180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Reactie Yannick Rijmenants na KFCD-Bocholt (17/09/2017) new

Wedstrijdverslag KFCD-Bocholter VV (17/09/2017) new

Reactie Dyron Daal na KVV Vosselaar-KFCD (12/09/2017)

Matchverslag KVV Vosselaar - KFCD (12/09/2017) 

Reactie Wesley Snoeys na verlies op Hades (04/09/2017) 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2013-2014 Spelers & Staf

Vierde Klasse B - Seizoen 2013-2014
 Wedstrijdverslag: Speelweek 15 - zondag, 24 november 2013 - 14:30 u
KFC Duffel - K Wolvertem SC
2 0

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 24 november 2013
Aanvang wedstrijd: 14:30 u
Wedstrijdleiding: Walter Gijsen , Jozef Van Besauw , Danny Mintjens
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Anthony Dooms <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yens Peeters Wissel min 80 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Simen Van Beurden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Jürgen Raeymaeckers Wissel min 86 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Heywood De Buck <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Karim Didi Doelpunt Min. 21 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/10_(370_x_512)_1379621101.jpg' height='40' width='40' /><br />Karim Didi Doelpunt Min. 3 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/11_(370_x_512)_1379621127.jpg' height='40' width='40' /><br />Yens Peeters Geel Min. 72 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/08_(370_x_512)_1379621022.jpg' height='40' width='40' /><br />Laurens Van Damme
Wissel min 37 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />David Puttemans <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Peter Vandekerckhove Wissel min 37 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Anasse El Yousfi <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Miklas Van Der Stappen Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Maarten Schürmann <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Kevin Jennart Geel Min. 27 ::<br />Dimitri Woussen Geel Min. 20 ::<br />Kevin Jennart Geel Min. 8 ::<br />Mats Vandeweeghde 2x Geel Min. 38 ::<br />Mats Vandeweeghde

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Eindstand KFC Duffel - K Wolvertem SC 2-0
92...Duffel boekt een dik verdiende overwinning tegen een moedig Wolvertem. Voor de rust werd de eindscore al bereikt. Na de koffie had de score nog hoger kunnen oplopen, maar de kansen werden niet benut of gekeerd door de bezoekende keeper gesteund door zijn verdediging. Vanavond laat blikken we met U nog verder terug op deze wedstrijd ...
89...Een schot van Omena wordt nog afgeblokt in corner.
88...De wedstrijd loopt naar zijn einde. Een moedig Wolvertem probeert zich nog wel in de wedstrijd te knokken, maar tegen tien man is Duffel niet van plan zich te laten verontrusten.
85...Deloose laat zich nog bijna verrassen door een terugspringende bal. Gelukkig voor hem gaat de bal in hoekschop.
77...Peeters mag alleen doorgaan op doel maar besluit te zwak.
75...Deloose komt alweer met veel durf uit en is net eerder op de bal dan Raeymaeckers.
74...Een strakke kopbal van Woussen gaat een meter of twee naast. Het blijft toch opletten geblazen.
72...Bijna de aansluitingstreffer via ex-Duffelspeler Bouwmeester maar zijn schot wordt nog net in hoekschop ontzet.
72GeelGeel (fout) - Laurens Van Damme
69...Alweer een uitstekende aanval. Mooie doorsteekpas van Didi op Omena die niet zelfzuchtig terug legt op de beter geplaatste Peeters. Alleen is het terugleggertje te zwak waardoor Deloose de bal makkelijk kan oprapen.
62...Een schot van Smet gaat maar net naast.
61...Deloose duikt met veel durf op de bal voor Peeters kan aanleggen.
58...Voor de bezoekers is het nu pompen of verzuipen. Omena zet zich alweer door op de rechterflank. Hij zet terug, Didi laat de bal lopen voor Vets. Die laatste ziet zijn schot geblokt worden door een van de verdedigers.
56...Alweer een kans na die hoekschop maar de mee opgerukte Van Den Brande ziet zijn schot voorlangs gaan. En weinige tellen later moet de bezoekende goalie alweer attent zijn. Hij is net sneller op de bal dan Omena.
55...En weeral bijna bingo. Een knappe ren van Omena die Van Damme bedient. Zijn kopbal wordt met een knappe save van Deloose in hoekschop gekeerd.
54...Bijna 3-0 via Vets. Zijn schot van net buiten de zestien meter wordt nog net aangeraakt door Deloose, maar de bal gaat toch nog door. Cortvriendt kan met een acrobatische beweging de bal van de lijn keren.
51...Goed schot van Didi. De bal gaat een metertje over.
46...De tweede helft is op gang gefloten. Opmerkelijk, de spelers van Wolvertem stonden bijna vijf minuten voor onze spelers op het terrein. Een donderspeech van trainer Simone?
45...Alweer een goede aanval. De bal van Raeymaeckers gaat maar net naast.
45...Ruststand KFC Duffel - K Wolvertem SC 2-0
45...De bezoekende doelman moet nog eens zijn vuisten gebruiken.
45...Duffel speelde een uitstekende eerste helft. De dubbele voorsprong is meer dan gewettigd. Het had zelfs nog meer kunnen zijn.
44...Uitstekende Duffelse aanval. Peeters besluit pal op de doelman.
38...Mats Vandeweeghde loopt tegen zijn tweede gele kaart aan. Twee maal voor een quasi identieke fout, een zware tackle iets voor de middellijn.
382x Geel2x Geel (fout) - Mats Vandeweeghde
37...De bezoekende trainer is duidelijk niet tevreden. Hij voert een dubbele wissel door.
30...Uitstekende vrije schop va Bogemans. De bal dreigt in de kruising te gaan maar Verschueren brengt met de vingertoppen redding. Ons Polleke van het Jaar van vorig seizoen toont andermaal zijn waarde!
28...Al drie gele kaarten voor Wolvertem. Ook dat bewijst het Duffelse overwicht.
27GeelGeel (fout) - Dimitri Woussen
26...Duffel is bezig aan een sterke eerste helft. Het zet goed druk op de tegenstander en laat Wolvertem niet in de wedstrijd komen. De vrije trap van Didi vijf minuten geleden was om duimen en vingers van af te likken.
21...Duffel verdubbelt zijn voorsprong en hoe! Van op meer dan 25 meter borstelt Didi een vrije schop over de verbouwereerde Deloose.
21DoelpuntDoelpunt (2-0) - Karim Didi
20GeelGeel (fout) - Kevin Jennart
19...Omena zet zich door op snelheid. Hij doet alles perfect, gaat langs twee mannen. Alleen de afwerking is ondermaats. De bal gaat voorlangs.
14...Na een hoekschop belandt de bal bij Vets die het in één tijd probeert. De bal gaat wel ver naast, maar technisch was het perfect uitgevoerd.
08GeelGeel (fout) - Mats Vandeweeghde
03...De keeper lost een indraaiende vrije schop en Peeters is er als de kippen bij om de openingstreffer tegen de touwen te werken.
03DoelpuntDoelpunt (1-0) - Yens Peeters
01...De wedstrijd is begonnen.

 Samenvatting

Duffel behaalt een duidelijke overwinning tegen K Wolvertem SC. De wedstrijd kon niet beter beginnen. Al bij de eerste aanval was het prijs! Doelman Deloose loste een vrije trap en Yens Peeters was bij de pinken en trapte de 1-0 tegen de touwen. Duffel controleerde vervolgens het verdere verloop van de eerste helft. Na iets meer dan 20 minuten verdubbelde Karim Didi de voorsprong met een beauty van een doelpunt. Van op zo'n 25 meter borstelde onze spelmaker een vrije trap enig mooi in het doel. Keeper Deloose stond er bij en keek er naar. Duffel bleef de best spelende ploeg en Wolvertem moest soms naar de noodrem grijpen. Eén speler deed dit twee maal, met name Mats Vandeweeghde. Het nummer 3 van de bezoekers moest acht minuten voor de rust terecht met een tweede gele kaart naar de kant. Duffel haalde de rust met een 2-0 voorsprong. Dat was zeker niet overdreven. Meteen na de rust ging Duffel resoluut op zoek naar een derde geruststellende treffer. We noteerden kans op kans maar op één of andere manier ging de bal er niet meer in. Duffel schakelde in de laatste 20 minuten over op controlevoetbal. Daardoor kwamen de bezoekers ietsje meer opzetten, maar al bij al kwam Duffel weinig of niet in de problemen. De beste kansen waren nog voor Duffel, maar de score veranderde niet meer.

 

 

Indrukken

  • Een vlotte overwinning van een goed spelend Duffel dat heel wat kansen bij elkaar voetbalde.
  • Technisch en tactisch was dit een heel sterke wedstrijd.

 

 

Wist je dat ...

  • je zeker de app Everyday Football eens moet uitproberen? Op deze knappe webapplicatie kan U sinds enkele weken ook de opstellingen plus de wedstrijdgegevens raadplegen van alle wedstrijden in Vierde Klasse B en veel andere reeksen in het nationaal en provinciaal voetbal. Meer info ...

 

Polleke van de Week

  • Karim Didi

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Spotlicht - vriendsch.

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. juli. 2018 Beginn 16:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KVV Duffel
KVV Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 29. juli. 2018 Beginn 15:00
K Groen-Rood Katelijne
K Groen-Rood Katelijne
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 01. aug. 2018 Beginn 19:00
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Oosterzonen
KFC Oosterzonen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 16. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KFC Nijlen
KFC Nijlen
-:- Vooraf

Voorbereiding 2018-2019
Datum 22. aug. 2018 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KSK Heist
KSK Heist
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
9 Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

Kiliaan

raveschot
hv kort1 RTV
ravotter vde
procondiLogo  JPEG Xior logo
 
logo gemeente

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier