180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Matrix

Vierde Klasse C - Seizoen 2012-2013 Afdrukken
KFC Duffel - K Lutlommel VV
3 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 10 maart 2013
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Stefan Vrijens (scheidsrechter) , Kristiaan Cannaerts (eerste assistent-scheidsrechter) , Michel Ceuppens (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 46 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Anthony Dooms <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dieter Van Den Broeck Wissel min 76 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Sebastiaan Van Reeth <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Omedjonga Omena Wissel min 92 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Heywood De Buck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jürgen Raeymaeckers Doelpunt Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/17_(370_x_419)_1384078948.jpg' height='40' width='40' /><br />Anthony Dooms Doelpunt Min. 54 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4143_b_1412201005.jpg' height='40' width='40' /><br />Jürgen Raeymaeckers Doelpunt Min. 24 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/09_(370_x_512)_1379621084.jpg' height='40' width='40' /><br />Bavo Meeus Geel Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/09_(370_x_512)_1379621084.jpg' height='40' width='40' /><br />Bavo Meeus Geel Min. 44 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande
Wissel min 31 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jens Van De Paar <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Menno Neuteleers Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Bart Sevens <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Derman Cansizlar Doelpunt Min. 83 ::<br />Chris Corens Doelpunt Min. 36 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Derman Cansizlar Doelpunt Min. 20 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Raf Plessers Geel Min. 56 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Derman Cansizlar 2x Geel Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Raf Plessers

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Eindstand KFC Duffel - K Lutlommel VV 3-2
93...Oef. KFC Duffel kan eindelijk zijn eerste thuisoverwinning vieren in het jaar 2013. Vanavond komen we nog uitgebreid op deze wedstrijd terug op onze website.
89...Van Reeth kan op doel gaan maar kan de bal niet richten.
88...We hoeven U niet te vertellen dat het hier een zenuwslopende bedoening is.
88GeelGeel (fout) - Bavo Meeus
87...Raeymaeckers besluit net naast.
83...Met een strak schot kan Corens de aansluitingstreffer op het bord zetten. 3-2, de wedstrijd is dus nog niet gespeeld.
83DoelpuntDoelpunt (3-2) - Chris Corens
82...Ongelukkig balverlies van Luyten. Vets legt breed op de beter geplaatste Dooms die een van de makkelijkste doelpunten uit zijn carrière kan maken.
82DoelpuntDoelpunt (3-1) - Anthony Dooms
772x Geel2x Geel (fout) - Raf Plessers
76...Onze spits Omena gaat er gekwetst uit. Dit lijkt duidelijk op een hamstringblessure. Hij tastte onmiddelllijk naar zijn bil na een spurtduel.
73...Een vrije trap van Azevedo gaat hoog over.
71...Bijzonder straf: Lutlomme heeft even een tweede doelman in de persoon van Raf Plessers. De bezoekende nr. 3 mag de bal met twee handen beroeren in de zestienmeter. Weg kans!
68...Opvallend: de Lutlommelse doelman Frederic De Wilde is een goed meevoetballende keeper. Hij komt regelmatig ver uit. Tot nog toe altijd succesvol, maar dit houdt natuurlijk risico in.
65...Duffel heeft de partij nu wel in handen maar Lutlommel blijft zich verdedigen met de riemen die het heeft. Aan de inzet van de geel-zwarte spelers zal het vandaag zeker niet liggen.
59...Raeymaeckers probeert het van ver maar de bal gaat vrij ver naast.
56GeelGeel (geel) - Derman Cansizlar
54...Net op het moment dat Duffel het moeilijk heeft kan het scoren via Raeymaeckers die mooi in het straatje wordt gestuurd. De doelman komt nog uit maar kan niet verhnderen dat de bal aan de eerste paal binnen gaat.
54DoelpuntDoelpunt (2-1) - Jürgen Raeymaeckers
53...Een kopbal van Plessers gaat niet zo ver naast.
46...De tweede helft is op gang gefloten.
45...Ruststand KFC Duffel - K Lutlommel VV 1-1
45...De 1-1 ruststand is een correcte weergave van de eerste helft die gelijkopgaand verlopen is. Duffel kwam halfweg de eerste periode op voorsprong toen Meeus van dichtbij een gaatje kon vinden: 1-0. Even leek het er op dat Duffel de klus snel ging klaren maar Lutlommel voetbalde zich terug in de partij. Cansizlar mocht alleen op doel afgaan en kon rustig de 1-1 aantekenen. Duffel vergat te blijven voetballen en het was Lutlommel dat het beste spel en de beste kansen had in de laatste tien minuten.
44...Onze kapitein Jan Verachtert blijft gelukkig heel rustig ondanks een aanstormende aanvaller. Hij ontzet de bal ijzig kalm in hoekschop.
44GeelGeel (fout) - Lars Van Den Brande
43...Duffel zit even in een mindere periode. Hopelijk halen we de rust met niet nog meer schade.
42...Even paniek bij Duffel na enkele foutjes. Gelukkig kunnen de bezoekers deze niet afstraffen.
40...De partij is letterlijk en figuurlijk terug helemaal in evenwicht. Lutlommel komt enkele keren gevaarlijk opzetten. Het is dus opletten geblazen.
36...Caniszlar mag alleen op Verschueren afgaan en besluit koelbloedig in de verste hoek. De bordjes staan terug gelijk.
36DoelpuntDoelpunt (1-1) - Derman Cansizlar
30...Raeymaeckers besluit naast.
29...Duffel probeert de wedstrijd nu helemaal vast te nemen en gaat op zoek naar een tweede doelpunt.
24...Duffel komt 1-0 voor. Het doelpunt ontstaat na een geharrewar voor doel.
24DoelpuntDoelpunt (1-0) - Bavo Meeus
22...Knap schot van Vets. De keeper lost de bal. Omena kan de bal binnen werken maar de goal wordt afgekeurd wegens buitenspel.
20...De vrije trap van Meeus na de gele kaart gaat door de muur heen. Maar De Wilde is goed geplaatst en maakt de bal onschadelijk.
20DoelpuntDoelpunt (fout) - Raf Plessers
18...Fraai schot van Van Den Broeck. De Wilde redt met beide voeten.
16...We kijken naar een aangename wedstrijd met twee ploegen die willen voetballen. Lutlommel is zeker niet naar Duffel gekomen om zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden.
10...Eerste goede kans voor Duffel. Omena met een laag schot dat niet zo ver naast zoeft.
06...De eerste kans van de wedstrijd is voor Azevedo. Verschueren is bij de pinken. Hij redt fraai met de voet.
01...Scheidsrechter Stefan Vrijens heeft de partij op gang gefloten.
...Opvallende vaststelling: bij KFC Duffel zit geen reservedoelman op de bank. Dit omdat zowel Yoni De Maeyer als Yannick Van Strydonck geblesseerd zijn. De wisselspelers zijn: Sebastiaan Van Reeth, Heywood De Buck, Anthony Dooms en Eloy Smet.

 Samenvatting

KFC Duffel behaalde een moeizame zege tegen een zich prima verdedigend Lutlommel. De partij startte gelijkopgaand met enkele kansen langs beide zijden. Halfweg de eerste helft kon Bavo Meeus van dichtbij de 1-0 scoren. In een kluwen van spelers vond hij toch een gaatje om de bal tegen het net te prikken. Duffel leek gelanceerd maar iets na het halfuur mocht Derman Cansizlar alleen op doel gaan om netjes de 1-1 aan te tekenen. De bezoekers vatten moed en hadden het beste spel in de laatste minuten voor de rust. Ook na de pauze was er niet veel beterschap bij Duffel maar net in die periode kon Jürgen Raeymaeckers de 2-1 op het bord zetten. Duffel had de partij vanaf dan in handen maar toch was het opletten geblazen want de bezoekers toonden heel veel inzet. Toen bezoeker Raf Plessers met een tweede gele kaart het veld diende te verlaten en even later Anthony Dooms de 3-1 scoorde leek de partij gespeeld. Dat doelpunt kwam tot stand na een mistasten van Harm Luyten. In de zestienmeter controleerde hij de bal ongelukkig waardoor Vets de bal zomaar op een presenteerblaadje aangeboden kreeg. Onze middenvelder legde rustig breed op de beter geplaatste Dooms die een van de makkelijkste doelpunten uit zijn carrière kon maken. Maar Lutlommel lag nog niet in de touwen want Chris Corens lukte onmiddellijk de aansluitingstreffer: 3-2 via een strak schot van buiten de zestienmeter waartegen Robin Verschueren geen verhaal had. Het werd dus toch nog een zenuwslopende bedoening maar uiteindelijk trok Duffel aan het langste eind.

 

Indrukken

  • We vallen in herhaling maar het blijft een vaststelling: thuis heeft Duffel het moeilijker dan buitenshuis.
  • Maar dus eindelijk de eerste thuiszege in 2013 !!!

 

 

Wist je dat ...

  • op de Duffelse bank vandaag geen reservedoelman zat? Zowel Yoni De Maeyer als Yannick Van Strydonck zijn immers geblesseerd.
  • het scorebord voor de rust bokkensprongen had? Daardoor werd de stand een hele tijd niet correct weergegeven. Onder de rust werd dit euvel verholpen.
  • we in de twee komende weken twee toppers spelen? Volgende week zaterdagavond spelen we om 20u.00 op het veld van Sporting Hasselt, in onze ogen de best voetballende ploeg van de reeks. En de zondag nadien bekampen we om 15u.00 KESK Leopoldsburg, een van de beste blokken in Vierde Klasse C.

 

In de pers

 

Polleke van de Week

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Spotlicht - vriendsch.


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 18. nov. 2018 Beginn 14:30
Spouwen-Mopertingen
Spouwen-Mopertingen
KFC Duffel
KFC Duffel
0:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 25. nov. 2018 Beginn 15:00
KFC Vigor Wuitens Hamme
KFC Vigor Wuitens Hamme
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 02. dec. 2018 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSC City Pirates
KSC City Pirates
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Hoogstraten 12 14
9 KFC Duffel 12 14
10 Vosselaar 12 14

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier