180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
K Londerzeel SK - KFC Duffel
2 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 17 november 2019
Aanvang wedstrijd: 14:30 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 80 ::<br /> Doelpunt Min. 15 ::<br /> Geel Min. 48 ::<br />
Doelpunt Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nagim Amini Doelpunt Min. 1 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Geel Min. 76 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Beau Mamadou Ndiaye

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...De hoekschop wordt over gekopt, waarna er wordt afgefloten. We brengen een puntje mee en dat is over de hele wedstrijd gezien misschien wel de meest correcte uitslag.
91...Londerzeel trekt vol ten aanval, nu moet Verlinden er tussen zitten, hij staat wel een hoekschop toe.
90...Londerzeel komt weer gevaarlijk opzetten, deze keer kan er 2 man uit komen in onze 16, Hofmans komt goed tussen en maakt er een hoekschop van.
89...De bal blijft lang voor onze 16 hangen, een thuisspeler trapt op doel maar de gekrulde bal gaat zo'n 20 centimeter over doel buiten.
88...Amini maakt terug gelijk, Yildiz trapt een vrije trap over de verediging, Amini volgt goed in de tweede zone en trapt laag in de hoek binnen.
88DoelpuntDoelpunt (2-2) - Nagim Amini
85...Duffel probeert naar voren te spelen maar de thuisploeg timmert alles dicht, het is moeilijk om er door te geraken.
83...Van den Bogaert komt naar de kans, Brian Roekens komt tussen de lijnen.
80...Londerzeel maakt het af, de bal wordt van op rechts voor doel gebracht, centraal komt Morais de Almeida als een duiveltje uit een doosje en laat Hofmans kansloos achter.
80DoelpuntDoelpunt (2-1) - Londerzeel
78...Londerzeel komt over links, De Groodt komt mee in de 16 maar wacht lang om af te drukken loopt zich vast.
77...Londerzeel combineert net voor onze 16 en kan ook richting doel gaan, de bal wordt gelukkig afgeblokt en gaat zo over de achterlijn.
76...Na een Duffelse hoekschop kan Londerzeel uitbreken, Ndiaye raakt de speler die zich gewillig laat vallen, Ndiaye krijgt geel.
76GeelGeel - Beau Mamadou Ndiaye
72...Duffel kan snel uitbreken via Amini op de linkerflank, de voorzet is te onzuiver om Verheyden de kunne bereiken.
71...De thuisploeg kan aanvallen, op de rand van de 16 wordt de bal ver over doel getrapt.
70...Sarr geraakt door onze verdediging, Hofmans moet vol aan de bak om de bal in hoekschop te zetten.
68...Na de hoekschop blijft Duffel in balbezit, de voorzet van Verheyden wordt door Engelen net over gekopt. Even later kan Verheyden weer in de 16 gaan, in het duel begaat hjij een aanvallende fout.
66...Verheyden weer met een lange run, hij houdt de bal nog net binnen aan de hoekschopvlag, zijn voorzet wordt aan de tweede paal in hoekschop gekapt voor Manuel er bij kan.
64...Vrije trap van Londerzeel op de rechterkant, de bal wordt in de 16 gedropt en kan gekopt worden, de bal gaat over doel.
61...Yildiz zorgt voor een aanvallende impuls, hij knokt zich op de achterlijn voorbij 2 man, gaat de 16 in maar kan geen ploegmaat aanspelen.
60...Er is momenteel maar 1 ploeg die voor gevaar zorgt, bij de thuisploeg komen ze er door maar Hofmans gaat goed in de voet en kan in twee tijden ontzetten.
59...Londerzeel is duidelijk weer in het offensief, nu wordt de bal van op rechts voor doel gebracht, centraal voor doel wordt deze over gekopt.
58...Londerzeel komt opzetten in onze 16, Verlinden verdedigt sterk waardoor de aanvaller een zachte trap aflevert die ook nog naast de kruising waait.
57...Amini kan snel uitbfeken op aangeven van Engelen maar de vlag gaat de hoogte in.
55...Goede aanval van Duffel, Amini komt in de 16 en legt af bij Yildiz maar die krijgt de bal niet voorbij zijn tegenstander.
54...Dubbele wissel bij de thuisploeg, Dani Almeida de Morais komt tussen de lijnen.
53...Londerzeel valt aan over links, de bal kan voor doel gebracht worden maar Verlinden kopt weg. Even later is Londerzeel er terug, deze keer kan Sarr koppen maar hij kan geen richting geven aan zijn kopbal.
49...Yildiz trapt de vrije trap rechtstreeks op doel maar binnen bereik van de keeper, deze kan de bal klemmen.
48...Verheyden loopt zich de longen uit het lijf om een diepe bal te halen, op de rand van de 16 wordt hij neergelegd, de ref legt de bal net buiten de 16. Teirlinckx van Londerzeel krijgt geel.
48GeelGeel - Londerzeel
47...Duffel trekt in de aanval via Manuel, de bal wordt centraal voor doel gebracht en net voor de neus van Yildiz weg gekopt.
46...De wedstrijd werd terug op gang getrapt.
45...We rusten bij een 1-1 tussenstand na een niet-onaangename eerste helft. Duffel begon knap met een doelpunt in de eerste seconden, nadien was er druk van Londerzeel maar we konden ons er onderuit voetballen. De blessure van Cavus is wel zorgwekkend.
44...Manuel kan voorzetten van op rechts, de keeper miskijkt zich en duwt de bal terug het speelveld in, spijtig genoeg niet bespeelbaar voor één van de gevolgde Duffelse spelers.
43...Engelen krijgt bij het verdedigen een trap van Sarr, de ref fluit niet waardoor Sarr kan voorbrengen, Duffel is even uit verband, de bal valt aan de tweede paal maar wordt over getrapt;
41...Manuel dribbelt op rechts zijn man en brengt de bal voor doel, Yildiz trapt in 1 tijd, de bal botst op de deklat en gaat buiten.
39...Vrij trap voor Londerzeel op de rechterflank, de bal gaat richting doel, Hofmans zit er tussen met de vuisten en slaat de bal uit de 16, daar wordt de bal opgevangen door een Londerzeel speler dit hard op doel trapt, de bal gaat net naast.
35...Yildiz verrovert de bal knap en kan meters maken, hij wordt in de rug gelopen door Tarfi die hiervoor een uitbrander krijgt. De vrije trap van Verheyden valt in het pak voor doel maar wordt door Londerzeel uit verdedigd.
34...Vrije trap voor Londerzeel, op ongeveer dezelfde plaats als enkele minuten geleden, de bal wordt weer rechtstreeks op doel getrapt, deze keer gaat hij rechts naast doel buiten.
31...Na een inworp ter hoogte van de 16 kan Yildiz de bal aannemen en in de draai op doel trappen, de keeper zit er nog met een handje bij en zet in hoekschop.
29...Yildiz zet Amini op weg naar doel, oog in oog met de keeper besluit Amini op deze laatste, hier zat meer in.
28...Vrije trap voor de thuisploeg, de bal ligt zo'n 10 meter uit de 16, de bal wordt rechtstreeks op doel getrapt, het schot gaat zo'n 5 meter over doel.
24...Duffel combineert beter en kan onder de druk van Londerzeel uit komen, nu krijgt Yildiz ruimte voor een schot maar deze keer gaat de bal een metertje over.
22...Amini kan meters maken door het centrum en trapt de bal van in de 16 richting doel, de bal komt tegen de arm van een verdediger maar de ref gebaart dat het een aangeschoten bal is.
20...Cavus wordt vervangen door Beau Ndiaye.
19...Cavus gaat weer neer na een duel, hij doet onmiddellijk teken dat hij moet vervangen worden, dit ziet er niet goed uit.
18...Londerzeel ruikt bloed en kiest nu resoluut voor de aanval, de bal wordt weer van op rechts voor doel gebracht maar waait gelukkig voorlangs. We gaan toch onder de druk onderuit moeten zien te geraken.
16...We liggen even onder vuur, de bal wordt over rechts voor doel gebracht en belandt daar in een kluts, de laatste bal is gelukkig voor een vangbal voor Hofmans.
15...Londerzzel komt gelijk, een bal wordt van op links tussen keeper en verdediging gedropt daar vogt de Tarfi goed en duwt de bal naast Hofmans in doel.
15DoelpuntDoelpunt (1-1) - Londerzeel
12...Verheyden knokt zich voorbij twee tegenspelers en haalt de achterlijn, hij perst er nog een voorzet uit maar die waait achter doel.
11...Cavus staat intussen terug tussen de lijnen maar staat nog te trekkebenen.
09...Cavus blijft liggen na een duel op het middenveld, hij grijpt naar het bovenbeen.
08...Afstandsschot van Londerzeel, de bal gaat een metertje over het doel Hofmans.
07...Londerzeel vat nu post op onze speelhelft, daardoor kan er wel ruimte komen voor onze snelle spitsen, de vroege voorsprong is natuurlijk een droomstart voor dit soort voetbal.
05...Vrije trap voor Yildiz, net op de speelhelft van Londerzeel, Engelen gaat in duel met de keeper maar begaat een aanvallende fout.
04...Duffel blijft gevaarlijk, Amini wordt tussen twee verdedigers geloodsd en duikt de 16 in, hij besluit net naast doel.
03...Londerzeel valt een eerste keer aan over rechts, Van den Bogaert is attent en kan de imposante Sarr afstoppen.
02...Bij Londerzeel komen we een bekend gezicht tegen, Dani Morais de Almeida speelt nu in rood-blauw shirt, hij start vandaag op de bank.
01...Duffel komt bij de eerste trap op voorsprong, Amini kan op links doorbreken, legt centraal af en Yildiz trapt van net buiten de rechthoek onhoudbaar onder de deklat binnen, de eerste minuut was nog niet volgemaakt;
01DoelpuntDoelpunt (0-1) - Ali Yildiz
...De wedstrijd werd door Londerzeel op gang getrapt. Duffel komt aan de aftrap met alle nog beschikbare spelers, de blessurelast begint door te wegen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 08. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
S.K. Pepingen-Halle
S.K. Pepingen-Halle
1:0

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. dec. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 04. jan. 2020 Beginn 20:00
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Geel 14 18
12 KFC Duffel 14 18
13 Hoogstraten 15 16

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 07. dec. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KFC Lint
KFC Lint
0:4

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 17 42
2 KFC Lint 17 36
3 RB Elzestraat 17 35
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier