180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 27 - zondag, 08 april 2018 - 15:00 u
KFC Duffel - Tempo Overijse
1 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 08 april 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Arno Cornelis , Tom De Bruyne , Kenneth Lenaerts
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

  Tijdlijn

  Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Sebastien Ito <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Adam Burnaby Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Roddy Kambala <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jasper Vervoort Doelpunt Min. 92 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Geel Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wesley Snoeys Geel Min. 42 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby Geel Min. 39 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Geel Min. 38 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yassine Benali
  Geel Min. 84 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gilles Belin Geel Min. 62 ::<br />Bjorn Vander Elst Geel Min. 53 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jitse Hermans Geel Min. 31 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Rood Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Andries Claes 2x Geel Min. 33 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels

  Gebeurtenissen

  Tijd Gebeurtenissen
  95...De spelers van Overijse belagen de ref en daar is ook nog een rode kaart gevallen, we kunnen niet zien voor wie. Ondertussen komen er ook nog supporters op het veld de spelers van Overijse kunnen erger voorkomen.
  94...De wedstrijd is afgelopen, 3 gouden punten want Zwarte Leeuw staat achter bij Bocholt!
  93...De keeper ranselt de bal uit doel maar op aangeven van de lijnrechter wordt de bal binnen gegeven.
  92...Van den Buys kopt binnen op voorzet van Kambala, wat een ontlading!!!!!
  92DoelpuntDoelpunt (1-0) - Gianni Van Den Buys
  91...Overijse komt gevaarlijk opzetten, Weynants glipt door de buitenspelval en kan voorzetten van op de achterlijn, Van den Brande staat goed opgesteld en kan met het hoofd ontzetten.
  90...De officiële speeltijd zit er op, aangezien de bezoekers er alles aan gedaan hebben om het spel te vertragen zullen er wel enkele minuten bij komen.
  90RoodRood - Andries Claes
  85...Van den Buys stuurt Elyazidi het straatje in, hij zoekt ruimte voor het schot en besluit in het zijnet.
  84GeelGeel - Gilles Belin
  80...het spel verwatert een beetje, Overijse voetbalt echt niets bij elkaar en Duffel blijft slordig met de kansen, Van den Buys probeert met een lob door te steken naar Rijmenants maar de bal wordt onderschept.
  73...Van den Brande loopt in op een vrije trap van op Rijmenants, hij kan koppen maar besluit net over, het wordt nu wel hoog tijd dat er ééntje in gaat.
  72...Intussen hebben beide trainers aanvallende krachten in de strijd geworpen, bij Overijse is Weynants in de ploeg gekomen voor Vander Elst, bij Duffel is Kambala op het veld gekomen en Vervoort gaan rusten.
  70...Rijmenants jaagt een conrer naar de eerste paal, Van den Brande kan er net zijn knikker niet tegen zetten, de bal wordt ontzet.
  68...Taelemans legt Vervoort foutief neer en krijgt ook geel.
  67...Elyazidi verrovert de bal en zet Van den Buys vrij op het middenveld, die probeert het met een boogbal richting Rijmenants maar die krijgt het niet belopen.
  66...Snoeys trapt op de hakken van Vander Elst en ziet ook tegen een geel karton aan.
  66GeelGeel - Wesley Snoeys
  62GeelGeel - Bjorn Vander Elst
  61...Vander Elst torpedeert Snoeys en wordt ook geel geboekt.
  60...Snoeys zet Rijmenants mooi vrij op links, hij trapt van net buiten de 16, zijn schot kaatst af op de deklat, het wil maar niet lukken vandaag.
  57...Schotje van Overijse van net buiten de 16, Hofmans heeft er geen moeite mee.
  54...Elyazidi vertrekt op het middenveld en wordt langs achteren neergelegd, hier had rood correct geweest maar de ref houdt het bij geel.
  53GeelGeel - Jitse Hermans
  52...het is echt de namiddag van Van den Buys niet, hij duikt weer op voor doel nadat Rijmenants knap voorzette, hij laat de bal lopen, maar had beter zijn voet er tegen gezet.
  49...Het blijft spoken voor doel, nu komt de bal via Vervoort bij Van den Buys die van op 1 meter 2 keer wordt afgeblokt.
  47...Rijmenants dropt een bal voor doel, de bal valt mooi op het hoofd van Van den Buys die pardoes op de keeper kopt, hier zat weer veel meer in.
  46...Bij Duffel komt Ito in de ploeg voor Burnaby die te geïrriteerd op het veld stond.
  45...We rusten met een 0-0 gelijke stand, het spel gaat goed op en af en op basis van de kansen had een voorsprong zeker verdiend geweest, al moet gezegd worden dat Overijse zeker goed voetbalt, alleen in de zone van de waarheid wordt te weinig gevaar gecreëerd. Bij Duffel krijgt Ito de opdracht zich warm te lopen. (voor Burnaby? die de pedalen wat kwijt lijkt te zijn.)
  44...De ref lijkt even de controle kwijt, nu vliegt ook de bezoekende trainer in de tribune. De man had nochtans weinig misdaan volgens ons.
  42...Burnaby wordt neergelegd op de helft van Overijse, hij krijgt de fout mee maar vindt het toch nodig om even neus aan neus te staan met zijn tegenspeler, hiervoor krijgt hij een domme gele kaart.
  42GeelGeel - Adam Burnaby
  41...Na een hoekschop van Overijse kan Elyazidi doorbreken, hij gaat in duel met zijn verdediger en doet dat volgens de ref foutief.
  39...Vertonghen tikt zijn man aan in een duel en gaat ook in het gele boekje. Even voordien was Overijse nog in onze 16 verschenen met een scherpe voorzet, de bal aan de tweede paal ging naast en er werd ook gefloten voor een fout op de keeper.
  39GeelGeel - Lode Vertonghen
  38...Benali krijgt geel nadat hij op het middenveld een speler neer legt, elke fout is nu aanleiding voor een gele kaart natuurlijk.
  38GeelGeel - Yassine Benali
  36...Van den Buys wordt in de bezoekende 16 aangespeeld en probeert het met een halve omhaal maar hij raakt de bal niet goed en de kans is verkeken.
  33...Spreutels loopt onmiddellijk tegen een tweede geel voor een tackle. Toegegeven, dit was een lichte gele kaart.
  332x Geel2x Geel - Kevin Spreutels
  32...Spreutels krijgt geel voor reclameren.
  31GeelGeel - Kevin Spreutels
  30...Rijmenants kan weer alleen op doel af gaan en weerom kan hij niet afdrukken, het wordt toch hoog tijd dat de bal tegen de netten gaat, op basis van de kansen is een voorsprong zeker te rechtvaardigen.
  29...Burnaby kan op rechts diep gaan, hij dropt de bal voor doel maar net te hoog voor Van den Buys.
  28...Van den Buys kan Rijmenants knap door de buitenspelval loodsen, Rijmenants wil het niet egoïstisch aanpakken en speelt lateraal richting Elyazidi maar hierdoor kan een verdediger nog afblokken in hoekschop.
  27...Elyazidi krijgt veel ruimte, hij gaat richting doel en beslist zelf (te zwak) aan te leggen, er waren betere mogelijkheden want Rijmenants en Burnaby waren mee opgeschoven.
  25...Een vrije trap van Overijse van op zo'n 20 meter wordt afgeweerd door onze muur, de bal gaat over de zijlijn. De inworp wordt voor doel gedropt maar Duffel kan uitverdedigen.
  24...Rijmenants wordt op links diep gestuurd, hij gaat met 2 verdedigers in de rug richting doel en legt aan van op zo'n 20 meter, de bal gaat over het doel.
  23...De beste kans van de match is voor Duffel, Van den Buys krijgt op de 16-meter lijn de bal in de voet, hij maakt ruimte voor een schot en draait de bal mooi richting doel, de kans sterft op de buitenkant van de staak.
  20...Duffel breekt heel snel uit via Van den Buys en Elyazidi, deze laatste steekt mooi door naar Rijmenants maar de vlag gaat de hoogte in. Het zal een hele nipte geweest zijn.
  18...Burnaby komt op de rand van de 16 in een mooie positie om op doel te knallen, zijn bal gaat naar de linker benedenhoek, de keeper is verslagen maar er staat nog een verdediger op de doellijn die kan ontzetten.
  17...Misverstand in de Duffelse verdediging, een voorzet die voorbij lijkt te waaien wordt door Benali nog in hoekschop gekopt, gelukkig komt er geen gevaar uit de hoekschop.
  13...Overijse komt weer in onze 16, de bal blijft lang hangen en het is uiteindelijk Vertonghen die een schot kan afblokken waardoor het gevaar geweken is.
  11...Overijse plooit nu terug en probeert het met snelle counters, Spreutels verstuurt een lange bal naar Vander Elst maar die krijgt het niet belopen, Hofmans raapt op.
  09...Burnaby met een lange inspanning, hij wordt geflankeerd door twee verdedigers wanneer hij richting achterlijn gaat, uiteindelijk houdt hij er een inworp aan over. Na de inworp gaat de bal naar de 16 waar Elyazidi net te klein is om voor gevaar te kunnen zorgen. Hij gaat onder de bal door.
  08...Elyazidi krult een vrije trap richting kruising, de bal gaat langs de verkeerde kant van het doelhout buiten.
  07...Duffel schuift naar voren, via Burnaby komt de bal voor doel waar een verdediger het zekere voor het onzekere neemt en de bal voor zijn doelman weg haalt.
  02...Overijse drukt ons onmiddellijk met de rug tegen doel, het spel wordt breed gehouden en de ballen worden voor doel gepompt, we houden stand maar we moeten onder de druk zien uit te komen.
  01...Duffel komt een eerste keer in de bezoekende 16, via een vrije trap wordt naar het hoofd van Vertonghen gezocht maar diens kopbal is te zwak om de keeper te verontrusten.
  ...Onder een stralende lentezon maken we ons op voor dit voor KFCD zeer belangrijke duel. Bij Duffel ontbreken Dekegel en Daal omwille van blessures. Burnaby en Vervoor starten in de basis, op de bank zitten Moding, Ito, Kambala en Verheyen.

  Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
  Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.  :: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

  Webshop KFCD

  logo Webshop

  vriendsch. + crocky cup


  Nog geen matches gepland

  Spotlicht A-kern (comp)

  VORIGE WEDSTRIJDEN
  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 29. mrt. 2020 Beginn 15:00
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  K Londerzeel SK
  K Londerzeel SK
  -:- Vooraf

  VOLGENDE WEDSTRIJDEN
  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 04. apr. 2020 Beginn 20:30
  K. Bocholter VV
  K. Bocholter VV
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  -:- Vooraf

  Nationale 2de amateurs VI B
  Datum 19. apr. 2020 Beginn 15:00
  KFC Duffel
  KFC Duffel
  K Olympia SC Wijgmaal
  K Olympia SC Wijgmaal
  -:- Vooraf

  Voetballen bij KFCD

  Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

  Klassement

  # Team W PTN
  8 Diegem 18 24
  9 KFC Duffel 18 24
  10 Londerzeel 18 23

  Ombudsdienst

  Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

  Weekoverzicht

  Kalender

  Nieuwsbrief

   
   

  Zoeken


   
  • Panache
  • Crelan

   

  destip

   
  logo gemeente

  Spotlicht KFCD B

  VORIGE WEDSTRIJDEN
  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 28. mrt. 2020 Beginn 19:30
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  VC Rijmenam
  VC Rijmenam
  -:- Vooraf

  VOLGENDE WEDSTRIJDEN
  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 05. apr. 2020 Beginn 15:00
  VK Heindonk
  VK Heindonk
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  -:- Vooraf

  Vierde proviciale C (Antwerpen)
  Datum 19. apr. 2020 Beginn 15:00
  KFC Duffel B
  KFC Duffel B
  KSK Reet
  KSK Reet
  -:- Vooraf

  Klassement KFCD B

  # Team W PTN
  1 K. BO BEERZEL FC 18 45
  2 KFC Lint 18 39
  3 RB Elzestraat 18 36
   
  BMWPatrickSmets DirkDyck

   

  brasserie de polder

  raveschot
  hv kort1 RTV
  JPEG Xior logo vde
  procondiLogo  

  Word scheidsrechter

  Aanduidingen

  Trainingsschema

  trainingsschema   '

  Log-in formulier