180x140 no image 

Laatste toevoegingen op ons youtube-kanaal:

Sfeer na KFC Duffel - KVC Westerlo!!(29-08-2018)

KVC Westerlo komt op bezoek!(26-08-2018)

INFO VOORBIJE EN AANKOMENDE WEDSTRIJD CROKY CUP(19-08-2018)

El Yazidi na KFCD - Anderlues(07-08-2018)

KFCD - RUS Anderlues | Croky Cup(07-08-2018)

oudere filmpjes kan je zien in ons Youtube archief 

 
Home Seniors Fanions Klassement Derde Periode

Nationale 2de amateurs VI B Afdrukken
KFC Duffel - RC Hades Kiewit Hasselt
3 2

Wedstrijddetails

Wedstrijddatum: zondag, 24 maart 2019
Aanvang wedstrijd: 15:00 u


Tijdlijn

Doelpunt Min. 88 ::<img src='/media/com_joomleague/persons/spreutels_1412278251.jpg' height='40' width='40' /><br />Kevin Spreutels Doelpunt Min. 46 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Yannick Verlinden Doelpunt Min. 5 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Nagim Amini
Doelpunt Min. 37 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Thierry Vandermeeren Doelpunt Min. 19 ::<img src='/media/com_joomleague/placeholders/placeholder_150_2.png' height='40' width='40' /><br />Thomas Telegrafo

Gebeurtenissen

Tijd Gebeurtenissen
92...Afgefloten, 3 belangrijke punten in Duffel gehouden vandaag!
91...Gabrielli brengt de bal voor doel, Spreutels loopt in maar kan er net niet bij, Amini recupereert maar kan er geen speelbare voorzet van maken.
90...Manuel kan in de 16 gaan en wordt daar duidelijk aan de trui getrokken, hij blijft recht maar de snelheid is er uit, de ref ziet er geen fout in terwijl dit altijd penalty moest zijn.
89...Amini kan op zijn beurt doorgaan tot aan de hoekschopvlag, zijn voorzet wordt geplukt door de keeper.
88DoelpuntDoelpunt (3-2) - Kevin Spreutels
87...Spreutels brengt Duffel in extase, na een knappe voorbereiding van Manuel die een verloren gewaande bal ging halen aan de hoekschopvlag brengt deze Manuel de bal voor en dropt die op de knikker van Spreutels die in de verste hoek kan koppen.
85...Manuel wordt langs achteren aangetrapt net buiten de bezoekende 16, vrije trap zo'n 5 meter uit het strafschopgebied. Cobos trapt de bal in de muur, de rebound gaat net naast doel.
83...Rijmenants wordt gewisseld voor Gabrielli.
82...Hades komt opzetten, Claes kan van op links voorzetten, Verlinden kan koppen maar krijgt de bal niet naar voren, hij moet een inworp toestaan.
81...Op vrije trap van Rijmenants kan Van den Buys koppen van in de 16, de bal hobbelt naast doel buiten.
80...Hades wisselt Lenaerts voor Demulder.
79...Dekegel gaat ver achter een bal en kan die voor doel brengen, de keeper laat de bal uit de handen glippen, Spreutels wil er naar toe maar gaat over de keeper, iedereen roept voor een penalty maar het wordt een hoekschop. Spreutels pakt nog geel voor protest.
77...Van den Buys komt tussen de lijnen, Van Asch mag gaan rusten.
76...Rijmenants trapt op de hakken van zijn tegenstander en ziet ook tegen een geel karton aan.
72...Duffel bouwt mooi op na een inworp, Amini kan weg draaien en Cobos in stelling brengen, deze trapt van uit een scherpe hoek op de paal, de rebound van Manuel blijft in de verdediging hangen. In de omschakeling is Hades snel en moet Vertonghen een fout maken, hij staat ook in het gele boekje.
69...Bloemen verschalkt twee Duffelse verdedigers en kan de 16 in gaan, hij speelt de bal naar opzij maar bereikt geen medespeler, Manuel is diep ingezakt en kan ontzetten. In de omschakeling kan deze zelfde Manuel de bal over de verdediging zetten tot bij Spreutels maar deze komt net te kort om tot een kans te komen.
68...Bij Hades kan Sogutcu veel meters maken, hij wacht te lang om de bal af te spelen waardoor Vertonghen de bal kan ontzetten. De Limburgers staan er echter snel terug, nu gaat Cobos in de fout op de rand van de 16, hij krijgt er geel voor.
64...Op een verre bal van Hofmans wordt Manuel in de grond geduwd, de ref ziet er geen fout in, bij de volgende fase gaat Verlinden te fors door, dit wordt wel gefloten.
61...Van Asch raakt een speler net buiten onze 16 op rechts, gevaarlijke vrije trap. De eerste poging blijft in de muur hangen, de tweede wordt door Cobos diep gejaagd. Bij de balaanname raakt Amini zijn tegenstander, heel de Hasseltse aanhang roept voor een tweede geel maar die komt er niet.
60...Nu krijgt Amini geel nadat hij zijn tegenstander neer trekt op de middenlijn.
58...Verlinden mag nog een keer aan het kanon, hij doet het nu met een lage knal, deze gaat onder de muur maar de keeper is deze keer op de afspraak.
56...Claes bij Hades krijgt geel omdat hij Cobos neer trekt, de ref zag er geen fout in maar blaast toch op aangeven van zijn assistent.
55...Vertonghen komt hoog uitverdedigen, hij staat eigenlijk op de nr 10, hij kan Spreutels bereiken die de keeper omspeelt, een teruggekeerde verdediger kan zich nog voor de bal werpen en in hoekschop zetten.
53...Er zit nu veel meer vaart in de wedstrijd, het spel gaat vlot op en neer. Nu komt Hades snel opzetten, Cobos kan niet helemaal bij de voorzet, Vertonghen zet voor de zekerheid in hoekschop.
52...Hofmans moet attent tussenkomen wanneer een vrije trap van op links naar de tweede paal zeilt, hij ontzet met de vuisten.
51...Rijmenants glijdt weg bij het uitverdedigen, Hades kan bijna profiteren, Sogutcu komt in de 16 maar Dekegel werpt zich in de baan van de bal en zet in hoekschop.
48...Wang pakt geel nadat hij Sreutels neerlegt in de middencirkel.
47...Verlinden zet op vrije trap de scheve situatie recht, van halverwege de helft jaagt hij een vrije trap met een streep in de kruising. De vrije trap was er gekomen nadat Van Asch was neergelegd toen hij doorbrak.
46...Bij Duffel is Schops in de kleedkamer gebleven, Manuel komt tussen de lijnen
46DoelpuntDoelpunt (2-2) - Yannick Verlinden
45...rusten bij een 1-2 achterstand, we verdienen meer maar de tegenstander maakt, in tegenstelling tot Duffel zijn kansen wel af.
41...Hades probeert nu alles te doen om het spel te vertragen, in balbezit gaat de opbouw traag en verder houden ze alles goed gesloten.
37...In plaats van de voorsprong voor Duffel, na een vrije trap passeert de bal enkele keren van links naar rechts, Vandermeeren kan aanleggen van op de rand van de 16 en trapt laag in de hoek binnen, dit is afwerken aan zo goed als 100%
37DoelpuntDoelpunt (1-2) - Thierry Vandermeeren
35...Na diep doorgaan door Amini kan deze de bal voor doel brengen, Spreutels mist van op minder dan een meter, dit moest altijd zitten.
29...Amini knokt zich op het middenveld voorbij zijn opponent en wordt neergetrokken wanneer hij er voorbij is, ook nu blijven de kaarten op zak.
28...Decuypere trapt Amini onderuit op het middenveld en krijgt "slechts" geel.
27...Duffel verrovert de bal van Sogutcu die zich revancheert tegen vertonghen en Van Asch, de ref komt tussen en kalmeert zonder kaarten te geven.
26...Vertonghen speelt een bal vanuit de verdediging diep op Amini, die houdt de bal even bij en stuurt Rijmenants in het hoekje, die brengt mooi voor doel,de verdediging knalt weg.
25...Verlinden dropt de bal aan de tweede paal, Cobos brengt in 1 tijd voor, de verdediging keert, Duffel mist een beetje de overtuiging in het spel.
23...De wedstrijd verwaterd een beetje, Hades komt iets beter in de wedstrijd en Duffel heeft meer fouten nodig om de Limburgers af te stoppen, nu krijgt Cobos geel omdat hij een tegenstander neer legt halverwege onze speelhelft.
19...Timmermans kan koppen op een vrije trap, de bal gaat via Hofmans en de paal in doel, dit is helemaal tegen het spelbeeld in. (1-1)
19DoelpuntDoelpunt (1-1) - Thomas Telegrafo
18...Amini komt weer voor doel opdagen, hij trapt gekruist op doel, het schot was iets te zwak om de keeper te verontrusten.
15...Voorzet van Rijmenants op links, Dekegel kan er net niet bij, dit was een zeer scherpe kans.
13...Geel voor Vandermeeren nadat die Dekegel heeft neergelegd, tackle langs achteren.
12...Vertonghen legt op counter van Hades zijn tegenstander neer, hij krijgt ook een uitbrander.
11...Duffel blijft de wet dicteren, op aangeven van Rijmenants kan de mee opgerukte Verlinden koppen, de boogbal gaat maar net naast de kruising buiten.
08...Hofmans moet vol aan de bak wanneer Hades de eerste keer in zijn doelgebied opduikt, hij kan de bal met een zweefsprong in hoekschop zetten.
07...Amini blijft een gesel voor de bezoekende verdediging, hij komt weer oog in oog met de keeper, deze keer besluit hij net naast de kooi.
05...Amini glipt weer door de buitenspelval, het was duidelijk onsite, hij kan de bal onder de uitkomende keeper schuiven, 1-0
05DoelpuntDoelpunt (1-0) - Nagim Amini
04...Voorjans gaat door op Cobos en had eigenlijk geel moeten krijgen, ref houdt het bij een uitbrander.
02...Amini gaat door de buitenspelval op rechts, zijn lage voorzet komt niet tot bij Spreutels maar wordt in hoekschop gezet.
...we hebben gedurende de eerste helft netwerkproblemen gekend, het verslag komt met enige vertraging online.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Nog niet geregistreerd op onze site? Ga dan naar onder op deze pagina.

Webshop KFCD

logo Webshop

vriendsch. + crocky cup


Nog geen matches gepland

Spotlicht A-kern (comp)

VORIGE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 17. nov. 2019 Beginn 14:30
K Londerzeel SK
K Londerzeel SK
KFC Duffel
KFC Duffel
2:2 Verslag

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Nationale 2de amateurs VI B
Datum 24. nov. 2019 Beginn 14:30
KFC Duffel
KFC Duffel
K. Bocholter VV
K. Bocholter VV
-:- Vooraf

Nationale 2de amateurs VI B
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
K Olympia SC Wijgmaal
K Olympia SC Wijgmaal
KFC Duffel
KFC Duffel
-:- Vooraf

Voetballen bij KFCD

Ben je minsten 5 jaar en heb je interesse om bij KFC Duffel te komen voetballen, klik dan hier om ons contactformulier in te vullen en te verzenden.

Klassement

# Team W PTN
14 Berchem 11 12
15 KFC Duffel 11 11
16 Hoogstraten 11 10

Ombudsdienst

Onze ombudsdienst behartigt je vragen, opmerkingen of klachten, klik hier om de ombudsdienst te contacteren.

Weekoverzicht

Kalender

Nieuwsbrief

 
 

Zoeken


 
  • Panache
  • Crelan

 

destip

 
logo gemeente

Spotlicht KFCD B

VORIGE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 17. nov. 2019 Beginn 15:00
VC Rijmenam
VC Rijmenam
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

VOLGENDE WEDSTRIJDEN
Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 23. nov. 2019 Beginn 19:30
KFC Duffel B
KFC Duffel B
VK Heindonk
VK Heindonk
-:- Vooraf

Vierde proviciale C (Antwerpen)
Datum 01. dec. 2019 Beginn 14:30
KSK Reet
KSK Reet
KFC Duffel B
KFC Duffel B
-:- Vooraf

Klassement KFCD B

# Team W PTN
1 K. BO BEERZEL FC 13 32
2 RB Elzestraat 13 29
3 KFC Lint 13 27
 
BMWPatrickSmets DirkDyck

 

brasserie de polder

raveschot
hv kort1 RTV
JPEG Xior logo vde
procondiLogo  

Word scheidsrechter

Aanduidingen

Trainingsschema

trainingsschema '

Log-in formulier