180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 19 - zondag, 28 januari 2018 - 14:30 u
KFC Duffel - Hoogstraten VV
0 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 28 januari 2018
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Tom Patrouille , Ruben Wuyts , Nico Claes
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 66 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Issam Chberal <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Lode Vertonghen
Wissel min 62 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roy Van der Linden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jimmy Fockaert

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...De ref laat niet lang overspelen en laat de wedstrijd eindigen zoal hij begonnen was. Als Hoogstraten wat scherper voor doel komt hebben we hier een heel andere wedstrijd. Zelf hebben we met dit vertimmerd elftal niet voor het gevaar kunnen zorgen.
89...Kambala wordt hard neergehaald net voor de hoekschopvlag, de vrije trap is net te hoog voor Daal, Snoeys gaat te hard leunen om in balbezit te komen en wordt afgefloten.
88...Hoekschop voor Hoogstraten, de bal waait van doel weg, Ito kan ontzetten. Het inspelen op Rijmenants is onzuiver en niet te belopen voor onze flankspeler.
85...Hoogstraten komt aan een kans, Dekegel moet een bal wegkoppen voor doel maar doet dit binnen bereik van een aanvaller. Deze kopt gelukkig voor ons in de handen van Hofmans.
83...Snoeys vecht een stevig duel uit op het middenveld, hij kan inspelen op Rijmenants maar doet dit net te hard, de bal gaat over de zijlijn.
81...Ito vecht zich knap in balbezit, hij zet Rijmenants op weg op de linkerflank, diens voorzet kan echter Daal niet bereiken.
75...Mooie aanval van Duffel die start bij Dekegel, de bal komt met een cross bij Rijmenants die terug voor doel brengt, daar kan Chberal inlopen, zijn schot is te hard om goed te kadreren.
73...Vrije trap voor Hoogstraten, centraal op het veld, zo'n meter of 5 buiten de 16, de bal wordt rechtstreeks gegeven maar gaat zo ver over dat hij bij de buren belandt.
69...Hoogstraten blijft drukken op ons doel, terwijl iedereen aan buitenspel denkt mag er toch gevoetbald worden, van kort bij kan er op doel geknald worden maar onze verdediging weert het gevaar.
68...Chberal wint het eerste duel, hij speelt in bij Dekegel die veel meters maakt en er een hoekschop kan uitpersen.
67...Vertonghen verlaat het veld, hij wordt vervangen door Chberal.
65...Na een vrije trap komt Snoeys aan de tweede paal in balbezit, zijn schot is te zwak om gevaarlijk te zijn.
63...Hofmans maakt het zich even moeilijk na een terugspeelbal van Van den Brande knalt hij de bal tegen een tegenstander, hij zet zelf de situatie recht.
61...Hoogstraten blijft de kansen verkwanselen, de bal wordt goed voor doel gebracht waar een vrijstaande aanvaller hard naast knalt.
59...Hoogstraten probeert ook een speler diep te sturen, nu gaat de vlag in hun nadeel onterecht de hoogte in.
54...Hofmans moet zich een eerste keer echt onderscheiden, na een slechte baltoets in onze verdedigin staat Van de Vreede plots tussen onze verdediging en Hofmans, onze keeper weert het schot, de bal komt in de voet van Faria Da Silva die hard over knalt.
52...Een vrije trap van Rijmenants valt weer ver aan de tweede paal, Vertonghen komt door naar de inlopende Van den Brande maar op het ogenblik van koppen liep Van den Brande buitenspel.
50...Van de Vreede wordt door Faria Da Silva in onze 16 gestuurd, hij zoekt ruimte voor een schot, dat schot komt er maar is te zwak om Hofmans te verontrusten.
48...Hofmans moet tussenkomen op een bal die door de verdediging glijdt, hij is eerst op de bal maar krijgt nog wel een trap op de hand van de inlopende speler. Deze speler was al afgevlagd voor buitenspel. Hofmans kan na enkele pijnlijke grimassen verder spelen.
47...Duffel valt aan via Ito, deze stuurt Kambala diep, deze legt van aan de doellijn terug op Dekegel, deze zet in één tijd voor. De voorzet wordt weggewerkt.
46...Beide teams komen terug op het veld in dezelfde samenstelling als voor de rust.
45...We rusten bij een 0-0 gelijke stand, hoewel de wedstrijd geen duidelijke overwicht ken voor 1 van de teams is het toch Hoogstraten dat het vaakst voor ons doel is opgedoken, alleen is scoren blijkbaar zeer moeilijk voor de grensploeg.
44...Weer komt Hoogstraten in onze 16, de bal komt scherp voorbij het doel van Hofmans, de timing van onze goalie is perfect om de bal voor een aanstormende speler klemvast vast te pakken.
39...We maken het ons even moeilijker dan nodig, de bal wordt 2 keer slecht geraakt in onze verdediging, uiteindelijk kan Snoeys ontzetten.
37...Hoogstraten kan Faria Da Silva diep sturen, Verlinden keert goed terug en maakt het de spits te moeilijk om een gevaarlijk schot af te leveren. Hofmans kan oprapen.
35...Kambala kan Daal diep sturen, een teruggekeerde verdediger steekt er een stokje voor en knalt de bal ver weg.
34...Hofmans mag direct weer aan de slag, op een lage schuiver moet hij plat gaan, hij pakt in twee keer.
33...Hoogstraten krijgt een vrije trap, zo'n meter of 3 uit de punt van de 16, de bal wordt laag naast de muur getrapt en wordt voor de inlopende Fockaert in hoekschop gewerkt. Na de hoekschop blijft de bal even voor doel hangen en wordt hij opgepikt door een speler in buitenspel, het spel mag toch doorgaan, de bal wordt hoog gegeven maar Hofmans pakt klemvast.
31...Kambala speelt Daal aan die 2 meter achter zijn man staat, voor de 3de keer deze wedstrijd gaat de vlag daarvoor onterecht de hoogte in.
26...Kambala doet een lange run op rechts en loopt er iedereen af, wanneer hij wil voorzetten stuitert de bal op en trapt hij een gat in de lucht, jammer want zowel Rijmenants al Daal waren voor doel.
25...Rijmenants kan er uit komen na een aanval van Hoogstraten, hij zet centraal Ito op gang maar die wordt fout afgestopt. Hoogstraten haalt al de hele wedstrijd op die manier de vaart uit de match.
20...Hoogstraten is nu toch nadrukkelijker aanwezig op onze helft, op een diepe bal loopt Van de Vreede in, hij is net te laat om er de tip tegen te zetten.
16...Hoogstraten komt er een keer door, Fockaert draait zich vrij in onze 16, zijn gekruist schot is te zwak om Hofmans te verschalken.
15...Vrije trap voor Hoogstraten, halverwege onze helft, de bal gaat recht naar doel maar Hofmans heeft er geen moeite mee, de bal kwam ook in het midden van het doel.
09...Een vrije trap van in de middencirkel wordt door Rijmenants heel diep gegeven, daar kan de bal terug voor doel gebracht worden, aan de tweede paal heeft Kambala te veel moeite met de stuiterende bal, hij besluit naast.
08...Hoogstraten heeft net iets meer grip op het middenveld, men probeert van daar uit op te bouwen alleen is de passing niet precies genoeg om voor gevaar te zorgen, het blijft in de Duffelse rangen opletten want er moet maar 1 bal goed vallen.
05...Vrije trap op een mooie plaats, de bal ligt op de linkerflank, halverwege de speelhelft van Hoogstraten. Rijmenants krult de bal mooi voor doel waar Van den Brande kan koppen. De vlag gaat echter omhoog.
04...De eerste doelpoging is voor Hoogstraten, een afvallende bal wordt van buiten de 16 op doel geknald, de bal gaat voorlangs.
03...Vrije trap voor Duffeln net buiten de middencirkel, Hoogstraten vangt op en probeert het met een snelle omschakeling, onze verdediging vangt op en maakt onschadelijk.
02...Hoogstraten probeert druk te zetten, Vertonghen zit er goed tussen met zijn eerste baltoets van het seizoen. Vertonghen start in de basis na het uitvallen van Van den Buys, Benali en Moding. El Yazidi en Burnaby zijn geelgeschorst.
01...We zijn gestart, Duffel heeft de match op gang getrapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
2:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
15 Berchem 12 12
16 KFC Duffel 11 11

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
4:0

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
KSK Reet
KSK Reet
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 14 35
2 RB Elzestraat 14 32
3 KFC Lint 14 30
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier