180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 5 - zondag, 01 oktober 2017 - 15:00 u
KFC Duffel - FC Turnhout
2 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 01 oktober 2017
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Rune Ghijselincks , Stef Colebunders , Wesley Boets
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 56 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Verlinden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Adam Burnaby Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Gianni Van Den Buys <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Roddy Kambala Wissel min 92 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Brian Moding <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Iliass Elyazidi Doelpunt Min. 47 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali Geel Min. 56 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wesley Snoeys Geel Min. 28 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby Rood Min. 55 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Sander Geenen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Eyeson Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Sander Geenen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jef Coeckelberghs Wissel min 74 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ibe Vermeulen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Nick Van De Walle Doelpunt Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sander Geenen Doelpunt Min. 60 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Van Parys Geel Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van De Walle Geel Min. 30 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kevin Eyeson

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...De ref fluit af, een wedstrijd die compleet kantelde na de rode kaart voor Van den Brande. Deze kaart heeft de wedstrijd volledig bepaald en met momenten kwamen we goed weg in de tweede helft.
92...Bij Turnhout ruiken ze bloed, ze blijven spelen met het mes tussen de tanden, weerom geraken ze in onze 16 waar Snoeys de hoekschop moet toestaan.
91...Waar iedereen voor vreesde gebeurt in de laatste minuut, de bal wordt voorgezet en valt op een Turnhouts hoofd en gaat in doel.
90...Daal stuurt Elyazidi diep, de keeper doorziet het en kan ontzetten voor Elyazidi bij de bal kan.
90DoelpuntDoelpunt (2-2) - Sander Geenen
89...Bij Duffel maakt Moding zich nog klaar voor een invalsbeurt.
85...Turnhout blijft proberen, op links geraken ze er door, het strakke schot gaat voorlangs buiten.
82...Dekegel krijgt ruimte op rechts, zijn voorzet strandt op een Turnhoutse rug.
80...Een hoekschop van Turnhout draait in één keer richting doel, Hofmans is attent en zit er met één hand bij.
79...Turnhout komt opzetten in onze 16, er volgen wat stevige duels maar het is uiteindelijk Snoeys die weg zet.
78...Turnhout komt opzetten na veel geknok, er komt een schot diep in onze 16 dat gelukkig uiteenspat op de deklat.
75...de scheidsrechter blijft vreemde beslissingen nemen, Daal gaat door en wordt met een obstructiefout gestopt, deze keer blijven de kaarten op zak, nochtans had de speler maar 1 intentie, Daal de doorgang beletten.
72...Duffel was even de grip kwijt op de match maar lijkt nu toch meer controle te krijgen, het blijft werken om de gelijkmaker af te houden.
72...Elyazidi stuurt Daal diep, hij wint twee duels en kan de bal laag voorzetten, spijtig genoeg was er geen aansluiting.
69...Vrije trap door Snoeys van zo'n 10 meter buiten de 16, de bal wordt lang gedragen door de wind en valt naast de kruising buiten.
67...Turnhout komt in onze 16, eerst kan Verlinden nog ontzetten, de tweede bal wordt naast doel getrapt.
66...Na de vervanging van Kambala wordt Daal de enige diepe spits.
63...Het is even warm voor het doel van Hofmans, eerst redt hij door de bal van een doorgebroken man te uit de voet te tikken, de rebound wordt door Benali van de lijn gekeerd, bij het schot dat binnen gaat, gaat de vlag gelukkig omhoog.
62...Turnhout dicteert nu de wetten, na balverlies op het middenveld lukken ze een schot uit de tweede lijn, de bal gaat een tweetal meter naast.
60...Turnhout lukt de de aansluitingstreffer, de bal komt voor doel waar Van Parys aan de tweede paal in loopt en binnen legt.
60DoelpuntDoelpunt (2-1) - Yannick Van Parys
58...Bij Turnhout krijgen ze het vizier niet scherp, nu hobbelt een voorzet voorbij een inlopende aanvaller.
57...Turnhout komt meer in de wedstrijd, een voorzet wordt nu door Snoeys in hoekschop verwerkt.
56GeelGeel - Wesley Snoeys
55...Bij Duffel pakt Snoeys geel voor een harde tackle, Verlinden komt op hetzelfde moment tussen de lijnen, hij vervangt Burnaby.
55RoodRood - Lars Van Den Brande
54...Turnhout komt nu opzetten, maar zelfs een open doelkans wordt gemist, dit mogen ze zeker blijven doen.
51...De ref blijft hier met vreemde beslissingen uitblinken, Van den Brande verliest de bal, er gaat een man aan de haal, Van den Brande probeert z'n fout recht te zetten en tikt z'n man aan, hoewel er nog veel volk achter de bal was en Turnhout het balvoordeel kon krijgen fluit de ref af en geeft van Den Brande zeer licht rood.
50...Bij Duffel warmt Van den Buys zich op.
47...Duffel komt er voor de eerste keer door in de tweede helft en doet de netten trillen, Rijmenants wordt mooi aangespeeld door Burnaby en staat alleen voor de keeper, die kan nog net met de vingertoppen bij de bal maar deze hobbelt mooi in het hoekje.
47DoelpuntDoelpunt (2-0) - Yannick Rijmenants
46...Bij Turnhout start men de tweede helft met twee nieuwe krachten tussen de lijnen. Proost en Geenen komen in voor Coeckelberghs en Eyeson.
45...Turnhout toont zich van z'n sportiefste kant, de bal was door KFCD over de lijn gezet voor de verzorging van Kambala maar wordt niet terug gegeven. Intussen fluit de ref af, we rusten bij een 1-0 voorsprong en dat had gerust meer kunnen zijn.
44...Kambala krijgt een tik aan de zijlijn en heeft verzorging nodgi, Hofmans zet de bal buiten.
42...Kambala wordt neergetrokken nadat hij z'n man voorbij loopt, nu blijven de kaarten bijzonder genoeg wel op zak. De vrije trap valt aan de tweede paal waar Benali op de keeper besluit, de vlag was intussen ook in de hoogte.
41...Turnhout maakt voor de eerste keer een doelrijpe kans klaar, er verschijnt plots veel volk voor doel maar iedereen gaat onder de voorzet onderdoor, hier komen we goed weg. in de tegenaanval probeert Dekegel het van heel ver, de bal wordt gedragen door de wind en valt net naast de kruising buiten.
37...Van de Walle trapt de Keersmaecker aan en gaat ook in de gele boek. Bij de volgende vrije trap duikt Rijmenants op op de linkerflank, zijn voorzet wordt voor de neus van Snoeys ontzet aan de tweede paal.
37GeelGeel - Nick Van De Walle
36...Snoeys stuurt Kambala diep, hij moet echter te ver naar de achterlijn, wanneer hij terug kan inspelen is de organisatie bij Turnhout terug opgezet.
31...Rijmenants trapt een vrije trap van op de rechter flank, aan de tweede paal gaat Snoeys een kopduel aan, de bal gaat via een verdediger in hoekschop.
30GeelGeel - Kevin Eyeson
29...Ook bij Turnhout staat de eerste speler geel geboekt, hij haalt Elyzadi in volle loop onderuit.
28GeelGeel - Adam Burnaby
27...Burnaby tikt zijn tegenstander langs achteren aan in een duel, hij is kind van de rekening en krijgt bij z'n eerste noemenswaardige overtreding de gele kaart.
23...Duffel met een grote kans, Elyazidi ontdoet zich van zijn man en trapt mooi op doel, de bal gaat rond de keeper en strandt op de bal, de rebound van zelfde Elyazidi gaat net naast.
21...Turnhout met een eerste kansje, er kan aangelegd worden tussen onze centrale verdedigers, de bal gaat hoog over.
19...Even bibberen bij Duffel achterin, door een misverstand komen twee Turnhoutse spelers in schietpositie, onze verdediging slaagt er in om de gaten te dichten en zelf een tegenaanval op te zetten, Kambala duikt de 16 in maar de meegelopen man dwingt hem naar buiten, kans verkeken.
18...Dekegel vertrekt op rechts maar wordt (twijfelachtig) afgevlagd voor buitenspel.
15...Turnhout wordt feller in de duels, ze komen in balbezit op eigen helft, Snoeys maakt de fout net voor de middenlijn, zijn tackle kwam echter te laat, ook hij krijgt de uitbrander.
14...Turnhout heeft het moeilijk om de bal in de ploeg te houden, Daal verovert de bal en wordt langs achter neer gelegd, de ref geeft de eerste uitbrander.
12...Weer kan Kambala door de buitenspelval glippen, een verdediger is tijdig terug om de tackle in te zetten en te ontzetten.
10...Duffel neemt een vliegende start, nu kan Rijmenants na een vrije trap op links de 16 in duiken, hij trapt richting korte hoek, de keeper duikt de bal over de zijlijn.
09...Kambala kan doorgaan op rechts, hij gaat vlot over z'n man en gaat de 16 in, hij legt zelf aan en besluit op de keeper, er waren betere opties want Daal was mee.
08...Duffel blijft in de aanval, Kambala zet zich door op rechts, zijn voorzet wordt ontzet.
07...de duelkracht is groot, Duffel loopt eerst op een counter van Turnhout maar kan snel keren, in de tegenaanval komt Benali terug in schietpositie, zijn bal wordt gekeerd door een verdediger.
05...Vrije trap voor Duffel, de bal valt midden in het pak, iedereen ziet de bal voorbij vliegen en als een duiveltje uit een doosje verschijnt daar plots Benali de bal over alles binnen kopt.
05DoelpuntDoelpunt (1-0) - Yassine Benali
04...Elyazidi knokt zich in de bezoekende 16 en kan aanleggen, zijn schot gaat hoog over.
03...Turnhout komt de eerste keer aan ons doel, bij Duffel is er appel voor offside maar het spel mag doorgaan, de voorzet waait voorbij de kooi van Hofmans en kan ontzet worden.
02...Duffel komt er een eerste keer uit via Burnaby en Elyazidi, de doorsteekpas naar Kambala is een oprapertje voor de keeper.
01...De wedstrijd werd op gang getrapt door Turnhout. Bij Duffel start Kambala terug in de basis, Van den Buys start op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. jan. 2020 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
S.C. Eendracht Aalst
S.C. Eendracht Aalst
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 02. feb. 2020 Beginn 15:00
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 09. feb. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Diegem 18 24
9 KFC Duffel 18 24
10 Londerzeel 18 23

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 19. jan. 2020 Beginn 15:00
FC Suraye United Mechelen
FC Suraye United Mechelen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. jan. 2020 Beginn 14:30
SK Heffen
SK Heffen
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. feb. 2020 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
FC Blaasveld
FC Blaasveld
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 18 45
2 KFC Lint 18 39
3 RB Elzestraat 18 36
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier