180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Matrix

Vierde Klasse C - Seizoen 2012-2013 Afdrukken
KFC Duffel - K Ternesse VV
0 5

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 13 januari 2013
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Quentin Pirard (scheidsrechter) , Wouter Dure (eerste assistent-scheidsrechter) , Wim Van Meir (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 62 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Eloy Smet <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Senne De Swert Wissel min 73 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Lars Van Den Brande <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Heywood De Buck Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Bavo Meeus <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Ken Vets Geel Min. 43 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/03_(370_x_512)_1379620951.jpg' height='40' width='40' /><br />Heywood De Buck Geel Min. 9 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4195_b_1412200751.jpg' height='40' width='40' /><br />Ken Vets
Wissel min 75 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Nils Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Glaston Devia Wissel min 83 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jarne Wouters <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Orlando Aido Gonzales Wissel min 85 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Randy Agyei <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kyle Van Droogenbroeck Doelpunt Min. 81 ::<br />Dimitri Vanhaecht Doelpunt Min. 77 ::<br />Umut Aktepe Doelpunt Min. 68 ::<br />Dave Peeters Doelpunt Min. 41 ::<br />Umut Aktepe Doelpunt Min. 5 ::<br />Dimitri Vanhaecht Geel Min. 76 ::<br />Nick Schelfhout Geel Min. 60 ::<br />Orlando Aido Gonzales Geel Min. 47 ::<br />Sam Van Den Broek Geel Min. 44 ::<br />Yannick Schots

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Eindstand KFC Duffel - K Ternesse VV 0-5
92...Duffel loopt in de eerste competitiewedstrijd van 2013 tegen een bijzonder zware thuisnederlaag aan. Ternesse boekt zo zijn tweede zege op rij en knokt zich zo terug in het klassement.
92...Voor Duffel wordt het nu zaak om de juiste conclusies te trekken. Volgende week verwachten we alvast beter op het veld van Spouwen-Mopertingen.
92...Indien mogelijk geven we U zodadelijk enkele einduitslagen mee (als het kan gezien de telefoonproblemen). Zoniet brengen we deze later op de avond.
89...Een vrije schop van Meeus gaat langs de muur maar de bal komt net op de plaats waar Goris heeft postgevat. Geen problemen dus voor de Antwerpse goalie.
88...Een poging van Van Reeth gaat via een bezoekende voet in corner.
84...Quasi identieke fase als daarnet. Gelukkig besluit Vanhaecht nu naast.
81...Dit wordt een lachertje! Onze ploeg laat zich helemaal in de doeken doen. Vanhaecht mag de forfaitcijfers binnenleggen.
81DoelpuntDoelpunt (0-5) - Dimitri Vanhaecht
79...Van Reeth bedient Mariën met een hakje. Maar ook deze keer is Goris paraat, met het nodige risico voor lijf en leden.
77...Dit wordt een regelrechte afgang. Aktepe mag quasi ongehinderd aanleggen en besluit droog binnen. Nul - Vier !!!!
77DoelpuntDoelpunt (0-4) - Umut Aktepe
76GeelGeel (foutieve tackle) - Nick Schelfhout
71...Raeymaeckers mag van dichtbij inkoppen maar Goris is niet van plan om zich vandaag om te draaien.
69...Duffel krijgt vandaag een lesje in efficiëntie van het nummer laatst Ternesse.
68...De kapitein van Ternesse kan een vrije schop van dichtbij binnenkoppen.
68DoelpuntDoelpunt (0-3) - Dave Peeters
67...Er is een supersave van Verschueren nodig om Devia van een doelpunt te houden.
65...Schot van Mariën. Goede redding van Goris.
62...Vets besluit naast. Al was dit wel veel beter gericht dan zijn vrije trap van twee min. geleden.
60...Een vrije trap van Vets gaat meters naast. Een beetje illustratief voor de tweede helft van Duffel. Het geloof lijkt weg.
60GeelGeel (spelbederf) - Orlando Aido Gonzales
58...Een kopbal van Duffel gaat over.
57...Vanhaecht is veel sneller dan onze twee laatste verdedigers. Gelukkig is er nog Verschueren om de meubelen te redden.
50...Verschueren heeft een knappe save in petto bij een poging van Vanhaecht.
49...Een poging van Van Den Broeck gaat naast.
47GeelGeel (foutieve tackle) - Sam Van Den Broek
46...Scheidsrechter Pirard heeft de tweede helft op gang gefloten. Kunnen we nog een remonte bewerkstelligen?
45...Van dichtbij besluit Huygen naast.
45...Ruststand KFC Duffel - K Ternesse VV 0-2
45...Duffel liep in deze eerste tegen een vroege en late tegentreffer aan. Het probeerde er wel alles aan te doen om zich terug in de match te knokken en had enkele keren onkans, vooral bij het schot van Van Reeth dat op de lat belandde. Met deze dubbele achterstand wordt het natuurlijk wel moeilijk nu.
45...Wegens een probleem met ons telefoonnetwerk kunnen we U helaas geen andere ruststanden meegeven. Onze excuses hiervoor.
44GeelGeel (foutieve tackle) - Yannick Schots
43GeelGeel (te drieste tackle) - Heywood De Buck
41...Na balverlies van Mariën volgt er een voorzet die langs alles en iedereen voorbij gaat. Aktepe kan van dichtbij de tweede treffer voor Ternesse aantekenen.
41DoelpuntDoelpunt (0-2) - Umut Aktepe
33...Een schot van Van Reeth strandt op de dwarslat.
31...Moeilijke poging voor Huygen. De bal gaat naast. Duffel blijft nu wel druk zetten.
30...Schot van Van Reeth recht in de armen van Goris.
29...Prima voorzet van Raeymaeckers op De Swert maar die krijgt de bal jammer genoeg niet onder controle waardoor de bal naast hobbelt.
24...Goede collectieve aanval van Duffel. Helaas besloten met een schot van Vets dat meters over gaat.
22...Na de vroege achterstand probeert Duffel wel om zich terug in de match te knokken. Maar voorlopig houdt Ternesse goed stand. Het kan er zelfs een aantal keren dreigend uitkomen.
19...Goede actie van Van Den Broeck. Goris redt in twee tijden.
16...Goris heeft heel wat moeite om een terugspeelbal binnen te houden. Van Reeth kan hem de bal ontfutselen. Hij legt goed terug op Van Den Broeck die veel te zacht afdrukt.
14...Vanhaecht met een heel mooie solo. Verschueren heeft alle moeite van de wereld om zijn poging in hoekschop te verwerken.
14...Vanhaecht met een heel mooie solo. Verschueren heeft alle moeite van de wereld om zijn poging in hoekschop te verwerken.
09GeelGeel (foutieve tackle) - Ken Vets
06...Raeymaeckers besluit in het zijnet.
05...Raeymaeckers probeert het van net buiten de 16 m. Zijn schot gaat naast.
05...Bij de eerste kans van Ternesse is het prijs. Vanhaecht verschalkt Verschueren met een mooie afstandspoging die laag binnengaat.
05DoelpuntDoelpunt (0-1) - Dimitri Vanhaecht
04...Raeymaeckers mag alleen op doel afgaan, maar doelman Goris is sneller op de bal.
03...De wedstrijd is drie minuutjes bezig. Duffel kon al twee corners afdwingen maar kon daaruit geen gevaar creëren.

 Samenvatting

Duffel liep in zijn eerste competitiewedstrijd van 2013 tegen een zware thuisnederlaag aan. Al na vijf minuten kon Ternesse een eerste maal scoren via Vanhaecht. Nadien nam Duffel het heft in handen en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Enkele keren stond het vizier niet op scherp, bij andere gelegenheden stond de goedkeepende Goris in de weg en wanneer die dan toch eens geklopt was bracht het doelhout redding (bij een prima schot van Van Reeth). Vier minuten voor de rust was het wel prijs aan de overzijde. Aktepe tekende de ruststand aan: 0-2. Twee doelpunten uit drie kansen voor de bezoekers! Na de rust probeerde Duffel het nog wel, maar de veer leek gebroken. Toen kapitein Peeters in de 68ste minuut de 0-3 binnenkopte was de wedstrijd helemaal gespeeld. Onze defensie liet zich vervolgens nog twee maal ringeloren. Zowel Aktepe als Vanhaecht konden zo wel heel makkelijk hun tweede doelpunt van de namiddag aantekenen. Het eindverdict: nul - vijf !!!!!

 

Indrukken

  • Duffel herbegint de competitie met een valse noot.
  • 0-5 verliezen tegen de laatste uit het klassement. Straf!

 

Wist je dat ...

  • ons terrein net als de rest van onze gemeente vanmorgen licht besneeuwd was? Dankzij de goede zorgen van onze terreinverzorgers Kris & Tim was er echter geen sneeuwvlokje meer te zien op het veld.
  • de werken aan de nieuwe sporthal naast onze terreinen goed vlotten?
  • de telefoon in onze secretariaat niet werkte waardoor we zelf geen uitslagen van andere ploegen konden bemachtigen en we ook niet gebeld konden worden? Onze excuses aan onze tegenstrevers. Hopelijk is dit euvel hersteld tegen de volgende thuiswedstrijd.
  • K Ternesse VV in de eerste seizoenshelft geen enkele wedstrijd kon winnen en nu al twee wedstrijden op een rij kan winnen in het prille jaar 2013?
  • januari blijkbaar de maand van de zware thuisnederlagen aan het worden is voor KFC Duffel? Want tegen KOSC Wijgmaal werd het op 23 januari 2011 2-7.

 

In de pers

 

Polleke van de Week

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 08. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier