180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2015-2016 Matrix

Vierde Klasse B - seizoen 2015-2016 Afdrukken
RC Charleroi-Fleurus - KFC Duffel
3 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 20 maart 2016
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Julien Hannoteau , Axel Francois , Francis Bastaens
 

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 55 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Melvin Kruys <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dario Spitaels Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Christopher Godefroid <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Sofian Rezouk Wissel min 76 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Mathieu Nart <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Marvin Vanhorick Doelpunt Min. 87 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Manuel Castronovo Doelpunt Min. 47 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sofian Rezouk Doelpunt Min. 32 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Camille Bombele Liyama Geel Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Melvin Kruys Geel Min. 47 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Manuel Castronovo Geel Min. 29 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Steve Vanhorick
Wissel min 59 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Suleiman Shabi <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 64 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Ken Vets <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Dimitri Hairemans Doelpunt Min. 90 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/10_(370_x_512)_1379621101.jpg' height='40' width='40' /><br />Karim Didi Geel Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/dsc_4152_b_1412200190.jpg' height='40' width='40' /><br />Lars Van Den Brande Geel Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dimitri Hairemans Geel Min. 41 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/mohamed_mezghrani_resized_1444756032.jpg' height='40' width='40' /><br />Mohamed Mezghrani

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
91...Afgefloten, de ref in deze wedstrijd verdient een dikke pluim om dit broeinest onder controle te houden. Er zat meer in maar de thuisploeg heeft het knap uitgespeeld. Goed nieuws van de futurs, die winnen met 3-1.
90...Didi met de eerredder, hij kan aan de tweede paal de bal tegen de netten knallen.
90DoelpuntDoelpunt (3-1) - Karim Didi
89...Nog een heet standje voor doel van Hofmans, hij gaat neer in een duel maar de ref gebaart verder te spelen, in het volgende duel wordt Hofmans tegen de grond gewerkt, Van den Brande ontzet tijdig.
87...daar is weer zo'n snelle tegenprik, Castronovo wint zijn duel in de verdediging en knalt hard in de korte hoek binnen. We maken het ons zelf echt wel moeilijk.
87DoelpuntDoelpunt (3-0) - Manuel Castronovo
84...De thuisploeg voetbalt vanuit een zetel, een beetje naar Italiaans model, de zaak goed op slot en snel tegen prikken, ze doen dat zeer verdienstelijk want hun keeper is nog geen enkele keer in de problemen gekomen.
83...Mezghrani dropt de bal in de 16, Shabi controleert knap met de borst, zijn schot wordt gekeerd, nadien volgt er nog een schot (we vermoeden van Vets) maar de bal wordt voor de zoveelste keer in de andere richting gekeerd.
82...Van den Brande vliegt er stevig in bij een uitbraak van Fleurus, hij krijgt de gele kaart al was hier een rood randje rond.
82GeelGeel - Lars Van Den Brande
80...Vrije trap Didi van op zo'n 20 meter, de bal gaat enkele meters over doel.
76...De bal komt door de muur maar Hofmans kan goed opvangen.
75...Fleurus krijgt een vrije trap net buiten het halve maantje.
73...Spreutels probeert listig in te lopen op een vrije trap, de vlag gaat de hoogte in.
71...Vrije trap Fleurus, de bal valt in de 16 waar Kruys gevaarlijk kan inlopen maar onder de bal door gaat.
69...Duffel blijft drukken, Shabi knokt zich in balbezit en legt af op Marien, die mist zijn schot, Rijmenants recupereert en perst er een hoekschop uit, deze wordt weggewerkt door de verdediging. Er is geen doorkomen aan.
67...Bij Duffel zijn de troepen herschikt na de wissel van Benali, Marien staat nu op de linksachter. Na de wissel van Hairemans is Spreutels meer op de rechterkant gaan spelen terwijl Shabi de linkerkant voor zijn rekening neemt.
65...Duffel zet veel druk op de thuisverdediging maar puur op fysieke kracht keren ze elke bal.
65GeelGeel - Dimitri Hairemans
64...Bij Duffel komt Vets in de plaats van Hairemans.
61GeelGeel - Melvin Kruys
60...Spreutels kan uitbreken en van op links op doel knallen, de keeper redt met de vuisten, de rebound is voor Hairemans die niet door de verdediging geraakt.
57...na een hoekschop kan Van den Brande aanleggen maar de bal sterft in het bos van benen. De tegenaanval lijkt gevaarlijk te worden maar wordt afgevlagd voor offside.
53...Duffel blijft het moeilijk hebben om tot voor te combineren, Marien probeert het van op zo'n 30 meter de keeper gaat goed plat maar heeft er al bij al geen moeite mee.
52...een schotje uit de tweede lijn van Fleurus vormt geen probleem voor Hofmans.
50...Fleurus duikt nog eens op in onze 16, de verdediging zet alle zeilen bij en kan een schot afblokken, de tegenaanval gaat over links via Rijmenants, zijn voorzet/schot waait aan de tweede paal voorbij.
49...Hoewel Duffel de best voetballende ploeg is wordt het hier koud gepakt, Fleurus heeft twee noemenswaardige kansen gehad en die ook allebei afgewerkt. De Duffelse druk is groter maar tot nu toe zonder rendement.
47...Fleurus prikt snel tegen, Rezouk gaat door, Van den Brande loopt goed in, de bal wijkt af op zijn voet en verdwijnt in de korte hoek naast een kansloze Hofmans, dit wordt moeilijk.
47GeelGeel - Manuel Castronovo
47DoelpuntDoelpunt (2-0) - Sofian Rezouk
46...we starten de tweede helft met dezelfde 22 spelers. Duffel speelt nu tegen de helling op.
45...Duffel probeert op slag van rust nog een aanval in elkaar te boxen via Hairemans, de diepe bal is net niet haalbaar voor Spreutels, de speler die de bal afschermt gaat nog spectaculair neer maar de ref ziet de kunstduik in en fluit niet.
43...Vrije trap voor Fleurus op een metertje van de achterlijn (links van het strafschopgebied), de bal waait ver voorbij het doel van Hofmans.
41GeelGeel - Mohamed Mezghrani
40...Mezghrani loopt bij het uitverdedigen een speler van Fleurus tegen de enkels en krijgt er de gele kaart voor.
37...Na een vrije trap van Gloub kan Marien de bal in de 16 gooien, Spreutels staat alleen voor de keeper, de vlag gaat de hoogte in...
35...Didi gooit een bal voor doel, het leek een voorzet te worden die toch richting doel waait, Fleurus kan op de doellijn ontzetten.
33...Fleurus vangt net op eigen helft op waardoor Duffel veel met de lange bal moet voetballen omdat het middenveld vast zit.
32DoelpuntDoelpunt (1-0) - Camille Bombele Liyama
31...De thuisploeg komt op voorsprong uit hun eerste grote kans, een vrije tra van op zo'n 25 meter waarbij twee thuisspelers net voor de bal gingen staan, de vrije trap werd tussen de spelers door in het pak getrapt en van dicht bij hoog in het doel geknald.
30...de thuisploeg opent de score na een vrije trap, een ingestudeerd nummertje.
29GeelGeel - Steve Vanhorick
27...Rijmenants vertrekt op links en wordt hard neergelegd, de eerste gele kaart is voor Fleurus.
25...De scheids geeft tot nu toe een zeer degelijke indruk, hij heeft de match goed onder controle.
21...Kort genomen hoekschop, Hairemans gaat terug het hoekje in en probeert voor te trekken, zijn bal verdwijnt achter het doel.
19...Duffel speelt het meest volwassenvoetbal en probeert te combineren, Fleurus probeert het vooral op duelkracht en veel protest.
17...Bij Fleurus gaat het nummer 21 aan Gloub hangen buiten het zicht van de ref, de ref probeert zich een beeld te vormen van wat er gebeurt maar de assistenten hebben het niet gezien.
15...Fleurus probeert er snel uit te komen, een doorsteekpas gaat in de richting van onze 16, Van den Brande schermt goed af waardoor de uitlopende Hofmans zicht op de bal kan werpen.
13...Vrije trap voor de thuisploeg op zo'n 25m van ons doel (centraal). De bal wordt hard in de muur geknald.
11...Duffel komt er knap uit na een vrije trap van Fleurus, Spreutels vangt op op het middenveld en zet op links Rijmenants op weg ricting 16, er volgt een schot, de keeper gaat goed plat en pakt eenvoudig.
09...Eerste kans van de wedstrijd, na een uittrap van Hofmans kan Spreutels verlengen tot bij Didi, hij probeert een lob die net naast de goal valt. De keeper had er een goed zicht op en kon laten gaan.
07...Hairemans en Castronovo raken elkaar hoofd tegen hoofd bij een kopduel, Hairemans staat snel terug recht maar de speler van Fleurus heeft verzorging nodig.
04...Fleurus probeert kort op de bal te zitten tijdens de eerste minuten, dit maakt het voor Duffel moeilijk om te voetballen.
03...Bij de aanleg van het terrein was de waterpas ver zoek, het terrein helt fel af, in de eerste helft speelt Duffel bergaf.
01...De wedstrijd op Fleurus is op gang gefloten, na de gebeurtenissen uit de heenmatch is dit een geladen duel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2019)
Datum 25. sept. 2019 Beginn 20:00
SV Zulte Waregem
SV Zulte Waregem
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
ASV Geel
ASV Geel
-:- VoorafVerslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 22. sept. 2019 Beginn 15:00
S.C. Eendracht Aalst
S.C. Eendracht Aalst
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 29. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
13 Cappellen FC 3 2
14 KFC Duffel 2 1
15 Berchem 3 1

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 14. sept. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Heffen
SK Heffen
1:6

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 22. sept. 2019 Beginn 15:00
FC Blaasveld
FC Blaasveld
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 28. sept. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KFC Muizen
KFC Muizen
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 KSK Rumst 5 13
2 RB Elzestraat 5 13
3 SK Peulis 5 12
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier