180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2013-2014 Spelers & Staf

Vierde Klasse B - Seizoen 2013-2014
 Wedstrijdverslag: Speelweek 12 - zondag, 03 november 2013 - 14:30 u
KFC Eendr. Zele - KFC Duffel
3 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 03 november 2013
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Roel Bensch , Admir Mesanovic , Joachim Snauwaert
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 61 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Arno De Caigny <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Sam De Munter Wissel min 65 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jonas Droessaert <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jules Vits Wissel min 85 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Omar Hakizimana <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Alteron Balaj Doelpunt Min. 58 ::<br />Alteron Balaj Doelpunt Min. 15 ::<br />Alteron Balaj Geel Min. 25 ::<br />Lars Kint
Wissel min 60 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Anthony Dooms <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yens Peeters Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />John Agbo <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Bright Junior Etuwe Doelpunt Min. 73 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4160_b_1412200607.jpg' height='40' width='40' /><br />Tivi Huygen Own-goal Min. 92 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/08_(370_x_512)_1379621022.jpg' height='40' width='40' /><br />Laurens Van Damme Geel Min. 34 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4143_b_1412201005.jpg' height='40' width='40' /><br />Jürgen Raeymaeckers Geel Min. 23 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4120_b_1412200872.jpg' height='40' width='40' /><br />Gianni Mariën

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
94...Eindstand KFC Eendr. Zele - KFC Duffel 3-1
94...Korte samenvatting van de tweede helft: Een verdiende zege van Zele. Zij waren in vele compartimenten beter dan Duffel. De tweede helft bracht weinig beterschap voor Duffel. (Merciekes Werner voor deze info!)
94...Onze verslaggever meldt ons nog dat de owngoal moeilijk te zien was van waar hij stond. Van Damme stuurde de bal van op de doellijn de hoogte in. Robin deed eerst niks, wachtte en de bal ging bij het neerkomen en de grijpbeweging van Robin over de lijn. Maar was de bal al niet eerder over?
92...Doelpunt (3-1) - Na een misser tussen Van Damme en Verschueren.
92Own-goalOwn-goal (3-1) - Laurens Van Damme
73...Na een hoekschop ontstond er geharrewar voor het doel van de thuisploeg. Tivi Hugen kon hiervan gebruik maken om de aansluitingstreffer op het bord te zetten.
73DoelpuntDoelpunt (2-1) - Tivi Huygen
58...Alteron Balaj maakt zijn tweede doelpunt van de namiddag na een ren van op de eigen helft!
58DoelpuntDoelpunt (2-0) - Alteron Balaj
45...Ruststand KFC Eendr. Zele - KFC Duffel 1-0
45...Korte samenvatting van de eerste helft: Een zeer snel spelend Zele dat steeds flankspeler Vits aanspeelt, brengt steeds het nodige gevaar. Zo kwam ook de 1-0 tot stand. Duffel komt moeilijk tot juiste combinaties. Enkel een mooie snelle actie Lorre - Joske - Ken - Tivi is vermeldingswaardig. Deze laatste zag zijn laag schuin schot gered worden door de thuisdoelman. (Met dank aan onze verslaggever Werner De Belder.)
45...De Buck die vermeld was op het scheidsrechtersblad vatte de wedstrijd niet aan vanwege een verrekking. Van Den Brande startte in zijn plaats.
34GeelGeel (verbaal protest) - Jürgen Raeymaeckers
25GeelGeel - Lars Kint
23GeelGeel - Gianni Mariën
15DoelpuntDoelpunt (1-0) - Alteron Balaj

 Samenvatting

Na de opwarming werd er door KFC Duffel beslist om speler Heywood De Buck, die wel vermeld stond op het wedstrijdblad, niet te laten starten wegens een opgelopen verrekking. Hij werd vervangen door Lars Van Den Brande.

In de eerste tien minuten viel er weinig te vermelden daar er vele balwisselingen waren langs beide zijden, maar telkenmale werd de ultieme passing in de kiem gesmoord. Zo kreeg Duffel twee hoekschoppen toegekend maar zowel Omedjonga als Jürgen konden de thuisdoelman niet verontrusten. In minuut 13 stak Zele een mooie aanval in elkaar. De snelle Vits liep de zijlijn af, gaf daarbij een mooie strakke voorzet naar de vrijstaande Balaj en deze laatste aarzelde niet om Robin kansloos te laten met een geplaatste bal netjes in het hoekje: 1-0. Vijf minuten later kwam Duffel goed weg toen een mooi getrapte Zelenaarse hoekschop amper kon weggewerkt worden door de Duffelse defensie, de bal belandde echter op de doelstaak. Zes minuten later kwam Duffel weer goed weg toen een scherp indraaiende hoekschop al dan niet met de hand door een vallende Jan werd weggewerkt. Protest alom van de thuisploeg voor de niet gefloten penalty? Zele bleef steeds de flank opzoeken waar uitblinker Vits ofwel strakke voorzetten voor doel ofwel diverse hoekschoppen kon realiseren. Zo kon Robin drie hoekschoppen probleemloos onschadelijk maken en een strak schot van Maertens kon hij eveneens buiten duwen. Een kwartier voor de rust stak Duffel zijn enige mooie aanval van de eerste helft in elkaar. Laurens bouwde van achter mooi op en lanceerde Omedjonga langs de flank. Deze bediende de voor doel vrijstaande Ken en deze laatste schoof de bal mooi door naar de goed mee gevolgde Tivi, maar deze zag zijn hard strak schot door De Brouwer ultiem in hoekschop geduwd worden. Ruststand: 1-0.

De tweede helft was amper begonnen toen Robin een mooie reflex in huis had op een stifter van De Munter. 2 minuten later volgde de mooiste actie van de wedstrijd. Balaj ging de bal zelf opvragen bij zijn doelman en begon aan een ongelooflijke ren langs de flank. Hij omspeelde drie Duffelse spelers en verschalkte de uitkomende Robin met een schuin schot in de verste hoek: 2-0. De toeschouwers veerden recht vanop de tribune. Duffel probeerde iets in te brengen maar steeds kwam de tweede of derde pas niet bij de juiste medespeler terecht. Pech was in de 53ste min. toen een mooi genomen vrije schop van Ken door De Brouwer uit de bovenhoek werd gehaald. Zele bleef net als in de eerste helft de flanken mooi opzoeken en was telkens net iets sneller en vinniger dan de Duffelse spelers. In de 65ste min. werd het ietwat verrassend 2-1 toen een hoekschop door de thuisdefensie niet correct werd weggewerkt en Tivi de bal al frompelend toch over de doellijn kon trappen. Zele was blijkbaar niet onder de indruk want kort na elkaar kregen de uitblinkers van de dag Vits en Balaj een applausvervanging. Nog een schot van Maertens (net naast) en een drievoudige poging van Kint (redding Robin) voor Zele zijn zeker vermeldenswaard. Net voor affluiten viel het doek helemaal voor Duffel wanneer een slecht ontzetten van de bal op de doellijn tussen Laurens en Robin nog leidde tot een owngoal. Zo keerden we naar Duffel terug met een 3-1 nederlaag.

Zeker en vast een verdiende overwinning voor de thuisploeg! Zij waren telkens sneller en vinniger op de bal én in de individuele duels. De flanken werden goed benut en de creativiteit was eveneens genoeg aanwezig.

 

 

Indrukken

  • Verdiende zege voor de thuisploeg!
  • Duffel loopt tegen een tweede nederlaag aan in evenveel weken.

 

 

Wist je dat ...

  • Anthony Dooms er na een afwezigheid van meer dan een half jaar eindelijk terug bij was? Hopelijk blijft onze goalgetter nu van blessures gespaard.
  • KFC Eendr. Zele door deze zege en door de nederlaag van Léopold Uccle-Woluwe FC op RRC Wetteren-Kwatrecht de leidersplaats bemachtigt?
  • onze verslaggever Werner De Belder een prachtige taalfout maakte in het verslag? Hij noteerde dat Tivi Huygen het enige Duffelse doelpunt al frompelend maakte. Een prachtige samenvoeging van frommelen en strompelen. Wij lieten de fout staan. U begrijpt wel wat hij bedoelde ... Langs deze weg willen we Werner trouwens nogmaals van harte danken.

 

 

Polleke van de Week

  • Robin Verschueren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.

VORIGE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
2:1

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 08. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Lierse-Kempenzonen
KSK Lierse-Kempenzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier