180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2012-2013 Matrix

Vierde Klasse C - Seizoen 2012-2013 Afdrukken
KFC Duffel - KVV Vosselaar
2 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: woensdag, 10 april 2013
Aanvang wedstrijd: 18:30 u
Wedstrijdleiding: Robby Celis (scheidsrechter) , Guido Denhond (eerste assistent-scheidsrechter) , Michel Ceuppens (tweede assistent-scheidsrechter)
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 53 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Anthony Dooms <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jürgen Raeymaeckers Wissel min 71 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Philippe De Smet <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Simen Van Beurden Wissel min 79 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Bavo Meeus <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Heywood De Buck Doelpunt Min. 31 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4143_b_1412201005.jpg' height='40' width='40' /><br />Jürgen Raeymaeckers Doelpunt Min. 07 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4143_b_1412201005.jpg' height='40' width='40' /><br />Jürgen Raeymaeckers Geel Min. 81 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/22_(370_x_512)_1379621373.jpg' height='40' width='40' /><br />Eloy Smet Geel Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/17_(370_x_419)_1384078948.jpg' height='40' width='40' /><br />Anthony Dooms Geel Min. 64 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 36 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4174_b_1412201614.jpg' height='40' width='40' /><br />Omedjonga Omena
Wissel min 61 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Steve Bartholomeeussen <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Glenn Jansen Wissel min 86 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Manu Stes <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Steven Vanrooy Wissel min 90 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jonas Thys <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Philippe Biernaux Doelpunt Min. 26 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Glenn Jansen Doelpunt Min. 18 ::<br />Michiel Huygaerts Geel Min. 57 ::<br />Roel Hofmans Geel Min. 31 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Glenn Jansen

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...Eindstand KFC Duffel - KVV Vosselaar 2-2
91...Na een magere tweede helft veranderde er niets meer aan de score.
91...Zaterdag moeten we al opnieuw aan de bak. Dan spelen we om 19u.30 op het veld van K Esperanza Neerpelt.
88...Nu een kopbal van Meeus over.
85...Huygen kopt naast.
84...Omena besluit net naast.
81...Strafschop voor Vosselaar. Huygaerts wordt in de sandwich genomen door Matkovic en De Smet. Yoni De Maeyer redt !!!
81GeelGeel (fout) - Eloy Smet
77GeelGeel (bal wegtrappen na fluitsignaal) - Anthony Dooms
76...Alweer een grote kans voor de bezoekers. Nu wordt een poging van Van Rooy van de lijn gekeerd.
73...Beste kans van de tweede helft: Sas kopt van zeer dichtbij decimeters naast.
68...Een kopbal van Huygen gaat vrij ver over.
65...De eerste twintig minuten van de tweede helft hebben niet veel om het lijf.
64GeelGeel (fout) - Lars Van Den Brande
60...Een inzet van Van Den Broeck kan net niet de mee opgerukte Huygen en Dooms bereiken.
57GeelGeel (fout) - Roel Hofmans
54...De tweede helft is aarzelend van start gegaan.
46...De tweede helft is begonnen. Twee ongewijzigde elftallen.
45...Ruststand KFC Duffel - KVV Vosselaar 2-2
45...Het eerste halfuur werd aan een hoog tempo gespeeld. De beide ploegen gingen hun kansen en werd daar beide twee keer voor beloond. Het laatste kwartier ging het tempo begrijpelijkerwijze een beetje naar beneden. Zo gaan we rusten met een 2-2 stand.
45...De standen even voor de rust in de twee andere partijen die om 18u.30 zijn begonnen: K Lyra TSV - KFC Sint-Lenaarts 1-0 en K Everbeur Sport - K Ternesse VV 1-1. De wedstrijd tussen K Merksem SC en K Overpeltse VV start zodadelijk om 20u.00.
42...Een hele verre vrije schop van Biernaux moet door De Maeyer van uit de kruising worden gehaald. Onmiddellijk daarop moet Yoni ook weer stevig redding brengen op een schot van dichtbij van Sas.
40...Goede voorzet van Biernaux. Jansen mist net zijn interceptie.
36GeelGeel (spelbederf) - Omedjonga Omena
34...Kansje voor Omena. Via Smeyers gaat de bal in corner.
33...Duffel en Vosselaar maken er een open wedstrijd van. Nu al vier doelpunten. Beide ploegen zijn duidelijk gevaarlijk als ze voor doel komen.
31...Duffel breekt er goed uit. Alweer een assist van Van Beurden voor Raeymaeckers. 2-2 gelijk.
31GeelGeel (protest) - Glenn Jansen
31DoelpuntDoelpunt (2-2) - Jürgen Raeymaeckers
30...Jansen wordt licht gehaakt in de zestienmeter. Dit had strafschop kunnen zijn.
27...Meteen na de center opnieuw een kans voor KVV Vosselaar. Huygaerts besluit voorlangs.
26...Een hoogst ongelukkig tegendoelpunt. Klutsbal, Jansen krijgt de bal tegen zijn lichaam en zo caprioleert deze in het doel.
26DoelpuntDoelpunt (1-2) - Glenn Jansen
22...Een niet onaardige poging van Jansen. De bal gaat niet zo ver naast.
21...Weer een goede kans voor Huygaerts. Nu besluit de spits naast.
18...Huygaerts kan een onaandachtzaamheid in onze verdediging uitbuiten. De bordjes staan weer gelijk.
18DoelpuntDoelpunt (1-1) - Michiel Huygaerts
17...Grote kans voor Raeymaeckers na een uitstekende doorsteekpasje van Van Den Broeck. Smeyers brengt redding.
15...Het eerste kwartier werd er aan een behoorlijk hoog tempo gespeeld. De twee ploegen lijken er geen gezondheidswandelingetje van te willen maken.
11...Uitstekende één-twee tussen Omena en Raeymaeckers. Een van de verdedigers kan er nog net zijn voetje tussen zetten.
08...Vosselaar heeft pech. Huygaerts ziet zijn schot tegen de paal belanden.
07...Prima uitgespeelde aanval van Duffel. Van Beurden bedient Raeymaeckers die makkelijk kan binnenwerken. Duffel goed gestart alweer!
07DoelpuntDoelpunt (1-0) - Jürgen Raeymaeckers
03...Al dadelijk een mooie verre trap van Biernaux die net zo ver langs de goal van Yoni De Maeyer, die ook vanavond ons doel verdedigt, naast gaat.
01...De wedstrijd is gestart. Drie minuutjes te vroeg trouwens.
01...Van Reeth is tijdens de opwarming uitgevallen. Zijn plaats wordt ingenomen door Van Beurden.

 Samenvatting

De toeschouwers werden het eerste halfuur getrakteerd op aanvallend voetbal langs beide kanten. Soms werd er wel wat naÏef gespeeld en daardoor ontstonden er enkele grote kansen langs beide zijden. Zowel Vosselaar als Duffel vonden twee maal de weg naar de netten. De beide Duffelse doelpunten werden gescoord door Jürgen Raeymaeckers, telkens op assist van Simen Van Beurden. Na het eerste halfuur zakte het spelpeil en vooral na de rust was het een mager beestje. Gelukkig kon Duffel enkele keren beroep doen op een sterk keepende Yoni De Maeyer die tot drie keer een superredding in petto had. Eerst net voor de rust bij een verre bal die in de kruising dreigde te gaan en onmiddellijk daarop met een karpersprong bij een poging van dichtbij. De belangrijkste redding van Yoni was negen minuten voor het eind toen hij een strafschop van Biernaux stijlvol redde.

 

Indrukken

 • Duffel mag zeker niet mopperen met dit puntje.
 • Als er één ploeg verdiende te winnen was het Vosselaar.

 

Wist je dat ...

 • Omedjonga Omena vandaag tegen zijn derde gele kaart van het seizoen aankeek? Onze beweegbare spits zal er dus niet bij zijn in de uitwedstrijd van zaterdag op K Esperanza Neerpelt.
 • Yoni De Maeyer aan het einde van dit seizoen onze club zal verlaten? Hij trekt naar eersteprovincialer KSK Opwijk waar hij de kans krijgt om eerste doelman te worden. We wensen Yoni langs deze weg van harte te bedanken voor zijn voorbeeldige inzet in de voorbije drie jaren. Hij was altijd paraat wanneer het nodig was. Vandaag was nog maar eens het bewijs!
 • ook Dieter Van Den Broeck volgend seizoen naar een andere club trekt? Hij verhuist naar het ambitieuze KSV Schriek, dat zo goed als zeker is van de titel in Tweede Provinciale A Antwerpen.
 • U hiernaast rechts tot zaterdagavond laat zal kunnen stemmen voor het Polleke van de Week van deze wedstrijd?
 • Darko Matkovic omwille van zijn rode kaart in de wedstrijd op K Merksem SC voor de twee laatste competitiewedstrijden zal geschorst zijn?
 • Peter De Peuter, die in de wedstrijd tegen K Merksem SC naar de zijlijn werd verwezen, de toegang tot de neutrale zone verboden is in de laatste twee competitiewedstrijden?
 • onze ex-fanionspeler Lieven Van Linden enorm goed bezig is in de Marathon des Sables? Hij is de beste Belg in het klassement en staat in de topdertig van het klassement. Wilt U Lieven nog aanmoedigen, doe het dan snel via www.marathondessables.com/en/messages/write-to-a-competitor.html. Lieven heeft nummer 203.
 • U niet langer mag wachten om U in te schrijven voor de barbecue van ons jeugdtornooi op vrijdag 3 mei e.k.? Meer informatie ...

 

Polleke van de Week

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Spotlicht - vriendsch.


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 13. jan. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
4:3 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 20. jan. 2019 Beginn 14:30
KVV Vosselaar
KVV Vosselaar
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 27. jan. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSV Temse
KSV Temse
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
8 Cappellen FC 17 20
9 KFC Duffel 17 20
10 Spouwen-Mopertingen 17 19

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
 • Crelan
 • Panache

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier