180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
ASV Geel - KFC Duffel
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 11 januari 2020
Aanvang wedstrijd: 20:00 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 53 ::<br /> Geel Min. 35 ::<br /> Geel Min. 27 ::<br />
Doelpunt Min. 80 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Geel Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Reangelo Sigmar Manuel

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...De hoekschop van de laatste kans voor Duffel, de bal wordt in de verdediging gekeerd, Vandevenne fluit daarna af, het negende gelijkspel van het seizoen....
91...Duffel gaat hier bijna met de 3 punten lopen, een lage voorzet wordt aan de tweede paal bijna door Ella Ella in eigen doel gewerkt, de bal gaat maar net naast de paal buiten.
90...Verlinden trapt een vrije trap richting tweede paal, twee Duffelse aanvallers lopen in maar krijgen de bal niet meer richting doel gekopt.
87...Van Tright kan op de rand van de 16 aanleggen voor een schot, de bal gaat een metertje naast. Bij de volgende fase kan Van den Bogaert de achterlijn halen, hij brengt voor maar de inlopende Yildiz kan zijn schot niet in het kader krijgen.
85...Vrije trap voor Geel, de bal ligt een 10 meter over de middenlijn, de bal wordt voor doel gebracht maar eenvoudig gekeerd door onze verdedigers, de afvallende bal wordt bijna tegen de hoekschopvlag getrapt.
80...Geel probeert tijd te winnen bij een inworp, de scheidsrechter fluit en geeft de inworp aan Duffel, de bal wordt snel naar voor gebracht en Manuel kan de bal van aan de achterlijn voor doel brengen, Yildiz volgt goed en schuift mooi binnen.
80DoelpuntDoelpunt (1-1) - Ali Yildiz
79...Geel profiteert van de ruimte die Duffel laat liggen achter het middenveld, eerst glipt een speler door de verdediging maar die besluit op Coppens, even later moet Coppens ver uitkomen om weg te werken.
77...Bij Geel wordt Van Geet vervangen door Houwaer.
75...Duffel komt nu toch nadrukkelijker opzetten voor doel, nu valt de bal goed voor de voet van Van den Bogaert maar die knalt hoog over. Intussen is Verwilghen tussen de lijnen gekomen in de plaats van Mafete.
72...Manuel kan door Yildiz door de verdediging geloodsd worden, Manuel gaat door maar de vlag gaat in de lucht.
68...Goede combinatie van Duffel over rechts, Verheyden kan doorgaan en levert in bij Van Tright, deze lepelt de bal over de verdediging, de keeper doorziet het gevaar en vangt eenvoudig op.
67...Schotje van Geel uit de tweede lijn, Coppens schat goed in en kan voorlangs laten lopen.
65...Verlinden trapt een vrije trap van halverwege de speelhelft van Geel, de bal gaat enkele meters over doel.
63...Van Tright komt op het veld voor de moegestreden Amini.
62...Manuel steekt zijn been te ver uit wanneer zijn tegenstander passeert, hij gaat ook in het boekje van de ref.
61...Geel is duidelijk aan zet, ze komen over de rechterflank opzetten, er volgt een schotje maar dat gaat een metertje naast.
61GeelGeel - Reangelo Sigmar Manuel
58...Geel is duidelijk scherper uit de kleedkamer gekomen, ze combineren vlot naar voren Duffel krijgt het niet afgestopt. Een vrijstaande aanvaller kan gelukkig niet profiteren van de gegeven ruimte en plaatst voorlangs.
54...De hoekschop valt aan de tweede paal en wordt door Baik binnen gekopt.
53DoelpuntDoelpunt (1-0) - Geel
52...Geel komt gevaarlijk opzetten van op links, Vertonghen kan centraal voor doel wegwerken maar moet wel een hoekschop toestaan.
49...Vrije trap voor de thuisploeg op de linkerflank, de bal wordt voor doel gebracht maar al bij al vlot weggewerkt door onze verdediging, Amini kan counteren, hij kan de 16 in gaan maar daar wordt zijn schot afgeblokt.
46...Bij Duffel begint Coppens aan de tweede helft, Hofmans kwetste zich bij één van zijn laatste tussenkomsten en schijnt niet meer verder te kunnen.
45...We rusten na een boeiende eerste helft met een 0-0 score, Duffel kwam snediger voor de dag maar het was Geel dat de beste kansen afdwong.
44...Het laatste wapenfeit van de eerste helft is voor Duffel, een verre trap van Manuel vormt geen probleem voor de Geelse doelman.
43...Vreemde situatie in de kempen, de wedstrijd wordt even onderbroken vanwege ..... een defecte vlag bij de lijnrechter. Er wordt snel voor vervanging gezorgd en het spel wordt hervat.
40...Geel zet duidelijk een slotoffensief in voor de eerste speelhelft, Hulsmans komt opzetten en dwingt Hofmans tot een parade, de bal gaat in hoekschop.
39...Geel springt zuinig om met de kansen maar als ze komen zijn ze scherp, Baik wordt afgezonderd voor doel en trapt hard op de paal, hier komen we goed weg.
35...Cobos kan vanuit onze verdediging vertrekken richting middenveld, hij wordt hard op de enkels getrapt door Ato die ook geel krijgt.
35GeelGeel (Ato) - Geel
33...Vertonghen neemt zijn tegenstander in een houdgreep en wordt afgefloten. Bij Geel roepen ze weer om een kaart, trainer Van Houdt op kop. De ref gaat even een babbeltje slaan met de Geelse coach vooraleer het spel kan verder gaan.
31...Verheyden gaat iets te hard door op Ella Ella, de hele geelse aanhang roept om een kaart maar daar gaat ref Vandevenne niet op in.
29...Cobos kan vertrekken aan de zijlijn, hij gaat zijn man voorbij en levert in bij Yildiz, deze vindt aan de zijlijn Amini maar die vindt geen opening, hij haalt er een hoekschop uit.
27...De eerste gele kaart is een feit, Baik gaat met de voet vooruit door op Amini, dezefde man had al een uitbrander gekregen en gaat nu in het gele boekje.
27GeelGeel (Baik) - Geel
25...Duffel met een snelle counter, Amini vertrekt na een slechte pass in de Geelse defensie op de middenlijn, hij maakt veel meters en trapt hard, de geelse doelman moet plat op de lage schuiver en pakt in twee keer;
23...Geel komt opzetten vanuit het middenveld, de bal wordt van buiten de 16 getrapt maar gaat over het doel.
21...Duffel komt dreigen, Verheyden kan Yildiz het straatje in sturen, deze levert in bij Cobos maar die geraakt er niet door, terug aan de zijlijn wordt de voorzet van Yildiz afgeblokt. Duffel kan na een inworp de bal in de 16 houden en Manuel slaagt in een schot uit de draai, de keeper kan de centraal geplaatste bal opvangen.
18...Geel probeert wat meer grip op de match te krijgen door op te schuiven, ze komen nu iets nadrukkelijker op onze helft spelen, zonder al te veel dreiging. Met onze snelle voorlinie hoeft dat niet onmiddellijk een probleem te zijn.
16...Vandersmissen krult de bal rond de muur, Hofmans gaat goed de hoek in en zweeft in hoekschop.
15...Vrije trap voor Geel, de bal ligt centraal voor de goal, zo'n 10 meter uit het strafschopgebied.
14...Duffel had bijna het gaatje gevonden, Verheyden speelt diep op Amini maar die komt een metertje te kort om voorbij de keeper te kunnen spelen.
13...Manuel wordt diep gestuurd maar de vlag gaat de hoogte in. Het spel speelt zich vooral af rond de middenlijn, het is wachten tot er iemand een gaatje vindt in een verdedigingsgordel.
08...Duffel is het meest in balbezit maar het spel verloopt nog te zenuwachtig om tot scherpe kansen te komen. Nu probeert Van den Bogaert te vertrekken maar hij wordt hard op de enkel getrapt, de gebruikelijke uitbrander wordt gegeven.
04...Het regent hier kansen, Cobos gaat met een lange run richting doel, hij legt af bij Amini die de keeper bijna kan omspelen, Geel countert onmiddellijk, Hofmans moet eerst redding brengen op een speler die in zijn 16 komt, nadien wordt de bal gelobt en valt die gelukkig op de deklat.
02...Duffel tekent onmiddellijk voor een scherpe kans, Vertonghen stuurt Manuel diep, die kan afspelen bij Amini, diens voorzet wordt bijna in eigen doel verwerkt. De rebound valt voor de voet van Yildiz die voorlangs trapt.
01...Amini trapt de wedstrijd op gang.
...Voor deze zaterdagavondwedstrijd tegen ASV Geel start nieuwkomer Van Tright op de bank, Verheyden keert terug in de basis. De andere nieuwkomer, Mafete start wel in de basis.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 22. mrt. 2020 Beginn 15:00
KVK Tienen
KVK Tienen
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 29. mrt. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 04. apr. 2020 Beginn 20:30
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Diegem 18 24
9 KFC Duffel 18 24
10 Londerzeel 18 23

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 22. mrt. 2020 Beginn 15:00
KSC Mechelen
KSC Mechelen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 28. mrt. 2020 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VC Rijmenam
VC Rijmenam
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 05. apr. 2020 Beginn 15:00
VK Heindonk
VK Heindonk
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 18 45
2 KFC Lint 18 39
3 RB Elzestraat 18 36
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier