180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2013-2014 Spelers & Staf

Vierde Klasse B - Seizoen 2013-2014
 Wedstrijdverslag: Speelweek 08 - zondag, 06 oktober 2013 - 20:00 u
SK Terjoden-Welle - KFC Duffel
0 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zaterdag, 05 oktober 2013
Aanvang wedstrijd: 20:00 u
Wedstrijdleiding: Frederik Schacht , Johan Vagenende , William Baeke
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 57 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Deppe <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Glen Coppens Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Emmanuel Donkor <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Samba Ly Wissel min 69 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Stefan De Meyer <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jeremy Vanderlinden Geel Min. 68 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Derouck Geel Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Glen Coppens
Wissel min 68 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />John Agbo <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Omedjonga Omena Wissel min 81 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Gianni Mariën <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jürgen Raeymaeckers Geel Min. 83 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4120_b_1412200872.jpg' height='40' width='40' /><br />Gianni Mariën Geel Min. 17 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/10_(370_x_512)_1379621101.jpg' height='40' width='40' /><br />Karim Didi

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
90...Einde 0-0. In de tweede helft was Duffel continu de betere ploeg maar Terjoden-Welle weerde zich met man en macht.
83GeelGeel - Gianni Mariën
68GeelGeel - Yannick Derouck
45...Rust 0-0. Terjoden-Welle was 30 min. spelbepalend met twee doelpogingen. Maar in de laatste 5 min. waren er twee goede kansen voor Duffel maar deze werden niet benut.
27GeelGeel - Glen Coppens
17GeelGeel - Karim Didi

 Samenvatting

Zoals we het reeds voor de wedstrijd in de coulissen van Terjoden-Welle hoorden zeggen: de Terjodenaren gingen zich zeker niet laten doen vermits zij ook eventuele ambities hebben in de lopende competitie.
Het eerste halfuur was duidelijk voor de thuisploeg, zij bepaalden het tempo en probeerden diverse malen via de flanken voor het nodige gevaar te zorgen. Zo diende onze doelman na slechts 5 minuten gepast tussen te komen op een mooi schot van Pauwels. Ook een mooi afstandsschot in de 27ste min van De Rouck werd mooi gepareerd door Robin. De defensie van Duffel weerstond de diverse aanvalspogingen en vond meestal de juiste oplossingen tijdens deze periode. Toch kwam Duffel moeilijk in zijn eigen spel en werd te veel naar achteren gespeeld of gekozen voor een verre (verloren) lange bal. De laatste 5 minuten waren echter volledig Duffel getint. Eerst ging een schot van Jürgen net naast, dan zag Yens (na een steal vanaf de middenstip) zijn lange rush eerst door Baele gered worden en vervolgens de bal via de paal buiten gaan. Ook nog een afstandsschot van Didi (net over de dwarslat) en idem dito van Ken (mooi gepareerd door Baele) konden de nul niet van het score bord halen. Zo stond het 0-0 bij de rust.
De tweede helft gaf echter een totaal ander beeld. Nu was het Duffel dat zo goed als de volledige 45 minuten domineerde. Terjoden-Welle was duidelijk met andere intenties uit de kleedkamer gekomen. Zij gingen zeker het spel niet meer orkestreren en afwachten op die ultieme kans?
In de 47ste min werd Yens mooi schuin voor doel aangespeeld en via een mooie lob over de doelman viel de bal maar enkel milimeters over de dwarslat. Ook na een corner in de 62ste min werd de omhaal van Joske door Baele gered. Vier minuten later vloog een schuin schot van Joske ook maar net naast. Erg heet werd het voor de thuisdoelman rond de 70ste min. Eerst zoefde een kopbal van John maar net naast, maar enkele tellen later bracht Baele dubbele redding na twee pogingen van Yens op enkele centimeters van de doellijn. Na al deze aanvalsdrift prikte de thuisploeg een drietal keren tegen. Een ver afstandsschot van Donkor kon door Robin niet klemvast gepakt worden en de rebound werd door Lepage (in offside positie) in doel getrapt. Terecht werd dit doelpunt afgekeurd zonder protest. Diezelfde Donkor probeerde een tweede maal, maar dit schot zoefde net naast. En  de goed ingevallen Donkor kreeg de bal nogmaals niet voorbij Robin toen hij profiteerde van een communicatiestoornis tussen twee Duffelse verdedigers. Tot slot probeerde Didi via een stifter de thuisdoelman te verschalken maar wederom stond Baele paraat.
Al bij al neemt Duffel een punt mee naar huis, maar had er niet meer ingezeten, na toch wel enkele mooie kansen die niet verzilverd werden ???
Als troost kunnen we wel meegeven, dat hier niet veel ploegen met een driepunter huiswaarts zullen keren door het immens grote speelveld en het eerste-klasse waardige stadion.

 

Indrukken

  • De twee speelhelften gaven een ander spelbeeld:
    voor de pauze was Terjoden-Welle duidelijk het best, na de pauze was Duffel baas.
  • Ondanks de 0-0 was het een heel aangename wedstrijd met veel kansen.

 

Wist je dat ...

  • SK Terjoden-Welle in zijn vier thuiswedstrijden van het huidige seizoen nog niet liet tegenscoren?
  • het bovenstaande verslag ons werd aangeleverd door Werner De Belder, bestuurslid van onze supportersclub? Het is de eerste maal dat hij deze taak op zich nam. Hij deed dit met verve. Merciekes Werner!
  • Kris De Groof, de secretaris van onze supportersclub, op onze Facebookpagina een perfecte samenvatting maakte van deze wedstrijd: "ja nee, ja nee, oei ai, paal, zoveel kansen en 0 benut ...... maar beter 1 punt dan geen, dus kop omhoog gasten !!!"

 

Polleke van de Week

  • Robin Verschueren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.

VORIGE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
2:1

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 08. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier