180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 12 - zondag, 19 november 2017 - 20:00 u
Tempo Overijse - KFC Duffel
3 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 18 november 2017
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Jan Krieken , Brecht Pelssers , Tom Dillen
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 77 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Kevin Spreutels <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bjorn Vander Elst Wissel min 82 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nabil Boulatiour <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Andries Claes Doelpunt Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Maurice Weynants Doelpunt Min. 59 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andries Claes Doelpunt Min. 24 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Maurice Weynants
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Rijmenants <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Iliass Elyazidi Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Lars Van Den Brande <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 67 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Sebastien Ito <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Brian Moding Geel Min. 45 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jasper Vervoort Geel Min. 33 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dyron Daal Geel Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...afgefloten, gezien het spelverloop een logische 3-0 winst voor Overijse, we hadden daar vandaag weinig tegen in te brengen.
88DoelpuntDoelpunt (3-0) - Maurice Weynants
87...weer een dodelijke tegenprik van Overijse, bij Duffel stapt iedereen uit voor buitenspel, de vlag blijft beneden en de bal wordt naast Hofmans binnen gezet.
85...Hofmans neemt een vrije trap net over de middenlijn, de baal waait mooi richting doel, de keeper plukt eenvoudig.
82...Duffel zet nu meer druk en is meer in balbezit maar grote kansen levert het niet op, het blijft wel opletten voor de scherpe tegenprikken van de thuisploeg.
80...Een vrije trap van Rijmenants valt voor doel, Snoeys kan aanleggen maar een verdediger werpt zich in de baan van de bal, er is appel voor hands maar de ref gaat er niet op in.
79...Hofmans komt ver uit z'n doel om een aanval onschadelijk te maken, hij is net op tijd op de bal.
78...Rijmenants gaat op links de 16 in en zet voor naar Daal, diens kopbal gaat naast.
77...Kambala wordt nog een keer diep gestuurd, de keeper is net voor hem op de bal.
76...Een vrije trap van Overijse net buiten het halve maantje wordt maar net naast de kooi gekruld.
75...Bij de thuisploeg komt Spreutels in het veld voor Van der Elst.
73...Daal zet Kambala op weg richting doel, hij kan van in de 16 aanleggen maar stoot op een verdedigend been, de rebound kan hij net niet genoeg controleren.
71...Kambala wordt diep gestuurd, hij haalt de achterlijn maar kan er geen goede voorzet meer uit knijpen.
69...Overijse met de combinatie, het finale schot wordt afgeblokt door Verlinden die wel een hoekschop moet toestaan. De hoekschop valt aan de tweede paal maar wordt voorlangs buiten gekopt.
68...Overijse blijft de gevaarlijkste ploeg, nu weer een lage voorzet die net niet kan binnen gewerkt worden, zo zijn er al enkele keren door gekomen.
67...Ito komt in het veld voor Moding, Vervoort verhuist van de rechtsachter nu naar de links midden.
66...Verlinden levert zomaar in bij een aanvaller, deze komt gelukkig nog Snoeys tegen op z'n weg, gevaar geweken.
65...Daal blokkeert een bal buiten de 16, de bal maakt een vreemde capriool en gaat richting doel, de keeper plukt weg onder de lat.
64...Ook Ito maakt zich klaar om in te vallen, Magerman gaat z'n 3 wissels dus voeg gebruiken, teken dat hij niet tevreden is?
63...Duffel met een aanval, Kambala houdt binnen aan de cornervlag en legt af voor Van den Buys, deze knalt van op zo'n 30 meter maar de bal gaat ver naast.
60...Weynants gaat weer aan de haal, hij levert in bij Claes die maar net naast de kooi van Hofmans beslist.
59DoelpuntDoelpunt (2-0) - Andries Claes
58...Net op het ogenblik dat we iets meer grip kregen op de wedstrijd valt een dom tegendoelpunt, al moet het gezegd, Overijse brengt hier het meest frisse voetbal, ze laten de bal goed rond gaan.
57...2-0, een aanvaller gaat door op rechts, hij probeert de bal voor te zetten, bij Duffel trapt er 3 man over de bal en die hobbelt het hoekje in.
56...correctie; Vervoort werd niet vervangen, Benali heeft het veld verlaten.
53...We komen even goed weg, van op rechts wordt de val voor gebracht, er verschijnt een man voor het open doel maar die kan de bal niet beroeren, uiteindelijk kan er in hoekschop gezet worden.
49...Duffel zorgt voor het eerste gevaar, een voorzet van Kambala komt net niet aan bij de aanstormende Daal, de bal valt centraal voor doel maar er is geen aansluiting, de verdediging werkt weg.
47...Overijse komt opzetten, Hofmans komt ver uit zijn doel en is voor de aanvaller op de bal, klemvast.
46...Duffel voert twee vervangingen door, Van den Brande en Rijmenants komen er in voor Elyazidi en Vervoort.
45...Vervoort loopt z'n man aan en krijgt er de gele kaart voor. Na de vrije ttap wordt er afgefloten voor rusten.
45GeelGeel - Jasper Vervoort
44...Vrije trap van Elyazidi, een meter of 5 buiten het strafschopgebied, de bal gaat recht op doel maar levert geen gevaar op. De keeper pakt gemakkelijk.
43...Duffel met een combinatie, de bal gaat via Kambala naar Daal en vervolgens naar Moding, diens voorzet waait voorbij en gaat aan de overzijde over de zijlijn.
41...Na de hoekschop komt de thuisploeg er snel uit, het is uiteindelijk Daal die in onze 16 de tackle aangaat en kan inleveren bij Hofmans.
39...Kambala gaat deze keer door op rechts, hij werkt zich voorbij 2 man maar de 3de kan in hoekschop werken.
37...Moding recupereert sterk en zet Kambala op weg, die moet weer enkele tikken incasseren, hij probeert buiten maar daarvoor is er te weinig ruimte.
33...De Duffelse defensie reageert nu alerter op de aanvalsgolven en vangt ook hoger op.
33GeelGeel - Dyron Daal
32...Daal krijgt geel nadat hij er te hard in ging bij een tackle.
29...Duffel komt zeer moeilijk in balbezit, wanneer we er dan toch een keer door komen stoten we op een heel stugge verdediging.
28...Overijse blijft volop aanvallen, ze komen er weer met veel volk uit en maken onze 16 onveilig, gelukkig gaat de vlag in de hoogte.
25...Opvallend, Van den Brande moet zich al warm lopen, het lijkt er op de de trainer enkele positiewissels doorvoert.
24...het hing in de lucht, weer worden we op snelheid gepakt, deze keer hangt de bal wel tegen de netten na weer zo'n snelle uitbraak, over rechts, de voorzet wordt van kortbij in doel getrapt.
24DoelpuntDoelpunt (1-0) - Maurice Weynants
22...Overijse weer met zo'n snelle aanval, de bal glipt tussen twee verdedigers door en de pijlsnelle spits glipt er door, zijn voorzet wordt gelukkig ver naast doel gewerkt.
20...Tijd voor een wake-up call dachten ze bij Overijse, ze komen vlot over rechts en kunnen een vrijstaande man bereiken voor doel, die besluit keihard op de deklat, hier komen we goed weg.
19...Eerste grote kans voor de thuisploeg, een schot van in de 16 wordt gelukkig hoog over geplaatst. Duffel vindt voorlopig geen antwoord.
18...Overijse kan bijna profiteren van een slechte baltoets in onze verdediging, Hofmans had het doorzien en kwam ver uit, hij trapt de bal hoog in de tribunes.
14...Overijse geraakt helemaal in organisatie en timmert het achteraan helemaal dicht, de Duffelse aanvallen dragen maximaal tot aan de rand van de 16. Overijse slaagt er meer en meer in de wedstrijd naar de hand te zetten.
13...Vrije trap voor Overijse halverwege onze helft, de bal wordt in de 16 gegooid, er wordt naast doel gekopt.
09...Het gaat in de eerste minuten snel over en weer, echte open kansen zijn er nog niet gevallen maar beide ploegen kiezen vol voor de aanval.
06...Kambala ontwijkt twee tackles en dringt de 16 in, de verdediging sluit zich goed, de voorzet van op de achterlijn waait voorbij en gaat over de achterlijn buiten.
05GeelGeel - Gianni Van Den Buys
04...Elyazidi recupereert sterk en zet een 1-2tje op met Daal, de laatste pas was net niet scherp genoeg. Overijse komt er uit waarbij Van den Buys te opvallend aan het shirt van zijn tegenstander gaat hangen, hij krijgt geel.
02...Voorzet van op links richting Moding, er zit nog een hoofd van een verdediger tussen, in de omschakeling probeert Overijse het snel te doen, de voorzet komt binnen bereik van Hofmans die kan pakken.
01...Duffel trapt de wedstrijd op gang via Elyazidi.
01...DEkegel loopt de eerte keer de flank af, zijn voorzet wordt gekeerd.
...Beide ploegen maken zich op om de wedstrijd aan te vatten, we kregen een kwartier voor de start van de wedstrijd een stevige regenbui. Momenteel is het nog aan het miezeren. Bij Duffel starten dezelfde 11 als vorige week tegen Zwarte Leeuw. Bij de thuisploeg start ex-Duffelaar Kevin Spreutels op de bank.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 29. mrt. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 04. apr. 2020 Beginn 20:30
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. apr. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Diegem 18 24
9 KFC Duffel 18 24
10 Londerzeel 18 23

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 28. mrt. 2020 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VC Rijmenam
VC Rijmenam
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 05. apr. 2020 Beginn 15:00
VK Heindonk
VK Heindonk
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 19. apr. 2020 Beginn 15:00
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Reet
KSK Reet
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 18 45
2 KFC Lint 18 39
3 RB Elzestraat 18 36
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier