180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Archief Seizoen 2017-2018 kalender competitie

Nationale 2de amateurs VFV B
 Wedstrijdverslag: Ronde 18 - zondag, 21 januari 2018 - 15:00 u
K. Bocholter VV - KFC Duffel
2 1

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 21 januari 2018
Aanvang wedstrijd: 15:00 u
Wedstrijdleiding: Glenn Janssens , Wouter Dure , Diederik Knevels
 

Extra info

Weer: dry
Conditie van het veld: normal

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Wissels

Tijdlijn

Wissel min 76 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Elias Ramaekers <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Henry Odutayo Doelpunt Min. 80 ::<br />Edwin Wang Doelpunt Min. 27 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Kevin Diemé Geel Min. 58 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Enrico Pellegriti
Wissel min 45 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Yannick Verlinden <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Yassine Benali Wissel min 78 ::<img src='/media/com_joomleague/event_icons/in.png' />Jasper Vervoort <br> <img src='/media/com_joomleague/event_icons/out.png' />Adam Burnaby Doelpunt Min. 70 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 85 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Iliass Elyazidi Geel Min. 65 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Adam Burnaby Geel Min. 38 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Sebastien Ito

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
93...Afgefloten, we komen met lege handen naar Duffel na een erg intensieve wedstrijd.
91...We komen goed weg na een hoekschop, de bal wordt op doel geknald en gaat maar net over.
90...De officiële speeltijd zit er op, het ziet er naar uit dat Bocholt de rangen goed gesloten zal kunnen houden. Alle middelen om het spel te vertragen zijn nu wel goed.
88...Hofmans moet nog eens plat op een afstandsschot, hij kan de bal net naast de paal in hoekschop duwen.
87...Een vrije trap van Elyazidi komt terug uit de verdediging, Elyazidi knalt terug op doel, nu wordt de bal gekeerd.
85...Elyazidi pakt dom geel, bij een vrije trap moet de bal achteruit van de ref, hij trapt de bal toch en gaat in het gele boekje.
85GeelGeel - Iliass Elyazidi
83...Schot van Bocholt van op de linker flank, de bal waait voorbij doel.
80DoelpuntDoelpunt (2-1) - Edwin Wang
79...Bocholt komt tegen het spelbeeld in op voorsprong, Wang glipt door de buitenspelval en gaat alleen op Hofmans af, hij lobt de bal over een kansloze Hofmans.
77...Bij Duffel maakt Vervoort zich klaar om in te vallen.
75...Bocholt vervangt, een onzichtbare Odutayo gaat naar de kant, in zijn plaats komt Ramaekers.
73...Bij Bocholt is de organisatie zoek, spelers staan de klagen tegen elkaar en komen niet meer in de wedstrijd, hier moeten we van kunnen profiteren.
70...Voor het mooie voetbal zijn we vandaag aan het verkeerde adres, qua inzet. Deze inzet resulteert in een doelpunt voor Elyazidi, na inspelen weeral door Kambala.
70DoelpuntDoelpunt (1-1) - Iliass Elyazidi
68...Kambala zit goed in de match, hij wint weer z'n duel op links, een tweede verdediger is nodig om hem te stoppen.
65GeelGeel - Adam Burnaby
64...Burbaby krijgt een tik van Dieme en springt recht om verhaal te halen, Burnaby krijgt daarvoor geel, de ref en zijn assistenten hebben van het eerste voorval niets gezien.
63...Kambala gaat knap voorbij 3 man en levert in bij Elyazidi, die probeert een schot van net buiten de 16, zijn schot gaat een metertje naast.
60...Bij Duffel komen vele acties er niet goed uit, de passes net niet scherp genoeg of de bal die een rare kronkel maakt op het zware veld, hopelijk valt de bal straks wel eens goed.
59...Bocholt komt weer aanzetten, Snoeys gaat onder de bal door maar Van den Brande komt terug en zet in hoekschop.
58...Pelegretti krijgt geel voor een handsbal.
58GeelGeel - Enrico Pellegriti
55...We komen even goed weg wanneer 3 spelers van Bocholt vertrekken, gelukkig gaat de vlag terecht de hoogte in. In de ommekeer komt Burnaby goed in de 16, hij legt terug maar had beter voor eigen succes gegaan, de bal wordt weggewerkt.
49...Bocholt blijft aandringen, nu moet Hofmans weer de meubelen redden, eerst net buiten de 16, nadien in een lijf aan lijf gevecht in de 16.
47...We komen even goed weg wanneer een speler van Bocholt moederziel alleen voor Hofmans opduikt, hij mist gelukkig de controle waardoor de bal wegstuitert.
46...Bij Duffel komt Verlinden op het veld, Benali blijft in de kleedkamer.
45...We gaan rusten met een 1-0 achterstand, een intensieve eerste helft waarbij Bocholt op 1-0 komt. Duffel heeft alle moeite om een scherpe kans bijeen te spelen, de druk naar voren is er wel alleen missen we scherpte voor doel.
43...Op een voorzet van Kambala wordt de bal net voor Daal weggekopt, Burnaby krijgt de rebound voor de voet maar hij knalt onbesuisd ver naast.
42...Hofmans duikt een afstandsschot uit het hoekje, hij moet wel een hoekschop toestaan.
41...Duffel komt voor doel, Kambala loopt diep door en gooit voor doel, de keeper plukt eenvoudig.
39...Duffel wordt bijna op snelheid genomen, na een snelle uitbraak over rechts, de bal wordt voorgebracht maar Van den Brande is net op tijd terug om de bal te ontzetten, hier komen we goed weg.
38...Ito krijgt nog geel voor een fout van even geleden waarop balvoordeel gegeven werd.
38GeelGeel - Sebastien Ito
36...Het spel ligt regelmatig stil voor fouten langs beide zijden, hiermee verdwijnt de snelheid volledig uit de wedstrijd.
31...Bocholt blijft aanvallen, Duffel is even onmondig, nu komt Voorjans goed voor doel, hij trapt van net binnen de 16 maar besluit naast.
29...Van den Brande werpt zich in de baan van de bal bij een harde knal, hij blijft even liggen maar kan toch verder, zijn tussenkomst was meer dan nodig.
27...Uit de hoekschop kan Dieme met een halve omhaal scoren, de bal schiet door tot aan de tweede paal, een duffels hoofd werkt weg maar Diemee staat goed opgesteld en trapt over alles binnen, mooi in het hoekje.
27DoelpuntDoelpunt (1-0) - Kevin Diemé
26...Snelle aanval van Bocholt over links, van op de doellijn wordt er voorgezet, Snoeys werkt in hoekschop voor de een aanvaller bij kan.
24...Bocholt probeert het spel meer op onze helft te leggen, na wat passings voor onze 16 wordt de bal breed gelegd op links, Vanhaen trapt onbesuisd ver over van buiten de 16.
22...Bocholt komt gevaarlijk opzetten over rechts, Snoeys doorziet het gevaar en kan ontzetten. In de tegenaanval geeft Dekegel een diepe pass op Daal, de keeper komt ver uit en werkt weg.
17...Aanval van Bocholt over rechts, de bal wordt voor doel gebracht waar Van den Brande een hoekschop moet toestaan.
14...Na een vrije trap kapt Voorjans zich knap vrij in onze 16, hij knalt op doel maar Hofmans kan hem met 1 vuist over doel zetten.
13...Weer scherpe kans voor Duffel, weer op inzenden van Burnaby, Daal komt net niet tot een schot.
12...Daal trapt op de paal, Burnaby glipt na een knappe recperatie van Dekegel door de buitenspelval en legt breed aan de tweede paal, Daal volgt goed en trapt van kort bij op de paal.
11...Hoekschop voor Duffel, Van den Buys trapt op doel maar de bal blijft hangen in een bos van spelers.
09...Kans voor Duffel nadat Burnaby goed wordt weggestuurd, Daal legt breed op Kambala die de bal voor doel legt, de verdediging werkt weg.
08...Bocholt komt gevaarlijk opzetten, na een inworp laten 2 Duffelse verdedigers de bal lopen terwijl er nog een aanvaller in de rug zat, gelukkig schermt Dekegel goed af zodat Hofmans kan oprapen.
04...Bocholt probeert het vanuit een sterke organisatie te doen, Duffel vangt op maar het belooft een fysieke match te worden.
03...De partij is op gang getrapt, beide ploegen zijn al een keer gevaarlijk geweest, aan verdedigende zijde moest Hofmans een doorsteekpas onschadelijk maken, aan de overzijde had de keeper alle moeite met een schot van Kambala.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.:: Powered by JoomLeague - Version 1.6.0.38b4747 ::

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2019)
Datum 25. sept. 2019 Beginn 20:00
SV Zulte Waregem
SV Zulte Waregem
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
ASV Geel
ASV Geel
-:- VoorafVerslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 22. sept. 2019 Beginn 15:00
S.C. Eendracht Aalst
S.C. Eendracht Aalst
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 29. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Hoogstraten VV
Hoogstraten VV
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
13 Cappellen FC 3 2
14 KFC Duffel 2 1
15 Berchem 3 1

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 14. sept. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
SK Heffen
SK Heffen
1:6

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 22. sept. 2019 Beginn 15:00
FC Blaasveld
FC Blaasveld
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 28. sept. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KFC Muizen
KFC Muizen
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 KSK Rumst 5 13
2 RB Elzestraat 5 13
3 SK Peulis 5 12
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier