180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 4 - zondag, 24 september 2017 - 20:00 u
Hoogstraten VV - KFC Duffel
0 3

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 23 september 2017
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Glenn Janssens , Altan Cayir , Bart Gilen
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nick Van Huffel <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Tiago Faria de Silva Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roy Van der Linden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bart Cornelissen
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Doelpunt Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Roddy Kambala Doelpunt Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby Doelpunt Min. 72 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 75 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lee Roy De Keersmaecker Geel Min. 60 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...nu komt er ruimte, Daal kan op het middenveld vertrekken en Kambala alleen voor doel zetten, hij doet ook de netten trillen, de cijfers zijn misschien wat buiten proportie, voor Hoogstraten geldt de ijzersterke voetbalwet, .... wie zijn kansen niet afmaakt....
90DoelpuntDoelpunt (0-3) - Roddy Kambala
89...Burnaby beslist de wedstrijd, een afstandsschot wijkt af en verdwijnt mooi in het hoekje, nu rustig de wedstrijd uitspelen....
89DoelpuntDoelpunt (0-2) - Adam Burnaby
88...Hoogstraten probeert het nog een keer, in het halve maantje wordt een duel gewonnen, het schot dat volgt is te zwak om Hofmans te verontrusten.
87...Hoekschop voor Duffel na compleet mistasten in de verdediging bij de thuisploeg, de bal wordt ook hier aan de eerste paal weggewerkt.
85...vrije trap voor Hoogstraten tegen de zijlijn op hun linkerflank, de bal wordt aan de eerste paal onschadelijk gemaakt door Van den Brande, Kambala vertrekt maar wordt van de bal gezet.
85...vrije trap voor Hoogstraten tegen de zijlijn op hun linkerflank, de bal wordt aan de eerste paal onschadelijk gemaakt door Van den Brande, Kambala vertrekt maar wordt van de bal gezet.
85...vrije trap voor Hoogstraten tegen de zijlijn op hun linkerflank, de bal wordt aan de eerste paal onschadelijk gemaakt door Van den Brande, Kambala vertrekt maar wordt van de bal gezet.
83...Hofmans moet redding brengen nadat een bal door onze laatste lijn rolt, net buiten de 16 kan hij ontzetten, hij heeft zich hierbij wel geblesseerd, verzorging komt op het veld.
80...Daal kan nog eens aanleggen op een ver doorgeschoten hoekschop, het is een alles of niks schot, de bal gaat hoog over, buiten het stadion.
78...Jeroen houdt ons weer recht, na een lang uitsponnen actie kan er aan de tweede paal gekopt worden, Hofmans bewijst zijn goudwaarde nog maar eens.
77...Daal dribbelt zich mooi vrij voor doel, zijn schot wijkt af op een verdediger, hoekschop.
75...Rare taferelen hier voor ons, Burnaby wordt hard aangetrapt, de ref heeft het niet gezien, De Keersmaecker reclameert en krijgt geel en de fout tegen.
75GeelGeel - Lee Roy De Keersmaecker
74...Bij Hoogstraten blijft het moeilijk om een bal tegen de netten te krijgen, Da Silva gaat diep door op rechts en knalt voorlangs.
72...Kambala met een knappe steal, hij maakt vele meters en speelt knap af op Rijmenants, die heeft ruimte nodig om te controleren maar prikt de bal tegen de netten.
72DoelpuntDoelpunt (0-1) - Yannick Rijmenants
69...Hoogstraten blijft met de kans morsen (gelukkig voor ons), nu wordt er te veel ruimte gelaten op links, een speler kan aanleggen maar besluit voorlangs. Het lijkt er op dat vooral Hoogstraten op TV gaat komen.
68...Elyazidi dribbelt tegen de 16 op zoek naar een opening, hij legt af naar Daal, diens hard schot wijkt af in hoekschop.
66...Daal zet Elyazidi plots alleen voor doel, de bal stuitert waardoor laatste de controle mist, hier zat meer in.
65...Hoogstraten heeft nu al veel kansen bij elkaar gevoetbald, bij een voorzet gaat iedereen onder de bal door, hier zat weer veel gevaar in.
63...Kambala gaat door op links, zijn harde knal wordt gepakt door de keeper die lost, een verdediger knalt de bal naar voren waar de thuisspeler met nummer 11 weer op snelheid komt en alles voorbij loopt, oog in oog met Hofmans besluit hij gelukkig op onze goalie
60...Burnaby onderschept een bal op het middenveld en speelt af naar Kambala, diens voorzet wordt in hoekschop gezet. De hoekschop wordt na wat geharrewar voor doel opgeraapt door de keeper.
60GeelGeel - Yannick Rijmenants
58...De Keersmaecker krijgt geel omdat hij in een duel de elleboog te nadrukkelijk zou gezet hebben, de lijnrechter die er vlak bij stond geeft dit aan...
56...Rijmenants onderschept op het middenveld de bal, een lange run volgt afgerond met een harde knal, de thuiskeeper toont ook zijn waarde en duwt in hoekschop, deze hoekschop wordt laag gegeven en het lage schot dat volgt gaat voorlangs.
54...Hoogstraten komt weerom scherp uit de hoek, een hoekschop wordt gekopt centraal voor doel, gelukkig hebben ze daar deze week niet op getraind bij Hoogstraten.
53...Het is even pompen voor KFCD, de vraag is hoe lang de thuisploeg dit tempo aan kan.
51...De thuisaanval blijft scherp, na een lange dribbel van nummer 11 trapt deze de bal richting doel, Hofmans kan met de vingertoppen de bal net naast zijn doel duwen. Hoewel over de hele wedstrijd gezien de overmacht licht naar Duffel doorweegt moeten we toch stellen dat de scherpste kansen voor de thuisploeg waren.
50...We komen goed weg bij een kopbal ter hoogte van het penaltypunt, gelukkig is de thuisaanval niet scherp en wordt er over gekopt, dit was toch weer gevaarlijk.
49...Hoogstraten blijft druk zetten, een voorzet over links waait ver door, uiteindelijk kan Dekegel ontzetten maar we komen er nog iet uit.
48...Voorzet van Hoogstraten van op rechts, Snoeys zit er goed tussen met het hoofd.
47...Hoogstraten komt duidelijk met veel zin uit de kleedkamers, ze schudden onze verdediging onmiddellijk wakker met een scherpe voorzet.
46...We starten de tweede helft met 1 vervanging, Kambala komt tussen de lijnen in de plaats van Moding.
45...We rusten bij een 0-0 stand na een zeer onderhoudende eerste helft met snel voetbal en veel inzet.
44...Hofmans bewijst weer zijn goudwaarde, een voorzet van Hoogstraten van op rechts valt aan de tweede paal bij een vrijstaande speler, er volgt een vluchtschot dat weer knap gepakt wordt door Hofmans. Dit was met stip de beste kans uit de eerste helft.
43GeelGeel - Adam Burnaby
42...Burnaby trapt zijn tegenstander op de hakken, en gaat in het gele boekje, nochtans slechts de eerste fout van onze middenvelder.
40...Duffel combineert mooi via Elyazidi en Rijmenants, de voorzet van Elyazidi mist scherpte en wordt weer te eenvoudig weggewerkt, het blijft zoeken naar de sleutel om Daal aan te spelen.
37...Moding gaat met te veel overtuiging in duel en begaat een overtreding, de ref geeft hem een uitbrander, de wedstrijd verloopt trouwens zeer sportief.
36...Een vrije trap van Elyazidi op links gaat tussen alles door, aan de tweede paal is Snoeys te verrast op de bal binnen te werken, hij gaat mer net over.
35...Daal kan bijna profiteren van een slechte terugspeelbal op de keeper, de keeper is net sneller op de bal en zet ver buiten.
32...Hoogstraten komt nog een keer opzetten met een strakke voorzet van op links, Benali loopt mee met de koppende speler die naast doel besluit.
29...Vrije trap halverwege de helft van Hoogstraten, Rijmenants dropt aan de tweede paal, de aflegger is echter maar een oprapertje voor de keeper.
27...Hoogstraten komt opzetten na balverlies op ons middenveld, Snoeys begaat een overtreding vlak voor doel, de ref geeft balvoordeel, het schot dat volgt wijkt af en gaat in hoekschop.
25...De thuisploeg probeert het met een bal uit over onze verdediging, Benali was attent en tikt tot bij Hofmans die ontzet.
20...Hoogstraten met een lang gesponnen aanval, eerst komt de bal op links maar een voorzet komt er niet echt uit, nadien wordt de bal vanuit de tweede lijn op het hoofd geschilderd van een aanvaller wiens kopbal voorlangs hobbelt, dit was een scherpe kans, bij Duffel is het tempo er wat uit.
16...Benali wordt belaagd in verdediging maar dribbelt er zicht goed uit.
15...Hoogstraten glipt er door en komt voor onze 16 gevaarlijk opzetten, Dekegel zet zijn foutje zelf recht waarna we kunnen ontzetten.
12...het gaat hier verschroeiend hard, Duffel over links via Dekegel en Rijmenants, de voorzetten zijn voorlopig nog te onzuiver om de verdediging in verlegenheid te brengen.
10...Duffel trekt massaal naar voor bij een inworp aan de zijlijn, na een slechte pass is het opletten voor de tegenaanval maar Van den Brande is op z'n hoede en ontzet.
09...Hoogstraten met een kansje, een verloren gewaande bal wordt binnen gehouden aan de zijlijn, bij de voorzet die volgt maakt Hoogstraten een duwfout op Benali, Duffel kan terug bouwen.
08...Weer naar de overkant, via Dekegel en Rijmenants komt de bal bij Moding in de 16, hij moet nog even uitwijken voor hij kan aanleggen waardoor hij zijn schot kraakt en hoog over trapt.
07...Toch een keer Hoogstraten, een bal wordt diep gestuurd en gaat net over Benali, Hofmans komt gepast uit en pakt.
06...Duffel zit direct goed in de wedstrijd en bouwt kansen op, het is wachten tot de bal goed valt, nu wordt Elyaidi diep gespeeld, het gat wordt dicht gelopen door de verdediging.
05...Elyazidi pakt een bal aan op links en zet voor, de bal wordt onderschept maar komt terug in Duffels bezit, Elyazidi zet terug voor, deze keer is de keeper op tijd op de bal.
04...Hoogstraten tikt de bal over het middenveld, er volgt een doorsteekpas maar deze rolt voorbij de aanvaller, Hofmans raapt op.
03...Vrije trap voor Duffel op de rechterflank, Elyazidi trapt richting eerste paal,de verdediging ontzet, na een dribbel kan Elyazidi terug voorzetten, nu plukt de keeper.
02...Daal wordt diep gestuurd door Elyazidi, hij maakt een lange run en legt aan, de keeper duwt in hoekschop.
01...Hoogstraten probeert het een eerste keer over links, Van den Brande doorziet de actie en zet buiten.
...We maken ons op voor de wedstrijd op Hoogstraten, bij Duffel is gisteren Van den Buijs nog geblesseerd uitgevallen op training, Moding en Burnaby starten in de basis, Vervoort start op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
2:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
14 Berchem 11 12
15 KFC Duffel 11 11
16 Hoogstraten 11 10

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
KSK Reet
KSK Reet
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 13 32
2 RB Elzestraat 13 29
3 KFC Lint 13 27
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier