180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Matrix

Vierde Klasse C - Seizoen 2012-2013 Afdrukken
KFC Duffel - KSK Bree
3 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 28 oktober 2012
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Jens Vansteelandt (scheidsrechter) , Johan De Gier (eerste assistent-scheidsrechter) , Eddy Van Meir (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 65 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Dieter Van Den Broeck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jan Verachtert Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Bavo Meeus <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Tivi Huygen Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Simen Van Beurden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Omedjonga Omena Doelpunt Min. 66 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/17_(370_x_419)_1384078948.jpg' height='40' width='40' /><br />Anthony Dooms Doelpunt Min. 64 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4195_b_1412200751.jpg' height='40' width='40' /><br />Ken Vets Doelpunt Min. 10 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/17_(370_x_419)_1384078948.jpg' height='40' width='40' /><br />Anthony Dooms Geel Min. 58 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/03_(370_x_512)_1379620951.jpg' height='40' width='40' /><br />Heywood De Buck Geel Min. 39 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4212_b_1412200083.jpg' height='40' width='40' /><br />Jan Verachtert Geel Min. 28 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4160_b_1412200607.jpg' height='40' width='40' /><br />Tivi Huygen
Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Philippe Peeters <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Tom Grobben Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Marco Caramel <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jordi Vaesen Wissel min 70 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Lars Cardeynaels <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Johan Bauduin Geel Min. 86 ::<br />Hassan Bilican

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Eindstand KFC Duffel - KSK Bree 3-0
92...Op deze overwinning valt niks af te dingen. Duffel speelde een prima partij waarin het drie keer de weg naar de netten kon vinden. Uitblinker was Anthony Dooms met twee goals en één assist.
92...Maar ook de prestaties van onze andere spelers waren uitstekend met onder meer ook een knap acterende doelman Robin Verschueren die wanneer de nood hoog was altijd pal stond.
91...Nog een strak schot van Caramel. Verschueren redt in twee tijden.
89...De partij dooft stilletjes uit. Duffel ziet dat het goed is. En Bree probeert het nog wel maar het geloof is uiteraard wat weg.
86GeelGeel (fout) - Hassan Bilican
85...Nog een poging van Bilican. De bal gaat via de voet van Meeus in hoekschop.
76...Keeper Hermans komt vliegensvlug uit en is sneller op de bal dan Van Reeth.
75...Keeper Verschueren blijft pal staan. Ook deze keer laat hij zich niet verschalken en ontzet hij de bal in hoekschop.
75...Dat waren even tien drukke minuten voor uw verslaggever. We zijn weer helemaal mee. Ook hierboven met de wissels.
71...Duffel heeft Dame Fortuna ook aan haar kant. Een vrijschop van Bilican sterft op de paal.
67...En plots lukt alles bij Duffel. Dooms staat aan de tweede paal en kan met een heel beheerst kopballetje zijn tweede van de namiddag op het bord zetten. 3-0 !!!
67...En ook in daaropvolgende fase had het bingo kunnen zijn. Van Reeth kan net niet bij een voorzet. Anders stond doelpunt nummer vier op het bord.
66DoelpuntDoelpunt (3-0) - Anthony Dooms
65...Dooms kon de bal ontfutselen van een van de verdedigers. Hij is niet zelfzuchtig en legt mooi breed op Vets die enig mooi de tweede Duffelse goal kan aantekenen.
64DoelpuntDoelpunt (2-0) - Ken Vets
60...Kans voor Huygen. Bauduin werpt er zich met lijf en leden voor.
58GeelGeel (fout) - Heywood De Buck
53...Te zwakke poging van Omena. Geen probeem voor Hermans.
48...Bij de bezoekers zijn twee wissels doorgevoerd tijdens de rust. Die kan je hierboven lezen.
47...Prachtsave van Verschueren bij een vrije trap van Bilican. Hij tikt de bal onder de lat vandaan.
46...De tweede helft is begonnen.
45...Ruststand KFC Duffel - KSK Bree 1-0
45...De tussenstanden in de andere wedstriijden die vanmiddag in Vierde Klasse C worden gespeeld: Everbeur - Hasselt 1-0, Oosterzonen - Sint-Lenaarts 3-0 en Lyra - Overpelt 0-2.
45...Duffel en Bree leverden een goede eerste helft af. De Limburgers zetten veel druk en creëerden ook een heleboel hoekschoppen. Maar deze waren niet succesvol. De eerste aanval van Duffel was dat wel. Via Dooms konden we de openingstreffer scoren na tien minuten. Daarna had Duffel twee goede kansen om de score te verdubbelen: een poging van Van Reeth werd van de lijn gekeerd en Omena was te onbesuisd toen hij alleen voor doel verscheen.
43...Opportunistische poging van Dooms. De bal gaat vrij ver naast.
42...Oef. Gelukkig is onze goalie Robin Verschueren bij de pinken nadat een bal die door Van Den Brande werd gedevieerd in doel zou gaan dwarrelen.
39...Nu een grote kans langs de overzijde. Maar Verschueren heeft een prima redding in petto op een poging van Bilican.
39GeelGeel (fout) - Jan Verachtert
38...Grote kans voor Omena. Maar het vizier van onze nr. 18 staat helemaal niet op scherp. De bal gaat meters over.
30...We kijken naar een goede partij waarin beide ploegen hun kans gaan. De bezoekers hebben het meeste balbezit maar de Duffelse acties zijn meer doelgericht.
28GeelGeel (fout) - Tivi Huygen
27...Vrijschop van Creyns. De bal zeilt over.
22...Een inzet van Van Reeth wordt van de lijn gekeerd door een van de verdedigers.
20...Bree probeert druk te zetten. Vier hoekschoppen op een rij. Maar hieruit ontstaat geen gevaar.
17...Goede actie van Vets die zich goed doorzet. Zijn schot is echter te zwak.
11...Het spel ging goed over en weer in de eerste tien minuten. Bij de eerste echte kans kan Duffel de score openen.
10...De perfecte voorzet op Anthony Dooms die knap binnenkopt.
10DoelpuntDoelpunt (1-0) - Anthony Dooms
01...Scheidsrechter Jens Vansteelandt heeft de wedstrijd tussen KFC Duffel en KSK Bree op gang gefloten.

 Samenvatting

Duffel behaalt een knappe zege tegen een sterke tegenstander. De wedstrijd kon niet beter beginnen want al meteen bij de eerste kans was het bingo! Anthony Dooms kopte een fraaie voorzet van Sebastiaan Van Reeth knap tegen de touwen. Duffel kreeg voor de rust nog enkele goede kansen om al vlugger op rozen te zitten. De beste kans was voor Sebastiaan Van Reeth. Hij plaatste de bal mooi voorbij de keeper, maar op de lijn kon een van de bezoekende verdedigers de bal alsnog uit doel krijgen. Net voor en net na de rust mochten we twee keer een kaarsje branden voor onze doelman Robin Verschueren die twee fraaie reddingen in petto had om de gelijkmaker te verhinderen. Robin zou trouwens nog enkele keren attent tussenkomen en was bij de absolute uitblinkers van deze partij. Halfweg de tweede helft trok Duffel het laken helemaal naar zich toe. In drie minuten tijd werd twee maal gescoord (zoals vorige week ook al op KVV Vosselaar!), telkens op fraaie wijze. Eerst legde Anthony Dooms gemeten terug op de goedgevolgde Ken Vets die me een heerlijke streep de 2-0 op het bord zette. En weinige minuten later was Anthony Dooms zelf nogmaals aan het feest. Met een subtiel kopballetje verschalkte hij de Limburgse doelman. 3-0 en meteen was de wedstrijd gespeeld. Duffel controleerde vanaf dan de partij. Bree probeerde het nog wel maar bij hen was het geloof uiteraard weg na deze dubbele opdoffer. Nog één keer werden de toeschouwers opgeschrikt toen topschutter Bilican een vrijschop tegen de paal mikte. Ook Dame Fortuna speelde vandaag in het rood! Uw omroeper zette dan ook het nummer 'Rood' van Marco Borsato op na het laatste fluitsignaal. Meteen het startschot van een avondje heerlijk nagenieten van deze zege!

 

Indrukken

  • Na enkele knappe uitzeges kan Duffel vandaag ook zijn supporters thuis verwennen.
  • Anthony Dooms hervond vandaag zijn torinstinct. Hopelijk volgen er nog vele heerlijke goaltjes zoals vandaag.

 

Wist je dat ...

  • zowel Tivi Huygen als Heywood De Buck vandaag tegen hun derde gele kaart van het seizoen aankeken? Zij zullen er volgende week niet bij zijn op het veld van K Lutlommel VV.
  • onze doelman Robin Verschueren de enige A-kernspeler is die dit seizoen alle speelminuten op het veld stond? Deze en andere weetjes vind je op de overzichtspagina van de spelers & staf.
  • volgende week de eerste periode wordt afgesloten? Het belooft superspannend te worden want in theorie kunnen nog acht clubs de eerste periode bemachtigen.
  • er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn voor de busverplaatsing van de Supportersclub naar Lutlommel?
  • we langs deze weg alle medewerkers van de Koekjesslag en van het Mosselsouper van de Supportersclub willen bedanken? Zij zorgden er voor dat deze activiteiten prima verliepen!
  • nu zaterdag de Kaas- & Wijnavond van KFC Duffel van KFC Duffel op het programma staat? Aansluitend is er een Karaokeparty met deejay Marc.

 

In de pers

 

Polleke van de Week

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 08. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier