180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2013-2014 Statistieken - KFCD

Voorbereiding 2016-2017
 Wedstrijdverslag: Ronde 1 - zondag, 17 juli 2016 - 15:00 u
K Groen-Rood Katelijne - KFC Duffel
1 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 17 juli 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal


Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen

 Samenvatting

De eerste oefenwedstrijd van het seizoen werd door het trainersteam duidelijk aangegrepen om met zoveel mogelijk spelers kennis te maken.

In de eerste helft werden vooral de resterende basisspelers van het vorige seizoen het veld opgestuurd, aangevuld met enkele nieuwkomers. Aan de aftrap verschenen Hofmans, Van den Brande, Benali, Mariën, Spreutels en Rijmenants, aangevuld met Van Praet, Van Meerbergen, Martin, Van den Buijs en de wederkerende Omena.

Na een snelle start van Duffel die onmiddellijk een hoekschop opleverde was het lang wachten op nieuwe kansen. Deze kwamen er eerst voor de thuisploeg met enkele snelle doorbraken. De topschutter van vorig seizoen bij de thuisploeg vond duidelijk de weg naar doel minder vlot dan in het vorige seizoen.

Na goed 20 minuten spelen kon Van den Buijs een hoekschop die voor doel bleef hangen over de lijn werken en stond de 1-0 op het scorebord. Duffel kwam op voorsprong zonder echt overwicht te hebben. Na het doelpunt nam Duffel het heft meer in handen en kwamen er enkele kansen, ondermeer via Spreutels, Omena en Rijmenants. In de laatste minuten voor de rust kwam de thuisploeg nog enkele keren opzetten maar het kwam niet tot scoren.

Na de rust kwam er een volledig vertimmerde ploeg op het veld, enkel Van den Brande en Omena bleven staan. Omena verscheen in de tweede helft meer centraal voor doel terwijl hij in de eerste helft de rechterflank voor zijn rekening had genomen.

De 9 nieuwkomers in de ploeg waren: Kerckhofs (vorig jaar ook geregeld in de basis), Willems en Rijaard (vorig jaar actief bij de Futurs), Joossens, Himi, Van Deuren, Dierickx, Asubontgeng en Tabti.

Kevin Van Loock, Luckermans en Morad Gloub kwamen niet in actie.

Het inbrengen van zoveel nieuwe spelers zorgde, vooral in de aanvangsfase voor veel balverlies en slecht ingespeelde passes. De thuisploeg profiteerde al snel van zo’n slecht inspelen en kon in de 54ste minuut reeds een bal tegen de netten prikken na een snelle individuele actie van Huysmans.

Nadien herstelde Duffel het evenwicht en waren er enkele kansen aan beide kanten. Het was wel vooral doelman Joossens die nog fors aan de bak moest en enkele mooie reddingen uit de kast haalde om het gelijkspel te vrijwaren. De nieuwe spelers hebben duidelijk nog nood aan speelminuten om de automatismen er in te krijgen.

Al bij al een zeer nuttige oefenwedstrijd die eindigde op een terecht gelijkspel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Status oefenterreinen

Laatste
update:
 

28/01/2019

(17:30u)

Alle trainingen gaan door

Spotlicht A-kern (comp)


Nog geen matches gepland

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
7 Cappellen FC 30 41
8 KFC Duffel 30 41
9 St. Niklaas 30 40

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier