hij heeft net te veel tijd nodig om te besluiten en schiet uiteindelijk voorlangs.
15...Bij Spouwen wordt er al vervangen, de geblesseerde Haenen gaat er af voor Clemens.
12...Manuel kan weer in de diepte gaan, hij legt weerom af in de 16, Bostanci knalt maar de verdediging volgt en blokt af, ook de rebound wordt afgeblokt.
10...Duffel blijft toch de meest dreigende ploeg, Bostanci vertrekt en zet een mooie actie op met Manuel, Bostanci komt weer net te kort om de voorzet van Manuel in te schuiven, aan de tweede paal is er ook nog Verheyden die komt ingeschoven maar de hoek is te scherp.
08...Vrije trap voor de thuisploeg, de bal ligt halverwege onze speelhelft, de bal wordt lateraal gegeven en er volgt een harde knal, Hofmans ranselt uit de hoek. Bij de daarop volgende hoekschop wordt er een fout gemaakt op Hofmans die even moet bekomen.
06...Bostanci haalt de achterlijn en zet scherp voor, Yildiz komt een teen te kort om af te werken.
04...Manuel kan diep doorgaan op aangeven van Dekegel, zijn voorzet raakt een verdediger waardoor Yildiz niet bij de bal kan komen.
02...Duffel ontwikkelt snel druk naar voor, maar de laatste pass is tot 2 keer net te diep om de keeper in verlegenheid te brengen.
01...De wedstrijd wordt op gang getrapt, Spouwen probeert dadelijk diep te spelen maar de passing is hiet precies genoeg, Duffel vangt op.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K Berchem Sport
K Berchem Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier