180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 26 - zaterdag, 24 maart 2018 - 19:30 u
KFC Zwarte Leeuw - KFC Duffel
1 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 24 maart 2018
Aanvang wedstrijd: 19:30 u
Wedstrijdleiding: Arno Schepers , Tom Glazemaekers , Mario Van De Walle
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nico Lansu <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Giorgi Faes Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Pieter Marien <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jesse van Bezooijen Doelpunt Min. 33 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van Asch Geel Min. 87 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Benjamin van Wanrooij Geel Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4171_b_1412200423.jpg' height='40' width='40' /><br />Senne Vanderheyden Geel Min. 30 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van Belle 2x Geel Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Van Belle
Wissel min 58 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Adam Burnaby <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Sebastien Ito Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Doelpunt Min. 20 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Doelpunt Min. 4 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants Geel Min. 89 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 87 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 76 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wesley Snoeys Geel Min. 47 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sebastien Ito

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
94...De wedstirjd is afgefloten, de poppen gaan hier wel aan het dansen, zowat iedereen staat tegen elkaar te duwen. De brandjes worden geblust maar een veslagje is mogelijk in de maak.
93...Het spel ligt stil op aangeven van de lijnrechter, die heeft een opstootje gezien, de scheidsrechter staat met kaarten te zwaaien, enkele gele en maar het is niet duidelijk voor wie allemaal.
92...Weerom een heet standje voor ons doel, Hofmans gaat (al dan niet gehinderd) naast de bal, de Leeuwen krijgen de bal van kort bij niet in doel.
91...Er is een opsgtootje aan de Duffelse bank, één van de assistenten wordt aangemaand om te blijven zitten.
90...De thuisploeg blijft de ballen naar voor pompen, Van den Brande moet een hoekschop toestaan. Bij de hoekschop kan Elyazidi bijna gelanceerd worden maar hij krijgt de opstuitende bal tegen de arm.
89GeelGeel - Lars Van Den Brande
892x Geel2x Geel - Nick Van Belle
88...Kambala gaat op snelheid door op rechts en gaat neer, de ref gebaart dat er niets aan de hand is.
87GeelGeel - Iliass Elyazidi
87GeelGeel - Benjamin van Wanrooij
86...De potjes koken even over wanneer Elyadzidi wordt neergelegd, de brand wordt door de ploegmakkers geblust, beide spelers krijgen geel.
84...Hofmans redt de meubelen, na een hoekschop wordt de bal naar de benedenhoek gekopt, iedereen veert recht maar onze goalie bewijst nogmaals zijn meerwaarde. In het tumult dat volgt is er appel voor penalty maar de ref gaat er niet op in.
82GeelGeel - Senne Vanderheyden
81...Vanderheyden pakt geel omdat hij Burnaby onderuit loopt.
80...Mooi is het niet momenteel maar intens is het zeker en vast, Duffel heeft te veel foutjes nodig om controle te kunnen krijgen.
78...De Leeuwen doen het even op snelheid, bij Duffel moeten alle zeilen bijgezet worden om het gevaar er uit te halen, het is uiteindelijk Vertonghen die kan ontzetten.
76GeelGeel - Wesley Snoeys
75...Snoeys haalt de snelheid uit een aanval van de Leeuwen door z'n man neer te leggen, hij gaat in het gele boekje.
73...Bij Duffel staat Kambala klaar voor een invalbeurt.
73...Rijmenants verlaat het veld voor Kambala, ook de thuisploeg wisselt.
72...Nu zit Rijmenants gekwetst op de grond, het blijven manoeuvres om het spel te vertragen.
71...De thuisploeg wisselt, een verdediger (Faes) verlaat het veld, Lansu (aanvaller) komt er in. Hopelijk komt er hierdoor meer ruimte waar onze aanvallers kunnen van profiteren.
69...Het tempo zakt terug weg waardoor Duffel nu meer in het spel voorkomt, er worden te veel ballen naar voor gepompt waardoor het gevaar voorlopig uit blijft.
66...Burnaby kan bijna profiteren van een snel gegeven vrije trap van de thuisploeg, hij is echter te verrast en verspeelt op zijn beurt de bal.
64...Rijmenants zet Huygen zwaar onder druk, volgens de ref op een foutieve manier, de twee staan even neus aan neus maar het brandje wordt snel geblust.
61...Daal zit op de middenlijn en heeft verzorging nodig. De thuisaanhang ziet er tijdgewin in.
58...Duffel komt aan het doel van de thuisdoelman, op links kan Rijmenants voorzetten richting Daal, de keeper is attent en plukt voor onze Nederlandse spits er bij kan.
57...Geys grijpt in, hij laat Ito naar de kant komen, in zijn plaats komt Burnaby op het veld.
56...3 corners op rij voor de thuisploeg, het illustreert de druk die ze uitoefenen. Bij de laatste corner was weer een beresterke Hofmans nodig om de bal van de lijn te keren.
55...De openingsfase van de tweede helft is duidelijk voor de leeuwen, Duffel heeft het moeilijk, het zal zaak zijn van het eerste kwartier te overleven.
53...Snelle aanval van de thuisploeg, Vertonghen rept zich naar de zijlijn om de bal weg te werken. De inworp wordt gegeven en de bal belandt op de linkerflank, er volgt een lage voorzet die van kortbij (onbegrijpelijk maar gelukkig voor ons) over doel wordt gewerkt.
51...Zwarte Leeuw trapt een vrije trap van halverwege onze speelhelft, de bal wordt naar de tweede paal gegeven, de inlopende speler kan er niet genoeg bij en trapt ver naast en over.
49...De thuisploeg probeert nu verschroeiend te starten, bij de Duffelse verdediging is het even alle Hens aan dek.
48...Van den Buys krijgt geel omdat hij bij een vrije trap voor de bal blijft staan.
47...Zwarte Leeuw tekent voor het eerste gevaar, na een hoekschop wordt de bal in de 16 gelegd, er volgt een schot maar dat gaat enkele meters naast.
47GeelGeel - Gianni Van Den Buys
46...Beide ploegen komen terug op het veld, er werden geen vervangingen doorgevoerd.
45...We rusten bij een 1-2 voorsprong voor Duffel, de start was verschroeiend waardoor we snel op 0-2 voorsprong kwamen. Naarmate de wedstrijd vorderde zakte het tempo en kon de thuisploeg meer in het spel voorkomen. De thuisploeg wordt vurig aangemoedigd door de talrijk opgekomen aanhang.
43...Een vrije trap van Zwarte Leeuw wordt over de verdediging gedropt, Hofmans staat op z'n plaats en klemt de bal.
41...Van den Buys blijft in de 16 liggen, er is appel voor een elleboogstoot maar niemand van de spelleiding heeft iets gezien.
40...Een vrije trap van Zwarte Leeuwe gaat recht op doel, de bal wordt door Hofmans met de vingertoppen in hoekschop geduwd.
39...Na een hoekschop van Zwarte Leeuw kan Rijmants uitbreken over rechts, hij probeert de meelopende Elyazidi op rechts te bereiken maar de keeper is sneller op de bal.
36...Snoeys komt me een sliding de bal over de zijlijn duwen, de ref maant hem aan om het rustiger te doen.
35...Rijmenants komt op links in balbezit en gaat de 16 in, hij trapt hard op doel, de keeper kan de bal uit z'n doelvlak duwen.
33DoelpuntDoelpunt (1-2) - Nick Van Asch
32...Na zwak verdedigen kan Van Asch doorgaan in onze 16 en laag voorbij Hofmans in de verste hoek leggen.
32GeelGeel - Sebastien Ito
31...Ito pakt geel nadat hij een man aantrapt.
30...Op een laag ingespeelde bal verkijkt Vertonghen zich, hij raakt de bal die recht naar boven vliegt, Hofmans heeft alle moeite om de bal uit zn ijn doelvlak te ranselen.
30...Op een laag ingespeelde bal verkijkt Vertonghen zich, hij raakt de bal die recht naar boven vliegt, Hofmans heeft alle moeite om de bal uit zijn doelvlak te ranselen.
30GeelGeel - Nick Van Belle
29...zwarte Leeuw komt in onze 16, de aanvaller laat zich te opzichtig vallen en krijgt geel voor een schwalbe.
27...Doordat het tempo wat zakt komt de thuisploeg komt meer in de wedstrijd, op 1 scherpe kans na is er nog geen gevaar geweest maar het blijft opletten.
26...Daal wordt licht aangetrapt wanneer hij door de verdediging probeert te gaan met de bal aan de voet, de ref fluit, tot ongenoegen van de thuisaanhang.
23...Zwarte Leeuw combineert een eerste keer naar onze 16, o de rand van onze 16 leiden ze balverlies, Rijmenants wordt op links het straatje in gestuurd en zet voor, Huygen (ex-Duffel)kan ontzetten. De tegenstoot van Zwarte Leeuw is ook een snelle, in de 16 volgt een laag schot maar Hofmans redt met de vingertoppen.
21...De start van Duffel is wervelend, de combinaties komen er vlot uit en de snelheid wordt hoog gehouden, Zwarte Leeuw is in alles een stapje trager, hopelijk kunnen we het huidige overwicht aanhouden.
20DoelpuntDoelpunt (0-2) - Lode Vertonghen
18...Vertonghen verdubbelt de score, op een vrije trap van Rijmenants loopt hij goed in en kopt de bal mooi naar de grond.
16...Bij Zwarte Leeuw veert iedereen recht wanneer twee van hun spitsen door onze verdediging lopen, gelukkig voor ons raakt de man die offside stond de bal als eerste en gaat de vlag in de hoogte.
12...Rijmenants verrovert de bal op links en zet een 1-2 op met Daal, hij komt voor z'n man en zet voor, de voorzet gaat in hoekschop. De hoekschop wordt kort gegeven, Rijmenants dribbelt zich in de 16 en levert een laat schot af, de keeper is snel neer en kan wegwerken met de hand.
11...Daal wordt lelijk op de enkels getrapt, en heeft verzorging nodig maar kan wel verder. De ref houdt het nog bij een uitbrander al had een kaart hier niet misplaatst geweest, er was geen enkele intentie om de bal te spelen.
10...Een vrije trap van Vertonghen valt achter de verdediging, Elyazidi volgt maar kan niet goed aanleggen, z'n schot gaat met een grote boog naast doel buiten.
05...Een vrije trap van Zwarte Leeuw valt in de 16, Van den Brande kopt en verschalkt bijna Hofmans, onze keeper kan de bal nog net onder de lat weghalen.
04...Duffel kopt op voorsprong, een bal van Elyazdi wordt voor doel gebracht, Daal kopt door, Van den Buys kraakt z'n schot maar Rijmenants is goed gevolgd en doet de netten trillen.
04DoelpuntDoelpunt (0-1) - Yannick Rijmenants
01...Er wordt direct stevig gestart door beide teams, het is duidelijk dat de belangen groot zijn, als Duffel 3 punten kan pakken dan is zekerheid over behoud dichtbij omdat Zwarte Leeuw dan al op 9 punten komt te staan. Zwarte Leeuw heeft de punten broodnodig om boven de degradatieplaatsen te blijven.
...Bij Duffel is de kern nagenoeg volledig fit. De grootste verrassing vinden we op de Duffelse bank waar Stijn Geys nu reeds de technische staf vervoegt.
...Voor de toss treffen we met de kapitein van Zwarte Leeuw een oude bekende, Senne Vanderheyden speelde twee seizoenen geleden voor KFCD en was toen ploegmaat van onze kapitein Jeroen Hofmans.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 19. okt. 2019 Beginn 19:30
RC Hades Kiewit Hasselt
RC Hades Kiewit Hasselt
KFC Duffel
KFC Duffel
1:1 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K Berchem Sport
K Berchem Sport
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
11 Wijgmaal 6 7
12 KFC Duffel 6 7
13 Berchem 6 5

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 20. okt. 2019 Beginn 15:00
KFC Katelijne
KFC Katelijne
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 26. okt. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Wavria
KSK Wavria
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 03. nov. 2019 Beginn 14:30
K. BO BEERZEL FC
K. BO BEERZEL FC
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 SK Peulis 8 21
2 K. BO BEERZEL FC 8 19
3 RB Elzestraat 8 18
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier