180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Klassement Algemeen

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
KFC Duffel - K Sporting Hasselt
4 3

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 13 januari 2019
Aanvang wedstrijd: 14:30 u

Basisopstelling

Doelman
Verdediger
Middenvelder
Aanvaller

Tijdlijn

Doelpunt Min. 86 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Miguel Cobos Copado Doelpunt Min. 82 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Gianni Van Den Buys Doelpunt Min. 77 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nagim Amini Doelpunt Min. 4 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Rijmenants
Doelpunt Min. 34 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Dean Boiten Geel Min. 73 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Efekia Mongo Geel Min. 61 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nick Efekia Mongo Geel Min. 57 ::<br />Ruben Janssen Geel Min. 54 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Willem Ofori-Appiah

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
95...Afgefloten, we stunten tegen de leider. Een leider die zijn spel nauwelijks heeft kunnen opleggen in deze potige wedstrijd en op een zwaar veld. Bij Duffel draaide het fantastisch en het plaatje klopte. Enkel het inbrengen van Efekia bij Hasselt heeft ons even in de problemen gebracht maar na sterk terug vechten werd de scheve situatie recht gezet.
94...Hasselt combineert naar voor, gelukkig gaat bij het laatste pasje de vlag in de lucht. Het wordt stilaan tijd om af te fluiten.
93...Amini wordt nog een keer gelanceerd maar staat een teen buitenspel, en wordt afgefloten.
92...Duffel probeert de wedstrijd uit te voetballen, Hasselt komt nauwelijks nog aan kansen.
90...Rijmenants komt na een sterke wedstrijd naar de kant, in zijn plaats komt Faes.
89...De potjes gaan stilaan overkoken wanneer Cobos wordt neergehaald.
88...Amini kan bijna de voorsprong uitdiepen wanneer hij voorbij de keeper gaat, de bal gaat richting doellijn en wordt door een verdediger nog net van de lijn geveegd.
87...Cobos komt na een vrije trap en veel geharrewar alleen voor de doelman en trapt binnen, wat een wedsdtrijd.
86...Na een vrije trap kan een speler van Hasselt trappen van op de rand van de 16, de bal hobbelt richting Hofmans die geen moeite heeft met de bal.
86DoelpuntDoelpunt (4-3) - Miguel Cobos Copado
84...Hasselt wisselt nog een derde keer, Verbeeck komt er af en Carvalho komt er in.
82...Van den Buys zet de bordjes terug in evenwicht van op de stip.
82DoelpuntDoelpunt (3-3) - Gianni Van Den Buys
80...Cobos wordt door de verdediging geleid en staat oog in oog met de keeper, deze legt onze speler neer de bal gaat op de stip.
79...Duffel blijft sterretjes zien met Efika, nu kan hij van uit een scherpe hoek op doel trappen, gelukkig staat Schops op de lijn om te keren.
79...Bij Duffel is Verlinden intussen vervangen door de wederoptredende De Kegel.
77DoelpuntDoelpunt (2-3) - Nagim Amini
75...Amini maakt de aansluitingstreffer, de bal wordt door Cavus bij Spreutels ingeleverd, deze zet de bal over de verdediging waar Amini kan meenemen en alleen voor de keeper komt, hij legt hem gekruist in het hoekje.
73...Hasselt doet de boeken toe, na de hoekschop kan Odutayo alleen vertrekken, hij heeft de ruimte en kan de hoek uitkiezen, Hofmans is kansloos.
73GeelGeel (1-3) - Nick Efekia Mongo
71...Na een vrije trap van op de middenlijn kan Van den Buys doorkoppen, Rijmenants komt in positie en trapt op doel, de bal wijkt af op een bezoekende voet en gaat net naast.
70...Efekia blijkt de gouden invaller te zijn bij de bezoekers, nu wordt hij mooi afgezonderd in de 16, Cavus moet er zich met lijf en leden voor smijten om het schot in hoekschop te doen afwijken.
69...Efekia blijft voor dreiging zorgen, nu jaagt hij de bal net over de kruising.
68...Vervoort verlaat het veld, in zijn plaats komt Amini tussen de lijnen. Hopelijk gaan we dat op het middenveld niet cash betalen.
63...Hasselt steekt al snel terug de neus aan het venster, een vrije trap valt voor de neus van Hofmans die met veel moeite kan wegwerken, hij wordt dan aangelopen door een Hasselaar en krijgt de fout mee.
62...Hasselt heeft net een dubbele wissel uitgevoerd, en die loont snel, over rechts kan er diep doorgegaan worden, de bal wordt voor doel gebracht waar Efekia kan binnen werken.
61...Cavus werkt er zich mooi uit op links, hij vertrekt met de bal maar wordt dan neer getrapt.
61GeelGeel (1-2) - Nick Efekia Mongo
60...Nu komt Schops er te stevig in, hij gaat ook in het gele boekje.
57...Rijmenants is wel het mikpunt van de aanvallen van Hasselt, nu wordt hij door Janssen in de lucht getrapt, ook deze keer wordt er geel getrokken.
57GeelGeel - Ruben Janssen
54...De eerste kaart van de wedstrijd is voor Ofori van Hasselt, hij komt rijkelijk te laat in een duel met Rijmenants en trapt hem hard tegen de grond.
54GeelGeel - Willem Ofori-Appiah
51...De match blijft zeer arm aan kansen, Rijmenants stuurt El Yazidi diep maar die verliest het duel aan de 16, in de andere richting komt Hasselt opzetten, een voorzet waait aan alles voorbij en gaat over de zijlijn buiten.
48...Bij Duffel maakt Amini zich klaar, intussen valt de regen met bakken uit de lucht.
46...We starten de tweede helft met dezelfde 22 spelers.
45...We rusten bij een 1-1 tussenstand, Duffel begon goed en verwezenlijkte al snel een voorsprong, Hasselt kwam nauwelijks tot voetballen en moest zelfs met een gelukje de bordjes in evenwicht brengen. Het is een harde wedstrijd met veel contacten, toch bleven de kaarten tot nu toe bij ref Schoenmaeckers op zak.
44...Hasselt komt gevaarlijk opzetten, de bal wordt van op links voor doel gebracht, in de tweede zone is er ruimte maar die wordt gelukkig door onze verdediging goed dicht gelopen.
39...De bal wordt over de muur getrapt maar ook ver over het doel van Hofmans.
38...Vrije trap voor de bezoekers, zo'n 10 meter uit onze 16, de bal ligt bijna in de as van het veld.
34...De bordjes staan in evenwicht, de bal wordt van buiten de 16 door Boiten op doel getrapt en botst net voor Hofmans die er zich volledig op miskijkt, hij raakt de bal nog maar hij hobbelt over hem in doel.
34DoelpuntDoelpunt (1-1) - Dean Boiten
33...Elyazidi trapt van op de middenlijn een vrije trap richting 16, Van den Buys richting kan doorkoppen, Spreutels kan er net niet bij.
29...Verlinden wordt hard aangetrapt aan de zijlijn, er was geen enkele intentie om de bal te spelen, ook hier blijven de kaarten op zak.
26...Cobos blijft liggen na een vermeend contact met de tegenstander, de ref roept er verzorging bij maar heeft het voorval niet gezien.
24...Van den Buys onderschept op het middenveld de bal en stuurt Spreutels diep, de verdediging kan zich op tijd sluiten waardoor onze spits zijn poging moet staken.
23...Hasselt probeert meer druk te ontwikkelen, Cavus kan zijn hoofd tegen een voorzet zetten maar moet een hoekschop toestaan.
21...Spreutels gaat op rechts diep door en kan voorzetten van aan het hoekschoppunt, zijn voorzet bereikt El Yazidi maar die wordt te veel gehinderd door zijn verdediger om te kunnen afwerken.
20...Bij Hasselt zitten er vele onzuiverheden in het spel, mogelijk heeft de staat van de grasmat hier wel iets mee te maken.
17...Hasselt kan het voorlopig alleen proberen met schoten uit de tweede lijn, nu gaat er ééntje een meter of twee over het doel van Hofmans.
15...De vrije trap wordt in de kleine rechthoek gedropt, Cobos is er kort bij maar een verdedigende voet wringt er zich nog net tussen en zet over de zijlijn.
14...Rijmenants gaat vlot 3 man voorbij op de rechterflank, de vierde kegelt hem hard onderuit, iedereen roept om een kaart, ook aan de kant van Hasselt krijgt men eerst nog een verwittiging.
11...We zien hier een potige match op een zwaar veld, het is duidelijk dat Duffel de competitieleider niet tot voetballen wil laten komen.
08...Schops komt ruim te laat met een tackle, de ref houdt het nog bij de uitbrander.
07...Hasselt komt in deze wedstrijd voor de tweede keer dit seizoen op achterstand, de vorige keer was het tegen Temse, toen eindigde de wedstrijd op een gelijkspel.
06...Verlinden dropt een vrije trap over de verdediging, Cobos loop goed door maar moet het in één tijd doen waardoor hij niet goed kan richten, de bal gaat naast.
04...Rijmenants opent de score, Spreutels gaat diep door, kan de bal net binnen houden en dropt de bal aan de tweede paal, daar staat Rijmenants moederziel alleen om af te werken.
04DoelpuntDoelpunt (1-0) - Yannick Rijmenants
03...Duffel dreigt ook, een diepe bal op Cobos wordt mooi mee genomen, hij levert in bij Spreutels die goed voor brengt maar in de Hasseltse verdediging staan grote jongens, de bal wordt weggekopt. Terug inzenden op Rijmenants levert terug een mooie aflegger op maar deze wordt door Cobos over getrapt.
02...Het eerste kansje is voor de bezoekers, nadat zij de bal onderschepten op het middenveld volgt een schot uit de tweede lijn, dit gaat een metertje over doel.
01...Duffel heeft het voetbaljaar 2019 op gang getrapt. Tegen competitieleider Sporting Hasselt wacht ons al dadelijk een vette kluif.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup

VORIGE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2019)
Datum 18. aug. 2019 Beginn 16:00
RUS Givry
RUS Givry
KFC Duffel
KFC Duffel
1:5

Voorbereiding 2019-2020
Datum 21. aug. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel
KFC Duffel
KRC Mechelen
KRC Mechelen
3:3

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Beker Van België (2019)
Datum 25. aug. 2019 Beginn 16:00
KFC Duffel
KFC Duffel
Royal Knokke FC
Royal Knokke FC
-:- Vooraf

Spotlicht A-kern (comp)

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. sept. 2019 Beginn 15:00
Royal Cappellen Football Club
Royal Cappellen Football Club
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 08. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
K Sporting Hasselt
K Sporting Hasselt
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 15. sept. 2019 Beginn 15:00
KFC Duffel
KFC Duffel
ASV Geel
ASV Geel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
1 Bocholter VV 0 0
1 KFC Duffel 0 0
1 Tienen 0 0

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Crelan
  • Panache

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 25. aug. 2019 Beginn 15:00
SK Peulis
SK Peulis
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 28. aug. 2019 Beginn 19:00
KFC Duffel B
KFC Duffel B
KSK Rumst
KSK Rumst
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. sept. 2019 Beginn 15:00
SV Grasheide
SV Grasheide
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Aanduidingen

Aanduidingen

Afgelastingen

Afgelastingen

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier