180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 30 - zondag, 29 april 2018 - 15:00 u
Spouwen-Mopertingen - KFC Duffel
2 5

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 29 april 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Sam Silverants , Arno Schepers , Altan Cayir
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Thomas Telegrafo <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Alexander Coen Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Mike Rouwet <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Olivier Geurts Wissel min 84 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Berten Koopmans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Giovanni La Mantia Doelpunt Min. 79 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Barend Winkels Doelpunt Min. 52 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Geel Min. 48 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Aka Etien
Wissel min 58 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ahmed Mohamed Koofi <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yannick Rijmenants Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Xavi Van Leeckwijck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Thomas Douwen Wissel min 87 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Glenn Leemans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Wesley Snoeys Doelpunt Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Doelpunt Min. 84 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Doelpunt Min. 80 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Lode Vertonghen Doelpunt Min. 23 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Wesley Snoeys Geel Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...De ref laat geen seconde over spelen, 2-5 is voldoende. De thuisploeg vergeet de kansen af te maken, en verdedigt matig, het was duidelijk voor hen de match te veel.
90...Vertonghen maakt het even af, op hoekschop kopt hij de bal mooi naast de keeper.
90DoelpuntDoelpunt (2-5) - Lode Vertonghen
89...Elyazidi heeft het vertrouwen, hij trapt van op de middenlijn op doel, de doelman moet van ver terug komen en kan de bal nog met de vingertoppen over de deklat duwen.
86...Snoeys krijgt een applausvervanging, einde seizoen voor hem en een dikke merci voor het afgelopen seizoen, het ga je goed bij je nieuwe club!
85...Verlinden komt even goed weg, een lage harde voorzet komt op zijn voet en hobbelt maar net naast.
84...Dubbele wissel bij de thuisploeg.
84DoelpuntDoelpunt (2-4) - Iliass Elyazidi
83...Elyazidi toont zijn ware klasse, hij rolt de hele rechterflank op en knalt de bal via de onderkant van de deklat in doel, wat een goal!
81...Duffel komt met 4 man opzetten, de bal komt op rechts bij Elyazidi die terug legt op de mee opgerukte Snoeys (voor de gelegenheid in een rol van middenvelder), het schot van Snoeys is te centraal om de keeper te verontrusten.
80...En Van den Buys doet de netten weer trillen, hij komt alleen voor de keeper en lepelt de bal er over.
80DoelpuntDoelpunt (2-3) - Gianni Van Den Buys
79DoelpuntDoelpunt (2-2) - Barend Winkels
78...Ernens kopt de gelijkmaker binnen op corner.
77...Hofmans houdt de bal nog een keer uit doel met een ware kattensprong. De druk van de thuisploeg is groot maar scoren blijkt hier een groot probleem te zijn.
73...Bij de thuisploeg gaat Coen naar de kant, in zijn plaats komt Telegrafo.
70...Douwen verlaat bij Duffel het veldvoor Van Leekwijck.
69...Hofmans haalt weer een bal van de lijn, de bal werd over links voor doel gebracht en van dichtbij op doel geknald.
65...Hofmans staat weer sterk te keepen, een kopbal van dichtbij wordt knap van de lijn gehaald.
62...Hofmans moet plat voor een schot van Brouwers, onze goalie moet zich helemaal rekken maar stopt de bal.
61DoelpuntDoelpunt (1-2) - Lode Vertonghen
59...Sabadini loopt onze hele verdediging voorbij en knalt de bal over de uitkomende Hofmans, gelukkig ook over het doel.
55...We komen terug op voorsprong, een vrije trap valt in de 16 waar Vertonghen voor de bal vecht, het is niet duidelijk wie de bal laatst raakt, we zetten hem op rekening van Vertonghen.
55...Bij Duffel wordt Rijmenants vervangen door Koofi.
53...Spouwen neemt de match in handen, nu wordt er stevig gebikkeld rond onze 16, er volgt nog een schot uit de tweede lijn maar de bal kan ontzet worden.
52DoelpuntDoelpunt (1-1 (P)) - Ali Yildiz
50...Hofmans komt uit om in de voet te gaan maar heeft te veel de speler, de bal gaat op de stip. Hij wordt binnen getrapt door Yildiz.
48GeelGeel - Aka Etien
47...De thuisploeg komt gevaarlijk opzetten, op links mag er ver door gegaan worden, de bal wordt voor doel gebracht maar Vertonghen is er eerst op en ontzet. Bij de tegenaanval gaan Etien en Elyazidi weer in de clinch, deze keer is het Etien die geel geboekt wordt.
46...We starten de tweede helft in dezelfde opstellingen als bij de eerste helft.
45...We rusten bij een 0-1 voorsprong, in een wedstrijd die rustig voort kabbelt, af en toe wat snedige duels maar verder een rustige partij.
43...Coen gaat zij aan zij met Douwen de 16 in Douwen zet de schouder waardoor de aanvaller neer gaat, de ref gebaart onmiddellijk dat er niks onreglementair gebeurde, tot grote ergernis van de volledige thuisaanhang.
42...Bij Spouwen snijdt Sabadini van op de linkerflank, bij Duffel schuiven twee verdedigers weg waardoor er ruimte komt voor een schot, de bal wordt hard naast geknald.
41...Rijmenants zet Van den Buys alleen in de 16, hij heeft te veel tijd nodig voor de controle waardoor de verdediging kan terugkeren en afblokken.
37GeelGeel - Iliass Elyazidi
36...Elyazidi komt nog een keer te laat bij een tackle op Etien, deze keer ziet hij het gele karton.
34...Duffel prikt tegen met een aanval, Elyazidi speelt de bal over de verdediging, Van den Buys krijgt ruimte voor een schot van buiten de 16, dat gaat een metertje naast de kruising buiten.
33...De thuisploeg neemt nu het initiatief over, een aanval over rechts wordt afgerond met een harde knal in het zijnet.
31...Spouwen komt met een voorzet van op links gevaarlijk opzetten, de bal wordt ook binnen getrapt maar hij werd eerst met de hand beroerd, doelpunt afgekeurd.
28...een voorzet van Elyazidi van op rechts is net te hoog voor El Uazani, de bal vliegt door tot bij Rijmenants maar die is te verrast om het snel af te maken.
27...Elyazidi vloert Etien nog een keer, dit keer op het randje van geel, de ref houdt de kaarten op zak.
27...Elyazidi vloert Etien nog een keer, dit keer op het randje van geel, de ref houdt de kaarten op zak.
23DoelpuntDoelpunt (0-1) - Wesley Snoeys
22...We staan op voorsprong, Snoeys kopt aan de tweede paal een hoekschop binnen.
20...Van den Buys is daar al terug, nu met een schotje van op links, de keeper moet zich rekken maar kan plukken. De tegenstoot van Spouwen is er ook snel, vanuit het centrum wordt de bal voor doel gebracht maar deze is te scherp voor de meelopende aanvallers.
19...Rijmenants stuurt Van den Buys richting doel, deze probeert het met een lob over de uitgekomen keeper maar de lob gaat ook over het doel.
17...Er moet hier plots een brandje geblust worden, Elyazidi staat plots hoofd tegen hoofd met Etien, de aanleiding is ons ontgaan. De ref blust het brandje.
13...De wedstrijd kabbelt rustig verder, het is duidelijk dat er voor beide ploegen niets meer op het spel staat.
11...El Uazani komt met een slimme doorsteekpas voor de 16, hij doet net een dribbel te veel om voor gevaar te kunnen zorgen.
07...Duffel zet een aanval op via El Yazidi, zijn cross geraakt net niet bij Rijmenants, we houden er wel een hoekschop aan over. De hoekschop wordt kort gegeven, Elyazidi snijdt in en knalt, de bal gaat over het doel.
04...Duffel probeert een aanval op te zetten maar Rijmenants wordt niet bereikt, daarna kan Spouwen snel uitbreken over rechts, Vertonghen en Douwen vangen goed op en ontzetten.
02...De eerste kans is voor de thuisploeg, een trap van net buiten de 16 wordt door Hofmans van onder de lat gehaald, hoekschop.
...We maken ons op voor de seizoensafsluiter, bij Duffel krijgen enkele jongeren de kans om in de ploeg te komen, Moeremans, Douwen en El Uazani komen voor het eerst aan de aftrap bij het eerste elftal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
2:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
15 Berchem 12 12
16 KFC Duffel 11 11

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
4:0

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
KSK Reet
KSK Reet
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 14 35
2 RB Elzestraat 14 32
3 KFC Lint 14 30
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier