180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Klassement Uitrangschikking

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
K Berchem Sport - KFC Duffel
4 3

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 03 november 2019
Aanvang wedstrijd: 14:30 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 72 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jeroen Michiels Doelpunt Min. 54 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Jelle Van Kruyssen Doelpunt Min. 34 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ilias Hamdi Geel Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Bas Saillart 2x Geel Min. 48 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Light Nwokoro
Doelpunt Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Ali Yildiz Doelpunt Min. 36 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dennes De Kegel Doelpunt Min. 4 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Niels Verheyden Geel Min. 73 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Beau Mamadou Ndiaye Geel Min. 71 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Verlinden Geel Min. 49 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
95...Berchem doet het licht uit, met de laatste aanval bouwen ze snel op, de tweede zone wordt vergeten en de bal wordt binnen gekopt. De ref fluit kort na de aftrap de wedstrijd teneinde.
93...Duffel staat nog een hoekschop toe op een aanval van Berchem.
91...Berchem is er nog kort bij, een snelle tegenprik wordt in de kleine rechthoek over Hofmans gelobd maar hobbelt naast de paal buiten.
90...Het spel ligt even stil voor een verzorging bij Berchem.
89...De officiële speeltijd zit er op, hoe lang laat de ref over spelen?
88...De gelijkmaker is een feit, na een voorzet van Amini kan er na vele stationnetjes afgewerkt worden, bij Berchem roept iedereen voor buitenspel maar de ref gaat er niet op in.
88DoelpuntDoelpunt (3-3) - Ali Yildiz
87...Berchem kan dreigen maar Hofmans komt ver uit en trapt de bal in de tribune.
85...Cavus kan weer aanleggen in de 16, weer brengt Appels knap redding, de keepers hebben hier allebei een knappe wedstrijd op zitten.
83...Sailart kan alleen doorgaan op rechts, hij komt alleen voor Hofmans maar die kwijt zich weer met verve van zijn taak. In de tegenaanval wordt Bostanci hard neer gelegd, fout met de voet vooruit die slechts met geel wordt bestraft.
81...Amini brengt de bal voor doel, de keeper zet weg met de vuisten, de rebound valt voor de voet van Cavus maar die besluit over het doel.
78...Verlinden kan op aangeven van Manuel op rechts doorgaan, hij trapt een strakke voorzet maar die valt binnen het bereik van de keeper.
76...Yildiz komt nog eens in een goeie positie op aangeven van Bostanci, het schot van Yildiz wijkt af in hoekschop.
74...Vervoort komt tussen de lijnen voor Ndiaye.
73...Ndiaye pakt geel voor een drieste tackle, de ref gaf eerst balvoordeel maar na de actie wordt het geel toch gegeven.
73GeelGeel - Beau Mamadou Ndiaye
72...Berchem maakt de 3-2, Mauro kopt een vrije trap mooi binnen.
72DoelpuntDoelpunt (3-2) - Jeroen Michiels
71GeelGeel - Yannick Verlinden
70...Verlinden krijgt geel voor protest.
69...Bij Berchem komt Vallez tussen de lijnen voor Cornellissen.
68...We waren er heel dicht bij, Bostanci brengt laag voor maar niemand kan de bal beroeren, Amini brengt terug voor doel en in het geharrewar wordt de bal tot twee maal van de lijn gekeerd.
67...Manuel kan over links oprukken, hij trapt hard op de vuisten van Appels. In de rebound kan Verlinden terug inspelen, diens bal wijkt af in hoekschop.
66...Duffel neemt grote risico's, weer kan El Yazidi er door glippen, hij komt alleen voor Hofmans maar trapt hard over doel.
65...Verheyden verlaat het veld, in zijn plaats komt Amini tussen de lijnen.
63...El Yazidi kan na een vrije trap van Duffel heel snel tegenprikken, hij loopt vele meters en levert een schot af richting kruising, Hofmans zweeft de bal uit z'n doelvlak.
60...El Yazidi krijgt wat ruimte op het middenveld, hij probeert het met een verre trap maar die is te centraal om Hofmans te verschalken.
59...Vrije trap voor Duffel, de bal ligt halverwege de speelhelft van Berchem. Bostanci dropt de bal voor doel, er wordt gekopt maar de bal gaat naast.
56...Duffel reageert onmiddellijk Dekegel komt goed in de 16 maar diens schot wijkt af op een verdediger.
55...Manuel kan de recterhflank weer afschuimen, de bal wordt voor doel gebracht maar Berchem kan keren, de tegenaanval gaat bliksemsnel, en uiteindelijk kan Van Kruijssen goed inlopen en hard in doel knallen.
54DoelpuntDoelpunt (2-2) - Jelle Van Kruyssen
50...Cobos trapt een bal weg na een overtreding en staat ook geel geboekt.
49...Nwokoro pakt zijn tweede geel, we staan met een mannetje meer. Nwokoro trapte de doorgebroken Bostanci neer.
49GeelGeel - Miguel Cobos Copado
482x Geel2x Geel - Light Nwokoro
47...Hoekschop voor Duffel, de bal valt in de tweede zone, centraal komt Manuel in balbezit maar deze kraakt zijn schot. Na wat geharrewar komt de bal op rechts bij Bostanci, deze zet strak voor maar er is geen aansluiting.
46...We starten de tweede helft, er zijn geen wissels te melden.
45...Bostanci kan veel meters maken op het middenveld, hij legt aan en besluit op de vuisten van de keeper. De scheidsrechter fluit daarna af, we rusten met een 1-2 voorsprong.
43...Berchem neemt een hoekschop, er is wat geduw en er gaat veel volk onder de bal door, de aanval wordt afgefloten voor buitenspel.
40...Verlinden haalt de achterlijn op aangeven van Manuel, hij brengt de bal voor doel, Verheyden gaat samen met een verdediger naar de bal, de verdediger raakt als laatste de bal waardoor we een hoekschop mogen nemen. De hoekschop gaat rechtstreeks op de vuisten van de keeper, de rebound wordt afgefloten voor offside.
38...Manuel rolt de rechterflank op en legt af bij Bostanci, deze trapt op doel maar geraakt niet door het bos van benen in de verdediging.
36...Dekegel loopt centraal goed in op een vrije trap en trat de bal hard in de rechter benedenhoek we staan terug op voorsprong.
36DoelpuntDoelpunt (1-2) - Dennes De Kegel
35...De duels worden wat bitsiger, eerst wordt Manuel hard aangetrapt, even later is Cobos aan de beurt.
34DoelpuntDoelpunt (1-1) - Ilias Hamdi
32...Elyazid brengt de bordjes gelijk, na een voorzet over links kan hij de lage voorzet binnen schuiven. El Yazidi vindt het dan nodig om wat schunnige gebaren te verkopen voor de neus van z'n ex coach.
28...Bostanci krult de bal mooi richting doel, de bal wordt nog aangeraakt waardoor deze in hoekschop gaat. De hoekschop komt in de tweede zone voor de voet van Verlinden, diens harde trap wordt centraal voor doel nog over gekopt, hier zat meer in.
27...Sailart pakt geel nadat hij Bostanci neer legt op het middenveld.
27GeelGeel - Bas Saillart
25...Manuel rukt op via de rechterflank, hij kan voorzetten op Verheyden maar die krijgt, onder druk van een verdediger de bal niet tussen de palen.
23...Verheyden staat goed opgesteld en krijgt de bal goed aangespeeld, hij zoekt de ruimte voor het schot maar besluit op de paal. Even later staat Bostanci goed opgesteld om een voorzet binnen te koppen maar hij kopt naast, op deze kans ging ook de vlag omhoog.
22...Manuel kan op rechts een hoge crosspass aannemen, hij haalt de achterlijn en legt voor doel, daar staan echter enkel geelhemden.
21...Berchem blijft gevaarlijk in de ruimte achter onze verdediging, Van Kruijssen vertrekt, Ndiaye kan er niet niet bij maar Cobos volgt en kan onzetten.
20...Bostanci wordt door Mauro langs achteren aangetrapt op het middenveld, de scheidsrechter predikt de rust en lost op zonder kaarten.
16...Berchem komt weer in onze 16 na een lange run, Dekegel verdedigt goed en zet de bal in hoekschop. Deze hoekschop wordt door Hofmans met de vuisten weggewerkt, de bal blijft nog even hangen maar kan uiteindelijk worden ontzet.
15...Duffel bouwt weer mooi op via verschillende stationnetjes, de bal valt een aantal keer goed voor de voet maar niemand komt tot een schot, Berchem verdedigt uit.
13...Berchem glipt door de buienspelval, Cornellisen staat alleen voor Hofmans, onze keeper gaat goed plat en kan de bal doen afwijken, de bal valt in het dak van het doel.
11...Duffel komt opzetten over links, Verheyden levert in bij Dekegel, diens voorzet is te hard waardoor Yildiz er niet bij kan.
09...Duffel combineert mooi naar voren, via Verheyden en Bostanci komt de bal bij Verlinden, deze trapt op doel, de bal gaat tegen een arm maar de ref doet onmiddellijk teken dat er geen sprake kan zijn van penalty.
07...Engelen verrovert de bal op het middenveld en stuurt Verheyden het straatje in, er volgt een lange run maar de voorzet blijft uit. In de tegenaanval komt Elyazidi opzetten maar diens schot gaat net naast de kooi van Hofmans.
06...Yildiz komt alleen voor doel maar knalt op de keeper, de vlag was ook al omhoog voor buitenspel.
05...Het terrein ligt er hier ontzettend zwaar bij, het is op sommige stroken moeilijk om recht te blijven.
04...Verheyden opent de score, Manuel kan terrein winnen op rechts en levert de perfecte voorzet af voor Verheyden, deze trapt de bal in één tijd binnen.
04DoelpuntDoelpunt (0-1) - Niels Verheyden
03...Bostanci dwingt doelman Appels tot een eerste redding, nadat hij de bal had onderschept op de middenlijn maakte hij snel wat meters en drukte af, de keeper had het moeilijk om de bal te klemmen en zette in hoekschop. Na deze hoekschop bleef de bal lang hangen voor de 16, Dekegel probeerde met een vluchtschot maar dat vormde geen probleem voor de doelman.
02...Bij Berchem komt Van Kruijssen voor het eerst opzetten in de , Cavus haalt het gevaar er uit.
01...De wedstrijd werd op gang getrapt door Berchem.
...We maken ons op voor het duel tegen Berchem sport, bij de thuisploeg ontmoeten we onze oude trainer, Frank Magerman en middenvelder Ilias El Yazidi.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 10. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KVK Tienen
KVK Tienen
2:3

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
15 Hoogstraten 11 10
16 KFC Duffel 10 10

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 09. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSC Mechelen
KSC Mechelen
0:3

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 13 32
2 RB Elzestraat 13 29
3 KFC Lint 13 27
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier